Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo Kubica.A nasi piłkarze jak zwykle na ważnych imprezach-dużo hałasu mało efektów !YES

Opublikowano

Kubica wygrał niemieckim bolidem

Niemcy wygrały polskim napastnikiem...

Opublikowano

W tych dwóch przypadkach wygrały niemieckie maszyny "sterowane" przez Polaków !happybth

Mam wielk? nadzieję, że z grupy wyjdziemy.

A Kubica jak Małysz ..... oby tak dalej!

Opublikowano
Dobrze że chociaż Kubica nie nawalił...

to nie tak... Kubica jeszcze nigdy nie "nawalił", ale zdarzało się to jego ekipie technicznej... !happybth

Robert ! BRAWOOOOO !!!

Opublikowano

Obiektywnie rzecz bior?c to pomógł mu troszkę przeciwnik, ale już nieraz wypadki decydowały o losach wy?cigów. Najważniejsze, że nie popełnił żadnego błędu na trudnym torze, podobnie jak w Monaco.

To na pewno największy sukces w polskim sporcie w tym roku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

3 miejsce Kubicy na nowym torze w Walencji -->> gratulacje !scooter .

Opublikowano
Obiektywnie rzecz bior?c to pomógł mu troszkę przeciwnik, ale już nieraz wypadki decydowały o losach wy?cigów. Najważniejsze, że nie popełnił żadnego błędu na trudnym torze, podobnie jak w Monaco.

To na pewno największy sukces w polskim sporcie w tym roku.

A pierwsze miejsce "działacza PKOL-u" w biegu na promilę to pies ?!

Pozdrawiam

RobB. :D

A z sukcesu Kubicy też się cieszę !scooter ;)

• Klubowicze
Opublikowano

a co my?licie o tej całej sprawie z reklamówk? ? czy możliwe jest żeby ?miecie się walały na torze F1. wszyscy mówi? ,że to ona jest przyczyn? straty 4 sekund roberta.

Opublikowano

Ogolnie tor byl zasyfiony

ja juz wczesniej widzialem jakas torbe jak leciala beztrosko

A widzieliscie co sie dzialo w pitstopach ?? jaki kurz i pyl ?? ktos tam mial problem z zatrzymaniem i przydzwonil w kolesia z "lizakiem"

Opublikowano

Reklamowka to pol biedy, widzieliscie mewe ktora roznioslo przednie kolo ktoregos samochodu (chyba "red bull")? Te sekundy zrobily wyscig troche interesujacym, bo Kovalainen i Raikkonen zblizyli sie do Kubicy, ale pozniej kiedy torba sie przesunela (porwala?) od razu im odjechal. Nie bylo to zwiazane z zagrozeniem pozycji w wyscigu (no, moze przez chwile :D ), ale Hamiltona i tak by o wlasnych silach nie dostal ;) .

Nie ma sie co dziwic, Hiszpania jest "troche" zasmiecona ;) .

Ciekawe co by bylo, gdyby wyscig uliczny odbyl sie w PL ;) ?

M.Webber, ale to chyba nie tylko przez pyl :( ...

Najbardziej rozsmieszyla mnie "kara" za niebezpieczny wyjazd z boksu nalozona na stajnie Ferrari -> 10 tys $ to po prostu smieszne ;) . I ta wypowiedz Massy !scooter ...

• 3 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

i co ? nasz AS znowu na pudle ? :lol:

Opublikowano

3 miejsce, bardzo dobrze jak na pozycje wyjsciowa :lol: .

Jesli pod konec sezonu bedzie w pierwszej trojce, mozna to uznac za wielki sukces, niezaleznie na ktorym z tych trzech miejsc sie znajdzie !OKK .

Opublikowano

prawda jest taka, że Kubica to nie jest jeszcze zawodnik, który może wygrywać swoim do?wiadczeniem, raczej gdy szczęsliwy los pozwoli (inni maja wtedy pecha)

ale juz w niedlugiej przyszło?ci gdy będzie tak dalej jeĽdził pozwoli mu to na zdobycie miejsca na podniu przez walkę a nie przez przypadki innych.

zatem jeszcze nie, ale juz wkrótce podjum będzie mogło należec do kubicy

Opublikowano
prawda jest taka, że Kubica to nie jest jeszcze zawodnik, który może wygrywać swoim do?wiadczeniem(...)

Tu sie nie zgodze, po prostu BMW nie jest jeszcze zdolne do konkurencji z Ferrari czy McLarenem. I Kubica odczuwa tego skutki.

Co z tego, ze dobry kierowca jezdzi w srednim samochodzie? Umiejetnosciami moze zniwelowac te straty tylko w pewnych, korzystnych sytuacjach. I wlasnie to robi Kubica.

Kiedy bedzie mial do dyspozycji lepszy samochod, na pewno realnie powalczy o mistrzostwo :lol: .

Opublikowano

analogicznie, gdyby był dobry byłby w team ferrari, choc może w przyszlym sezonie.....

• Klubowicze
Opublikowano
analogicznie, gdyby był dobry byłby w team ferrari, choc może w przyszlym sezonie.....

ale w/g wszelkich prawideł tego ?wiata jest tak że na pocz?tek zaczyna się od czego? co pozwala zaistnieć w danej dziedzinie , a póĽniej po szczebelkach na sam szczyt .

przypuszczam że bmw zwi?zało sie z kubic? umow? , która pod żadnym pozorem nie może być złamana i to dodyczy obydwu stron . prosty przykład ; piłka nożna - znasz jakis incydent kiedy po transferze zawodnika , on po jakim? czasie sam sobie odchodzi bo usłyszał , że w innym klubie może byc mu lepiej. nie ma takiej opcji ,albo wylatuje za brak dyscypliny albo zostaje sprzedany .

Opublikowano

potwierdza to moje przemyslenia, że jeszcze nie czas na stałe podjum Kubicy.

jeszcze musi trochę czasu uplyn?ć i troche Kubica musi wypracować lepsza pozycję(być może jest to zmiana teamu czy jest zwi?zany umow? czy nie)

dziwi mnie jednak wypowiedz dyrektora Kubicy, że team ferrari jest bardzo zainteresowany polakiem i najprawdopodobniej podpisze umowę z ferrari, dla mnie to czysta dywagacja, tymbardziej że do rzadnych rozmów jeszcze nie doszło (albo?)

następna sprawa bardzo kontrowersyjna dla mnie to opis jakiego? pismaka, który nagla?nia wymagania (niewiem czy prawdziwe) teamy sauber okreslaj?ce że w zespole może być dowolny zestaw kierowców ale jeden musi być narodowo?ci niemieckiej, jest to dla mnie informacja nakreslaj?ca pewien sposób postepowania tego narodu (ale ja osobi?cie nie pałam do tego narodu, choć rodzinę tam mam, jak wielu mieszkajacych na ?l?sku).

kazdy z nas wie, że to team wygrywa lub nie a nie sam kierowca, ale widac bylo jak się zachowywało "trio" zawodników gdy kubica zaliczył pierwszy raz podjum w f1, Heidweld nie potrafił się cieszyć z podjum, nawet realizator go nie pokazywał, taki sobie smutas, tak ja to osobi?cie odebrałem

Opublikowano

Wiele zalezy od "ukladow", sponsorow, kraju z jakiego pochodzi kierowca (czyli rynku interesujacego tychze sponsorow), strategii zespolu i kilku innych wspolczynnikow.

Umiejetnosci kierowcy tez sa wazne, ale nie tylko one decyduja o teamie w ktorym bedzie jezdzil :) .

Opublikowano

zgadzam sie.

jakis czas temu doszedłem do wniosku, że wiele dziedzin sportu powinno nazywać się wyłacznie biznesem,a prawdziwy sport jest na boisku w podstawówce.

ale cóz pieni?dz rz?dzi ?wiatem

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niesamowite !guns ... Kubica drugi ... gratki !happybth .

Opublikowano

warto było tak rano się zerwać z łożka... :lol:

Gratki Robert ... !happybth !guns !w00t

Opublikowano

No ja niestety nie mialem mozliwosci obejrzeć ale od czego ma sie internet w komórce. Brawo Kubica. Coraz blizej celu. Cuda sie przeciez zdarzaj?. Hehe

Opublikowano

Trochę mu w tym pomogli, ale i tak WIELKIE gratulacje.

ROBERT, ROBERT, ROBERT!!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Link dla zaiteresowanych relacj? na żywo z Formuły 1,oczywi?cie dla tych co nie maj? Polsatu ani Polsatu Sport.

Relacje nie tylko z Formuły

http://www.djcris.pl

Opublikowano
Link dla zaiteresowanych relacj? na żywo z Formuły 1,oczywi?cie dla tych co nie maj? Polsatu ani Polsatu Sport.

Relacje nie tylko z Formuły

http://www.djcris.pl

Sk?d Ty Marek wynajdujesz takie "gadżety"????

:):):)