dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 5 godzin temu, krzytro napisał: Znowu czarnuch wygrał Najpierw pomyśl później napisz !!!
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 28 Lipca 2018 Corleone, masz rację.
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2018 A co biały?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 No na pewno nie białas ... Edit: Czy określenie "białas" jest obraźliwe? Pytam się całkiem serio, bo nie mam w tym przypadku żadnych doświadczeń...
dziadzia Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 1 minutę temu, krzytro napisał: A co biały? Nie chcę mi się z tobą przekomarzać, ale twoja interpretacja karnacji jest nie na miejscu.
dr.big Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 3 godz. 20 min. do wyścigu i to najważniejsze .
dziadzia Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 7 minut temu, dr.big napisał: 3 godz. 20 min. do wyścigu i to najważniejsze . Dokładnie jak prawisz.
dr.big Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 Ponad połowa wyścigu jak flaki z olejem
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2018 Ale końcówka była zajebista ,Ferrari jest the bestWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 Można się sprzeczać ... Może i nawet są, ale od kilku lat nie ma potwierdzenia tego w tabelach wyników ... Na razie 2 miejsce... 2017 jako zespół 2 miejsce, 2016 jako zespół 3 miejsce, 2015 jako zespół 2 miejsce, 2014 jako zespół 4 miejsce, 2013 jako zespół 3 miejsce, 2012 jako zespół 2 miejsce, 2011 jako zespół 3 miejsce, 2010 jako zespół 3 miejsce, 2009 jako zespół 4 miejsce. Ostatnio mistrzem F1 w 2007 Kimi w Ferrari, czyli było to 11 lat temu. Scuderia Ferrari ostatni raz mistrzem konstruktorów w 2008, czyli było to 10 lat temu... "Let Michael pass for the championship" (Barichello/Schumacher 2002) albo "Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?"(Massa/Alonso 2010)
Corleone Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Ja niestety musiałem opuścić Hungaro przed południem. 960km w 11,5 godziny i Gdańsk przywitałem po 22. Węgry i Słowacja 26-33 stopnie a Polska przywitała opadami deszczu. Gdzieś w okolicach Pszczyny spotkałem w strugach deszczu Marcina z Chorzowa. Pozdro. Do Katowic podrozowalismy razem w ulewnym deszczu. Deszcz towarzyszył mi aż za Częstochowe a w samej Czestochowie oberwanie chmury. Szkoda mi wyścigu na żywo ale niestety musiałem wracać. Po 23 zasiadlem przed Playera i właśnie obejrzałem wyścig. Bravo Lewis!!! Ponownie szkoda Valtteriego. Miałem nadzieję, że wytrzyma do konca. Nie wiem dlaczego sciagneli go tak wcześnie na pierwszy PIT. Na przerwę wakacyjna Lewis wyjeżdża z niespodziewana sporą przewaga Pozdrawiam,Corleone
dr.big Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ciekawe kto "zapisze się" na pomocnika Verstappena w Red Bólu ...
dziadzia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Pewno ja hi hi, nie miałbym nic przeciwko
Corleone Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ciekawe kto "zapisze się" na pomocnika Verstappena w Red Bólu ... Zapewne Gasly lub Sainz... Do końca sierpnia pewnie się dowiemy. Mnie bardziej ciekawi, czy RK znajdzie fotel na przyszły sezon. W zasadzie w grę wchodzą cztery zespoly: Force India, Haas, McLaren i Williams. Osobiście chciałbym zobaczyć Roberta w McLarenie ale to jest chyba najmniej prawdopodobne.. Pozdrawiam,Corleone
dr.big Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Williams raczej słabo, jak stracą Martini i pewnie Strolla, to cienko widzę ich sytuację finansową. Kubica nie "zaoferuje" im wystarczająco dużo. Stary Stroll może "weźmie" Forcę, ale to też niewiadomo, bo Mallaya podobno lekko "niewygodny" ... PS. Szczerze powiedziawszy, to nie wierzę w zatrudnienie KUB jako "etatowego" kierowcy. Rozsądek temu przeczy.
dr.big Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 No to już wiadomo, że Stroll kupił jednak Force India. Edit: W stajni "oranżady" to raczej Gasly, Sainz jr. był za słaby w porównaniu Hulkenberg- Sainz jr.. Ten ostatni to pewnie McLaren za VAN... No i trochę się "gryźli" na linii VER- SAI jeszcze w Torro... A w RB zaczynało to mocna przypominać sytuację Vettel/Webber i stosunek Bóla do faworyzowania jednego z kierowców. Mówią jedno opini publicznej jacy to są fair w stosunku do obu, a robią całkowicie coś innego. RB nie potrzebuje kasy kierowcy i raczej tym się nie kierują przy wyborze. Jedno co wiadomo: nie zatrudniają kierowców ze "statusem gwiazd"- bo są ich zdaniem za drodzy i nie płacą swoim kierowcom "niebotycznych" stawek. Patrz "trójca": Hamilton, Vettel i Alonso od lat bez osiągnieć (niebotyczna gaża dzięki Santander). Edit2: Czarne chmury to zawisną nad Williamsem jeśli Stroll wycofa swoje miliony... Zespół który rostrzygnął w historii aż 9 tytułów mistrza konstuktorów dla siebie (2 gie miejsce po Ferrari), będzie miał duuuuże problemy.
dziadzia Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 No to by była super niespodzianka !!! https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/771867/zaskakujace-informacje-ws-roberta-kubicy-wystep-w-grand-prix-belgii-mozliwy
Corleone Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 No to by była super niespodzianka !!! https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/771867/zaskakujace-informacje-ws-roberta-kubicy-wystep-w-grand-prix-belgii-mozliwy Ja tam jestem sceptycznie nastawiony do takich redaktorskich rewelacji. Za dużo ich było w zeszłym roku.Jak jednak pojedzie, to będzie oczywiście jedna z najlepszych informacji ostatnich lat. Pozdrawiam,Corleone
dziadzia Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 7 minut temu, Corleone napisał: Jak jednak pojedzie, to będzie oczywiście jedna z najlepszych informacji ostatnich lat. Tyle lat na to czekam, może jak los będzie mu sprzyjał ( bo umiejętności ma ) to będzie miał łatwiejszą drogę do podpisania kontraktu w regularnych startach, oby tak było !!!
Sent Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Kubica ma możliwość startów na ten moment w Force India, Haas, Sauberze, TR i Williamsie. Chodzą plotki o Ferrari, ale to już Si-Fi. Force India możliwe tylko w przypadku, jeśli kasa Pereza i sam Perez dogada się ze Strollem. A zostaje jeszcze Ocon, który ma aspiracje i talent na bycie kimś więcej niż np. Hulkenberg. Haas, Grosjean jest raczej na wylocie, nikt o zdrowych zmysłach nie zostawi w tak rokującym teamie gościa co rozbija się podczas suchej jazdy za SC i jeszcze mówi, że to nie on... Tutaj też karty rozdaje Ferrari i Kimi, jeśli Kimi zostanie, to Leclerca wsadzą pewnie do Haasa. Jeśli nie będzie w Ferrari, to zostaje Kimi do Saubera a Leclerc Ferrari. Ewentualnie Kimi na emeryturę (właśnie wydaje książkę), a do Saubera Giovinazzi. Wracając do Haasa, to Magnussen raczej zostaje. Williams bez Strolla, Martini i kasy za klasyfikację potrzebuje pieniędzy jak nikt inny, dlatego obawiam się, że Sirotkin zostanie, a dołączy ktoś z portfelem. Toro Rosso. I tutaj bym upatrywał szansy. Gasly do RBR to już bardziej jako pewnik. Hartley raczej wyleci, choć RB nie ma w swojej akademii nikogo, kto by miał wystarczającą ilość punktów do super licencji. Vergne się chwali, że ktoś się z nim kontaktował ze świata F1 w sprawie startów. Ale szczerze brać gościa, co miał zero doświadczenia z hybrydami, mając opcję na Kubicę, który już trochę pojeździł nimi, to ryzyko. Szczerze, chciałbym jak najlepiej dla RK, ale po akcji z podpisanym kontraktem z Williamsem i braku jego finalizacji, to nie napalam się na nic. Musi zadziać się sporo, żeby wrócić na grid. Edit: Gasly oficjalnie w Red Bullu.
dr.big Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ale wcześniejsza umowa z Williamsem może KUB "katapultować" na etatowego już teraz, jeśli tyko STR przejdzie do Racing Point...
dziadzia Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 26 minut temu, dr.big napisał: na etatowego już teraz, Normalnie już nie mogę się doczekać, aż tuptam nogami normalnie.
Sympatycy kris02 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Oby jak najszybciej. Ciekawe czy będą wtedy transmisje telewizyjne?
Rekomendowane odpowiedzi