dziadzia Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Wiliams, no cóż... Może postępy obu kierowców, to woda na młyn Kubicy Sławku obyś miał racje. Jak i jeden tak i drugi, poszli jak „ kuny” hi hi
dziadzia Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 4 minuty temu, dr.big napisał: Szkoda mi obu Haas'ów... Dokładnie! Normalnie pechozol w sprayu, mogli się nie źle wkurzyć, coś czuje że mechanicy dostaną po uszach.
nierob Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 no cóż, od paru lat F1 to chyba najnudniejszy sport motorowy.
dziadzia Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 24 minuty temu, nierob napisał: no cóż, od paru lat F1 to chyba najnudniejszy sport motorowy. Dla jednych tak dla drugichch niestety nie. Jak już pisałem „jeden lubi córkę drugi teściową”
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2018 4 godziny temu, SlawoyAMD napisał: Jupiii... Vetel wygrał Utarł nosa Hamiltonowi... Wiliams Było w tym dużo szczęścia, a może strategii zespołu Ferrari, która w tym sporcie jest bardzo ważna. Gratulacje dla Scuderia Ferrari za podwójne pudło
ik26 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 I oto chodzi, a nie tylko Mercedes. Szkoda że tylko trzy zespoły się tak na prawdę liczą.
Corleone Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Nudny tor nudny wyścig... Gdyby nie neutralizacja, to byłaby to istna pielgrzymka. Nawet pomimo po raz pierwszy zastosowanych trzech stref DRS wyprzedzanie było prawie niemożliwe, co jasno pokazał przykład Bottasa i Verstappena. Auta są coraz szybsze a dystans pomiędzy poszczególnymi zespołami się zmniejszył, więc siłą rzeczy wyprzedzania będzie w tym sezonie mniej. Najciekawiej będzie w ostatnich 3-4 wyścigach jak się posypią kary za wymianę układów napędowych (tylko trzy na cały sezon). Wtedy będzie pomieszana stawka na starcie... A wygrana Vettela przyszła niespodziewanie i dastal ja w prezencie od obecnego systemu. Gdyby nie neutralizacja dojechalby na trzecim miejscu. Chyba, że decyzją Scuderii Raikkenen dostałby pod koniec wyscigu zadyszki ...Myślę, że obecnie powinny być zabronione zjazdy do boksów podczas neutralizacji na zmianę opon. Miało to sens jak było tankowanie i ktoś jechał juz na oparach (chociaż przez 2 czy 3 sezony nawet wtedy takie zjazdy były zabronione). To wypacza wyniki ale trzeba przyznać, że podnosi widowisko... Następne wyścigi w Bahrajnie i Chinach powinny być dużo ciekawsze z uwagi na większą możliwość wyprzedzania . Czekamy dwa tygodnie Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Corleone Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Za nami najnudniejsze od niepamiętnych czasów GP Kanady. Przy takiej jeździe nowicjuszy może w drugiej połowie sezonu znajdzie się gdzieś miejsce dla Roberta Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 21 minut temu, Corleone napisał: znajdzie się gdzieś miejsce dla Roberta Również na to liczę, myśle że szofostwie w Williamsie w końcu lejce pękną i dadzą szanse Robertowi, chociaż z drugiej strony, to czy nie lepiej jakby nie próbował tym „ trabantem „ jechać, bo jak wiadomo to ten bolid to taki ptak nielot. Dnia 25.05.2018 o 07:58, dr.big napisał: Zaczyna się Monaco weekend... A tor Monaco to mój ulubiony.
Corleone Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Z Krzytrem w drodze na Hungaro Pozdrawiam,Corleone
dziadzia Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Przyjemności, i proszę głośno kibicować Robertowi K. 1
Corleone Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Taki mamy obóz. Kordziu był wcześniej i miejscówkę zarezerwował Pozdrawiam,Corleone
kordziuk Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Powitalne piwkoWysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Jest walkaWysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 27 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2018 15 godzin temu, kordziuk napisał: Jest walka Przyjemności !! Dajcie póżniej znać jakie koszta plus minus takiego wyjazdu Pozdrawiam
Corleone Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Przyjemności !! Dajcie póżniej znać jakie koszta plus minus takiego wyjazdu Pozdrawiam Paliwo Wwa-Hungaro i z powrotem 300-400zlKemping trzy noce z motocyklem i namiotem około 300zlBilet od 90 do 1500€ Jedzenie na miejscu: szaszłyki, kiełbaski itp. 12-15€Piwo: 13zlMinimum budżet 1200-1500zlPozdrawiam,CorleoneRelax time po Paljince ? Pozdrawiam,Corleone
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2018 Przed chwilą widziałem silwera z naklejką burgmanii,kto dojechał?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Opublikowano 28 Lipca 2018 Nie ma to jak deszczyk na Hungaroring ... 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 28 Lipca 2018 Dawno już mokrych kwalifikacji nie oglądałem. Fajnie było.Pierwsza linia jednak HAM i BOT standard.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2018 Znowu czarnuch wygrał ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Corleone Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Kilka fotek. Szkoda Riccardo. Chociaż wcześniej nic na to nie wskazywało, to jednak Hamilton wyszedł na razie obronną ręką. Pozdrawiam, Corleone
dr.big Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Opublikowano 28 Lipca 2018 Vettel nie zasłużył swoją postawą ani w tym roku ani w poprzednim na mistrzostwo. Byłbym zawiedziony gdyby zostal MS 2018...
Corleone Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Dawno już mokrych kwalifikacji nie oglądałem. Fajnie było.Pierwsza linia jednak HAM i BOT standard. Marcin,Taki standard to był w zeszłym roku. W tym już jest inaczej. Nie zapominaj, że Vettel w tym roku miał już 5 razy PP. Do rozpoczęcia tych kwalifikacji miał więc w tym sezonie ich więcej niż Lewis.Jutro będzie miał jednak bardzo ciężko Mercedes, bo ma być 35 stopni i lampa a w takich warunkach Ferrari lepiej współpracuje z oponami... Mam jednak nadzieję, że Valtteri powstrzyma trochę Seba. Pozdrawiam,Corleone
Rekomendowane odpowiedzi