Więcek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Pogoda będzie ładna, a temperatura wysoka W niedzielę może tak mały wypadzik na stronę wschodni? !w00t 30.03.2008 r. Spotkanie w Starym Młynie około 11.30, a wyjazd o 12.00 Jeżeli s? chętni to zapraszam, jak również propozycja trasy jest mile widziana. P.S. Pamiętajcie, że jest zmiana czasu z soboty na niedzielę, więc przestawcie sobie zegarki rano jak wstaniecie Więcek 1. Worlan 2. Wojtecki ? 3. Szuwarek 4. Webik 5. aQuila 6. Kisiel 99% 7. Zegar ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2008 Proszę mnie zapisać na wycieczkę !YES . Proponuję Drohiczyn jako cel podróży. !w00t Każd? inn? propozycję akceptuję !YES Ważne jest, żeby jechać jechać jechać !NOT
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2008 No ja niestety nie dam rady się przyturlać Udanego wypadu
Wojtecki Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 postaram sie byc i sobie gdzies pojechac razem
Gość Webik Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Je?li zabierzecie takiego opóĽniacza jak Ja to tez sie chętnie pisze na wycieczkę moze tym razem aQuila da sie namówić
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Je?li zabierzecie takiego opóĽniacza jak Ja to tez sie chętnie pisze na wycieczkę moze tym razem aQuila da sie namówić Wiedziałem, że pojedziecie. Do zobaczenia.
szuwarek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Co prawda mamy czas tylko do 15.00 , dla tego proponował bym 11.00 zbiórka 11.30 wyjazd . Naraziłem się ?piochom
Więcek Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Mnie to nie przeszkadza może być i godzina 11.00, a jak trzeba to i o 10.00 można wyjechać Jak wszyscy chętni się zadeklaruj? to wieczorkiem ustalimy godzinkę wyjazdu Więcek
Gość Webik Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 mi tam pasuje każda godzinka gorzej z aQuila najwyżej sam pojadę
Wookash Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Webik, jak chcesz to Ci przypilnuje plecaka i sam z AQuill? po?migam po okolicy !walkm Zróbcie jakie? ładne fotki!
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 29 Marca 2008 Administrator Opublikowano 29 Marca 2008 "Doktoru" narazie zabronił mi jeĽdzić na !walkm ale chyba nikt mu nie powie, że jeĽdziłem !TAZ . Tak jak rozmawiali?my w Młynie... je?li ogarne się jutro czasowo do tej godziny to napewno odezwę się tel... a jak nie to najwyżej dojadę.
Sympatycy Arecki Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 T? raz? i ja też nie odpuszczę, wróżby pogodowe s? bardzo pomy?lne więc nie ma się co zastanawiać !walkm . Godzina 11 jest Ok.
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Jako, że s? dwie propozycję odno?nie godziny spotkania, proponuję kolegę Więcka na kierownika wycieczki i niech on ustali godzinę zbiórki w Młynie. Prawda, że wszyscy s? za!!! !OK . Brakuje mi na li?cie uczestników Zegara i Kisiela !TAZ . Na spotkaniu w Młynie potwierdzili obecno?ć !walkm . Wookash, czemu nie chcesz jechać z nami ?
Więcek Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Jako, że s? dwie propozycję odno?nie godziny spotkania, proponuję kolegę Więcka na kierownika wycieczki Ha ha ha i od nie chcenia kierownikiem mnie zrobili !walkm !TAZ Staj?c na wysoko?ci zadania spotkanie w Młynie będzie o 11.00 wyjedziemy o 11.30, a jak sie okaże, że będ? spóĽnialscy to poczekamy akademicki kwadrans Dla osób które będ? chciał dojechać do nas to ustalimy tak wycieczkę, aby im było łatwiej. P.S. Z rangi do?wiadczenia i wieku proponuje Worlana na prowadz?cego, !OK , a kierunek obierzemy na miejscu w Młynie. Więcek
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Brakuje mi na li?cie uczestników Zegara i Kisiela !TAZ . Na spotkaniu w Młynie potwierdzili obecno?ć !walkm Grzesiu , nie rób scen będę na 99%
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 P.S. Z rangi do?wiadczenia i wieku proponuje Worlana na prowadz?cego, !walkm !TAZ , a kierunek obierzemy na miejscu w Młynie. O jakim do?wiadczeniu mówisz , jeżeli skuterowe to raczej marne , a wiek nie pozwala na rozwinięcie większej prędko?ci jak 70 km. , bo słaby wzrok. Częste przystanki, bo przyrost prostaty znaczny , skuter o dużym przebiegu - może "jechać " z racji spalania nadmiernej ilosci oleju. A i drogę mogę pomylić - pamięć już nie taka. I jeszcze jedno : żółty prowadz?cy? !OK beee. Na koniec paskudę. Mimo wszystko mogę się podj?ć wyznaczonego przez kierownika zadania. My?lę jednak, że będzie wielu lepszych i sprawniejszych.
Wookash Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Wookash, czemu nie chcesz jechać z nami ? Nie mam warunków !walkm
Klubowicze oakowsky Opublikowano 30 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2008 Postaram sie do Was przylaczyc i stawic sie o 11 w Mlynie.
Gość Webik Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 niestety ale nas zmógł po imprezowy poranek !walkm ale następnym razem my?lę ze pojedziemy z wami. Szerokosci
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Widać, że ja pierwszy muszę co? nabazgrać. Leniuchy paskudne. Tym bardziej jestem zaskoczony, bo mój t-max w Rembertowie trochę się zbuntował i pozwolił jechać maksymaln? prędko?ci? 80 km, a przy?pieszenie miał 5 minut do 70 km. Dojechałem szczę?liwie do Piastowa, naprawiłem t-maxa i dopiero co dotarłem do domu. Wycieczka była super. Nie dojechali?my do Drohiczyna przez Marka. Zaproponował kawę w zaprzyjaĽnionej kawiarni w Sokołowie Podlaskim. No i pojechali?my !OKK . A tam jak nas usadzili na sofach i każdy wbił się między leż?ce na nich poduszki i podali pyszne jadło to z dalszej wycieczki wyszły nici . Posiedzieli?my, pogadali?my, po?miali?my się .....Co? się ciemno zaczęło robić, jakie? chmury i powrót do Wawki. Towarzystwo zacne, 8 !YES i jedno jekie? moto dziarsko ?migało. Dziekuję wszystkim uczestnikom za miło spędzon? niedzielę. Do następnego..... PS. Awarię t-maxa opiszę w technicznych. Teraz idę na !OK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Towarzystwo zacne, 8 !OKK i jedno jekie? moto !YES dziarsko ?migało. Szowinista !OK EDIT: Żeby nie było niedomówień dodaję :
michalu Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 !OKK !YES !OK !placz1 a miałem nadzieje że deszcz spadnie ps szkoda że nie mogłem być, na pewno było super (jak zawsze zreszt?)
Więcek Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Widać, że ja pierwszy muszę co? nabazgrać. Leniuchy paskudne. Mnie to po wej?ciu do domu czekała następna przejaszczka Gor?ce żelasko i trochę po fałdowanych ubrań Prędko?ć nie ta, ale kilometrów był dużo !OK Było na prawdę super na niedzielnym wypadziku i duże podziękowanie dla prowadz?cego żółtego paskudnego !OKK !YES Na pewno powtórka musi zostać rozpoczęta o wiele wcze?niej, żeby dojechać do celu, a za razem na dobra kawkę i dobre żarełko w wygodne sofy Więcek
Wojtecki Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 rzeczywiscie bylo fajnie radosc olbrzymia,no i nie zapomnijcie po co tesciowa jezdzi nad morze,ci co byli to wiedza,na nastepnym"wypadzie"zdradze wam dlaczego warto miec tesciowa na"sto dwa" !OKK
Artemis Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Cieszę się, że mieli?cie wspaniał? wycieczkę (może macie jakie? fotki- pochwalcie się). Pogoda dzi? naprawdę dopisała, na mie?cie od cholery dwukołowców, aż miło było patrzeć !OKK W moim przypadku kacyk i znaczny spadek formy uniemożliwiły spotkanie z Wami. !YES pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi