Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Marca 2008 Administrator Opublikowano 22 Marca 2008 Wła?nie dostałem ciekawy film od Administratora zaprzyjaĽnionego Klubu Burgmana z Niemiec. Mike z an650.de nakręcił kilka dni temu film który nazywa się "An 650 is born" czyli "Narodziny An 650". Materiał pokazuje jak wygl?da montaż Burgmana 650 (na filmie model tegoroczny K8) od momentu wyjęcia ze skrzyni aż po pierwsz? jazdę próbn? przed oddaniem pojazdu przyszłemu klientowi... Ot taka ciekawostka ?wi?teczna Oto link: AN 650 is born
Gość Dragon Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Miałem okazję widywać to "live" u Qw@kiego... tylko trwało to u niego trochę dłużej...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Administrator Opublikowano 22 Marca 2008 Miałem okazję widywać to "live" u Qw@kiego... tylko trwało to u niego trochę dłużej... A choć dobrze dokręcali przedni? o? koła? Ty wiesz, że ja wiem, że ty wiesz... o co mi chodzi
Gość Dragon Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Miałem okazję widywać to "live" u Qw@kiego... tylko trwało to u niego trochę dłużej... A choć dobrze dokręcali przedni? o? koła? Ty wiesz, że ja wiem, że ty wiesz... o co mi chodzi Oni dobrze dokręcaj?... to "tamci" Ľle dokręcaj?...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Administrator Opublikowano 22 Marca 2008 Oni dobrze dokręcaj?... to "tamci" Ľle dokręcaj?... Ci na filmie z de chyba też...
Gość Dragon Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Oni dobrze dokręcaj?... to "tamci" Ľle dokręcaj?... Ci na filmie z de chyba też... Czas pokaże...
Klubowicze Roni Opublikowano 23 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2008 A choć dobrze dokręcali przedni? o? koła? Ty wiesz, że ja wiem, że ty wiesz... o co mi chodzi panowie rozwińcie bardziej temat , ku przestrodze
Gość MirekBurgman Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Z ogromn? przyjemno?ci? obejrzałem ten filmik. Miałem wrażenie ,że składaj? mój skuter, ponieważ mam Burgmana 650 w takim samym kolorze - ciemny grafit.
Mareczek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Bardzo fajny filmik Wszystko wiadomo ile przejechał Burgman 650 po ziemi w Japonii. Tylko < kilka set metrów sztaplark?>
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2008 Czyżby w K8 nie było obudowy kierownicy ??? To taki dżapan stajl ? pzdr
Rekomendowane odpowiedzi