ciochin Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 chciałbym przestrzec przed częstymi sprzedawcami-oszustami z "alledrogo" Nie zgodzę się ze słowem "częstymi". To jest nieprawda. W serwisie dochodzi do kilkudziesięciu tysięcy transakcji dziennie. Zdecydowana większo?ć to transakcje udane, o których niewiele słychać. Pisze i mówi się natomiast zawsze o tych "nieudanych" zakupach. W mediach o serwisie jest gło?no tylko wtedy, gdy kto? wielu użytkowników przekręcił na ile? tam zł. Ale nikt nie zauważa, że to przypadki sporadyczne. Witam, Również potwierdzam, iż nie s? to jakie? częste przypadki po prostu przy transakcjach należy zachować zdrowy rozs?dek. Ja na kilkaset przeprowadzonych transakcji na allegro tylko raz miałem problemy ze szczę?liw? jej finalizacj?. W ostateczno?ci poskutkowała perswazja i sprzedaj?cy zwrócił mi pieni?dze za towar nie zgodny z opisem. Był to przypadek marginalny trochę nerwów mnie kosztował, ale na tle wielu inny przyjemnych transakcji można powiedzieć że jest to przypadek skrajny. Pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi