Bierut Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Mam pytanie do użytkowników ww. skutera lub do osób znaj?cych ten model. http://scooterland.pl/go/_info/?id=592 Czy uważacie że jest to dobry wybór w tej klasie cenowej. Powiem szczerze, że stylistycznie mi się podoba, ale oczywi?cie to nie wszystko. Słyszałem, że jako?ć jest porównywalna z Kymco. A t? markę sobie cenię. Z tym, że New Dink jest po prostu brzydki. A może na rynku znajdzie się co? lepszego w tej cenie. Ponadto jak wygl?da dostęp do serwisu i czę?ci zamiennych. Aha, nowa cena to 12.900 zł.
Dzięgiel Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam.To dobry wybór.Z tego co mówi? sym 250 jest bardzo malo awaryjny i cena jest bardzo dobra jak na 250.Jak masz możliwo?ć to bierz czarny kolor(dla mnie najładniejszy).z czę?ciami raczej nie będzie problemu.pozdro
MISIEK Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Pod koniec roku 2006 chciałem kupić ten skuterek o dosyć mocno mu się przygl?dałem i szukałem wszelkich informacji. Ale wtedy zabrakło mi trochę kasy i kupiłem Daelimka S2-125, którym jeżdziłem tylko jeden sezon... SYM GTS dzi? jest już bardziej znany i nawet można znaleĽć opisy i krótkie testy. SYM jest największym motoryzacyjnym (samochody i jedno?lady) tajwańskim producentem znanym ze swej jako?ci. Wykonanie skuterka i spasowanie czę?ci b.dobre, duża ilo?ć schowków i nowoczesny design, rozrastaj?ca się sieć serwisowa -co chcieć więcej...
Glub Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 SYM GTS 250 ma Maciej "Bilas". Popytaj go o wrażenia, poszukaj testu skutera oo tu masz: http://www.burgmania.net/index.php?go=joymax Też mam zamiar zakupić SYMa !scooter
stiopa Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Od pewnego czasu szukam 250-tki (np. Majka '03-'04), więc zacz?łem od używanych - niestety bez efektów wszystkie okazje, igiełki i takie tam inne od 70 letnich dziadków z Niemiec, którzy jeĽdzili raz w tygodniu po pomidory na stragan okazały się zwykłymi ogryzkami z niewiadom? do końca przeszło?ci?. Zatem nie pozostało nic innego, jak przegl?d w nowych sztukach, a że z kas? tak sobie, więc wybór padł na Sym-a. Niestety w Kielcach raczej długo nie będzie Syma w sprzedaży (dealer Kymco miał rozszerzyć ofertę, ale na razie cisza), więc wybieram się niebawem do Wawy. Nie widziałem go jeszcze "na żywo", ale mam nadzieję, że mnie nie rozczaruje. No i ta cena 12.900 wydaje się atrakcyjna. Przegladaj?c ofertę innych marek zainteresował mnie też Piaggio X7, lecz gabarytowo jest chyba mniejszy. Ciekaw jestem jak wypadłyby te skutery na ringu X7 vs. GTS. Pozdrawiam.
PC800 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Krótkie porównanie GTS250 z 3 innymi "ćwiartkami"
maciejbilu Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Cóż mogę powiedzieć... Polecam! Gdybym miał wybrać między używan? Yamah? czy Kymco a nowym SYMem to wybrałbym SYMa. Po przeczytaniu testu dowiesz się prawie wszystkiego. Mała notka: W zimie, ze względu na niższe temperatury spalanie wzrasta do 4,7 l/100 km ; Przedni hamulec lubi się brudzić sol? i piaskiem przez co staję się gło?ny i po dłuższym nieumyciu może się zblokować (uroki jazdy zim?); Po przejechaniu prawie 3 000 km ze skuterkiem nic się niedzieje ; Jedynym mankamentem jest kiepski kontakt z głównym dystrybutorem, ale to ma się już niedługo zmienić. Tyle... brać i jeĽdzić! !YES Pozdrowka Maciek
stiopa Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Niestety w Kielcach raczej długo nie będzie Syma w sprzedaży (dealer Kymco miał rozszerzyć ofertę, ale na razie cisza), więc wybieram się niebawem do Wawy. To jest już niestety pewne, ze nie będzie można kupić tej marki w Kielcach. Jako, że bliżej mam do Krakowa i Częstochowy mam pytanko - kto? wie czy w tych miastach można zakupić, a zarazem serwisować tego sprzęta? Czy też niestety czeka mnie wyjazd do stolicy? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi