Gość slawek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dzi? dowiedziałem się od policjanta ,który mnie zatrzymał,że poszukuj? od pewnego czasu skradzionego w Warszawie Burgmana 150 koloru żółtego Wiecie co? na temat(komu,gdzie kiedy)? Pozdrawiam.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Wiem,że żółty Burgman 150 z kufrem zgin?ł jednemu z testuj?cych.Sprzet należał do Suzuki Polska. Wydaję mi się,że chodzi wła?nie o tę sztukę ale mogę się mylić...może to inny. Ja znam inny przypadek z ostatnich dni:Jeden z dealerów w Polsce (nie chcę wymieniać nazwy dealera i miasta) miał jazdy próbne Burgamanem 400 K4.Przyszedł człowiek zainteresowany zakupem (zaznaczam,że bardzo poważnie) i poprosił o jazdę próbn? rzeczonym skuterem.Kiedy wsiadł za kierownice i odjechał nikt go już więcej nie widział...S?dzę,że warto o tym pamiętać je?li znajdziemy co? takiego gdzie? w kraju (np.Małopolsce)do sprzedania. Wszytko w tym kraju ginie a burgmany nie s? odosobnionymi przypadkami.
Gość slawek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja znam inny przypadek z ostatnich dni:Jeden z dealerów w Polsce (nie chcę wymieniać nazwy dealera i miasta) miał jazdy próbne Burgamanem 400 K4.Przyszedł człowiek zainteresowany zakupem (zaznaczam,że bardzo poważnie) i poprosił o jazdę próbn? rzeczonym skuterem.Kiedy wsiadł za kierownice i odjechał nikt go już więcej nie widział... Złodziej-duży cwaniak,na pewno nie można pochwalać kradzieży ale trzeba docenić spryt i inteligencję złodzieja. Nie sztuk? jest waln?ć w łeb staruszkę i zabrać jej parę groszy. Sprzedawca-wykazał się duż? naiwno?ci? co było okazj? dla złodzieja. Niestety żyjemy w takich czasach że nie można nikomu ufać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi