Gość CzarnyR Opublikowano 23 Maja 2005 Opublikowano 23 Maja 2005 ... czy to nie jest piękne?!? Hm, im człowiek starszy tym bardziej ciesz? go takie chwile.
Gość biały Opublikowano 23 Maja 2005 Opublikowano 23 Maja 2005 Witam A... to nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować. Pozdrowionka
Gość SZPAK Opublikowano 23 Maja 2005 Opublikowano 23 Maja 2005 Witam he, he , biały gratuluje czarnemu , ciekawe , ale wracamy do tematu Ja też zdawałem na kat. A ponad 10 lat po uzyskaniu kat. B i w zasadzie to człowiek powinien podchodzic do tego bardziej spokojnie , ale ja tak samo sie denerwowałem , a póĽniej cieszyłem jak wtedy za pierwszym razem maj?c 17 lat . A na koniec oczywi?cie gratuluję pomy?lnego wyniku egzaminu . Pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 24 Maja 2005 Administrator Opublikowano 24 Maja 2005 Witam w klubie AA Jazda na legalu jest zdecydowanie fajniejsza niz pocenie sie na kazdy widok policji prawda Pozdrawiam
Misiek_500V Opublikowano 24 Maja 2005 Opublikowano 24 Maja 2005 ... czy to nie jest pięlne?!? Hm, im człowiek starszy tym bardziej ciesz? go takie chwile. czy chciales napisac piekielne??
Gość CzarnyR Opublikowano 25 Maja 2005 Opublikowano 25 Maja 2005 czy chciales napisac piekielne?? Już poprawione ale tak jest też fajnie
Rekomendowane odpowiedzi