Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam wszystkich !TAZ Nie wiem ilu nas jest maxi skuterowców na ?l?sku ale my?lę że paru się znajdzie wiec pora to ustalić i poznać sie na jakim? zlocie. Miejsce i czas ustalmy wspólne. Moja propozycja to spotkać sie w jakim? miejscu i jechać odwiedzić kolegów-koleżanki w Stolicy w "Starym Młynie" Pozdrawiam i czekam na propozycje Zapisani na |l?sku: 1-czorny -- Zabrze 2-dzięgiel ---Zabrze 3-obal --- Zabrze 4-Patryk ---Katowice 5-kauli 6-Lupak---Katowice 7-waw ---Jaworzno 8-migu----Pszczyna 9-ja-rek---Bytom
Gość Kauli Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak narazie można rozpocz?ć wspólnym wyjazdem na moto expo w sosnowcu. Ja i mój brat Lupak jeste?my chętni. Ciekawe czy PCX czyta !scooter Może też się go naci?gnie. Młyn też jest dobr? opcj? tylko hmmm moje 200ccm... zobaczymy !scooter
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Nas w Zabrzu na razie było by 5 wiec się uzbiera osób. A kiedy jest ten zlocik w Sosnowcu?
Pleban Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Nas w Zabrzu na razie było by 5 wiec się uzbiera osób. Widzę że prawdziwy wysyp w Zabrzu. Jak grzyby ro?niecie !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2008 Trzeba będzie zorganizować na poczatek jakie? spotkanie na naszym terenie jeszcze przed MBS w Expo Silesia. Tylko niech będzie trochę cieplej.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 W Zabrzu wysyp !scooter a będzie nas więcej bo każdy namawia znajomych na !scooter niech i oni co? z tego życia maja a nie tylko my !piwko A było by fajnie mieć jak?? tak? |lask? grupę w jednym zespole i jeĽdzić po zlotach i sami organizować takie zloty.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Kogo mam zapisać na listę? Będzie wiadomo ilu nas jest !scooter lista widoczna na pocz?tku postu
Gość Kauli Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Trzeba będzie zorganizować na poczatek jakie? spotkanie na naszym terenie jeszcze przed Expo. Tylko niech będzie trochę cieplej. My?lę, że jak narazie Chudów będzie najlepszym miejscem na pierwszy spot. Potem poszuka się jakiej? "naszej" knajpy tak jak warszawiaki !scooter maj? "Stary Młyn". Niech najpierw pogoda sie poprawi. A motoexpo czy tam motor bike show jak to tam zwał jest w dniach 14-16 marca.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Z ta knajpk? to super pomysł też nad tym warto pomy?leć
Gość Kauli Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Kto byłby chętny na spotkanie i mał? przejażdżkę w niedzielę? Dobr? pogodę przepowiadaj? także może być ciekawie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2008 I gdzie tu sprawiedliwo?ć . Niedziela sk?pana w słońcu , ale tylko na południowym zachodzie. U Was 14 C i słońce, a u nas 8 C i opady Życzę udanych wypraw !scooter !scooter
pablos Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 I gdzie tu sprawiedliwo?ć .Niedziela sk?pana w słońcu , ale tylko na południowym zachodzie. U Was 14 C i słońce, a u nas 8 C i opady Życzę udanych wypraw !scooter !scooter Grzesiu nie ma co żałować .... jak my?my jeĽdzili to u reszty było zimno .... za tydzień i My po?migamy .
Gość Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Powiem wam że każdy już by chciał na siłę zacz?ć sezon;-) ja w sumie już zacz?łem i mam nadzieje że pogoda się już nie pogorszy i czego wam życzę Kto byłby chętny na spotkanie i mał? przejażdżkę w niedzielę? Dobr? pogodę przepowiadaj? także może być ciekawie. Ja się pisze;-) Proszę używać funkcji "edytuj" zamiast dopisywać kolejnego pod postem. Posty ł?cze. Artix
Gość Kauli Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Widzę mało nas do tego w każdym b?dĽ razie będziemy z lupakiem w knapie przyzamkowej o 14. Jeżeli jest kto? jeszcze chętny albo może kogo? jeszcze wyci?gn?ć to zapraszamy !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2008 Choć nieliczne ,ale spotkanie odbyło się poł?czone ze skokiem !scooter !tut na Rynek w Pszczynie. Sprzyjała nam pogoda, termometr mojej X9 wskazywał 18stopni Wspólne zdjęcie ze spotkanymi w Chudowie 2oo zdj. Forum |l?skich Motocyklistów
Gość PCX Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Co? mi się widzi że w t? Niedzielę i ja może "Wreszcie" odwiedzę sławetny Chudów.
Gość Kauli Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 My?lę, że można się umówić tak jak ostatnio. Godzina 14 - pół godzinki czekamy na osoby które nie dojechały i jedziemy się gdzie? przejechać... W zwi?zku ze złymi warunkami pogodowymi mnie nie będzie
waw Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wybiera się kto? do Warszawy? Jedziecie !OKK ? jaka decyzja
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witaj. Tak chyba jedziemy a jak? wy podjedli?cie decyzje?
Gość PCX Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja się póki co wybieram tylko do Częstochowy !OKK 20 kwietnia, zaraz z rana. waw A ja się zastanawiałem kto po Jaworznie x9 jeĽdzi
waw Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A ja się zastanawiałem kto po Jaworznie x9 jeĽdzi a ostatnio nast?piły małe zmiany !scooter !V Witaj. Tak chyba jedziemy a jak? wy podjedli?cie decyzje? Jak nic nie wypadnie to planuje jechać.
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jedziemy w sobotę. Bo Pilot się pyta ile miejsc i na kiedy rezerwować? to jedziecie !scooter
Rekomendowane odpowiedzi