Przemo Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak w temacie, prognoza pogody za do lipca, na jedno?lad wymarzona Prognoza
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja tam przeciwko suszy nic nie mam ...
adams Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 A co będziesz jadł jak będzie susza ? Ja jestem za zmienn? pogod?, tak? jaka była w latach 60-tych.
Radio Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Przyjdzie "Wielki Szaman" zamieszkały w miejscowo?ci na literkę L..... !happybth wypowie zaklęcie i całe lato będzie lało !happybth !happybth A kysz Szamanie...a kysz !happybth !happybth !happybth
Gość Dragon Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Przyjdzie "Wielki Szaman" zamieszkały w miejscowo?ci na literkę L..... wypowie zaklęcie i całe lato będzie lało A kysz Szamanie...a kysz !scooter !scooter dobra oj dobra... już sobie idę i będę udawał, że nie czytałem...
dr.big Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 A co będziesz jadł jak będzie susza ?(...) Kiedys trzeba zaczac sie odchudzac, bylby to dobry impuls .
maciejbilu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja tam w tak dlugoterminowa pogode nie ufam. Złożono?ć procesów jest tak ogromna, że to czy maj będzie upalny jest równa 0,01% . Jak to powiedział jaki? słynny kto? kto się na tym znał: "... machnięcie skrzydłami motyla w japoni ma wpływ na to czy będzie huragan w Ameryce..." Na trzy dni w przód prognoza potrafi czasami nieĽle się naci?ć. Co jak co, to wszyscy by się cieszyli z wczesnego pocz?tku sezonu. Pozdrowka Maciek
upiór Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Panowje to pod pogode . Szaman czy nie szaman oby taka była
Gość Dragon Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 A co będziesz jadł jak będzie susza ? Ja jestem za zmienn? pogod?, tak? jaka była w latach 60-tych. To jest bardzo dobre pytanie... dobrym pytaniem będzie również: za co będziesz jadł???? Przeważnie susza niesie za sob? duże podwyżki cen żywno?ci... Szkoda, że nie zostało to wzięte pod uwagę... a póĽniej s? niesnsaki bo nie starcza na hobby... i cały czas trzeba co? sprzedawać...
Rekomendowane odpowiedzi