Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze?ć Panowie,

spotkałem się dzi? w Chojnicach z Upiorem.

Pogoda była prawdziwie wiosenna.

Mam pytanko : czy kto? miałby ochotę, np. w jak?? niedzielę marca spotkać się na naszych maszynach i rozpocz?c sezon motocyklowy 2008 ?

Warunkiem jest oczywi?cie fajna pogoda.

Możemy omówić kilka spraw i umówić się wstępnie na wyjazd na Burgmanię.

Możemy spotkać się, np. w |wieciu n/ Wisł?. Wszyscy będ? mieli wówczas podobny odcinek do pokonania.

Jak będziecie chętni to możemy też zaprosić chłopaków z woj. pomorskiego.

Druga opcja to spotkanie w sobotę z noclegiem do niedzieli !scooter

Co o tym my?licie?

Pozdrawiam.

Bobas

Opublikowano
Jak będziecie chętni to możemy też zaprosić chłopaków z woj. pomorskiego.

Druga opcja to spotkanie w sobotę z noclegiem do niedzieli

Chłopaki z pomorskiego zawsze s? chętni na tego typu spotkania. Zwłaszcza z noclegiem.

Zatem do zobaczenia.

Opublikowano

Zastanawiam się, czemu na wstępie przekre?liłe? 3miasto i Twoje województwo pomorskie, pisz?c w kujawsko-pomorskim !scooter Czym sobie na to zasłużyli?my? !scooter

Jeżeli chodzi o jaki? sympatyczny wypadzik, przypuszczam, że grupa 3miasto tylko czeka na tak? chwilę. Niestety wszystko jest podporz?dkowane pogodzie. Jak trafi się piękny weekend w marcu, wycieczka murowana !scooter

Technicznie z noclegiem to już gorzej, bo trudno przewidzieć w tym okresie pogodę i wcze?niej zarezerwować miejsca. Ale w miarę mozliwo?ci można liczyć na parę 3miejskich maszyn !scooter

Opublikowano

Abach,

nie gniewaj się, że tak się stało. Wiem, że jestem z woj. pomorskiego i z nim sie tez utożsamiam. Zdziwiłem sie jednak jak zobaczyłem, że u naszych s?siadów z Kujaw nic się nie dzieje. Pomy?lałem, że w całym regionie nie ma maximaniaków.

Jak widać jest kilka osób, które chętnie uaktywni? z nami swoje zamiłowanie.

Ja dałem temu tylko tzw. kopa.

Jestem jednocze?nie (je?li mogę ) z ekip? trójmiejsk? i chciałbym jak najczę?ciej się z Wami widywać.

Czekam z niecierpliwo?ci? na pierwsze ciepłe dni i może wtedy wypijemy kawkę gdzie? na kaszubskim parkingu.

A co do spotkania sobota- niedziela to mogę załatwić domki w Rudzkim Mo?cie na trasie Tuchola- Bydgoszcz. Możemy zrobić ognicho z kiełbaskami i kropl? czego? mocniejszego. Na parkingu może być ochroniarz, który popilnuje nasze maszyny.

Pozdrawiam.

Bobas !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas - tylko daj cynk kiedy , a na pewno się stawię , szczegóły do omówienia.

chłopaki z pomorskiego - Bobas zdradził , woli kujawsko-pomorskie !piwko :)

Opublikowano

A co do spotkania sobota- niedziela to mogę załatwić domki w Rudzkim Mo?cie na trasie Tuchola- Bydgoszcz. Możemy zrobić ognicho z kiełbaskami i kropl? czego? mocniejszego. Na parkingu może być ochroniarz, który popilnuje nasze maszyny.

Bobas- bardzo się cieszę ze jeste? zainteresowany zorganizowaniem spotkania. My jako s3m, i Burgmania/odział 3miasto możemy Ciebie zaskoczyć ilo?ci? skuterów które mog? zjawić się Chojnicach.

!piwko :P:):lol::D:););););):P;) Bardzo bym prosił o podania ilo?ci miejsc noclegowych w domkach o których mowa. ( co by?my nie musieli spać piętrowo).

Opublikowano

Domków jest w tym o?rodku sporo.

Muszę tylko wcze?niej zaklepać miejsca.

Na miejscu jest też sklep spożywczy i restauracja.

Pozdrawiam.

Bobas

Opublikowano

No i na reszcie co? się rozkręci. 3miasto na naszych skromnych ziemiach zawsze było mile widziane. Bo bliżej nam nad morze niż do stolicy. Oczywi?cie podstaw? naszego spotkania, będzie pogoda :lol: , Oby słonko było wysoko :) a reszta sama przyjdzie. !piwko

PS. Bobas napisz na PW jak się nazywała ta pasta.

Opublikowano

Na ?rodowym spotkaniu przedyskutujemy , temat wyjazdu do Chojnic i pobytu w o?rodka Rudzkim Mo?cie. Gdyby nawet zima w marcu nas i drogowców zaskoczyła to na pewno w marcu przyjad? „zwiadowcy” do Ciebie. Może zorganizujemy w majowy Weekend spot (spotkanie )Burgmani.

!piwko :):):lol::D:P:);):P;):P;););) !scooter !scooter !scooter

PS proszę o podanie nr. Tel. na PM

Opublikowano

Witam ja z Grudzi?dza dojadę na 100% !happybth podaj termin

Opublikowano

Jak ustalimy termin to zaraz wrzucam go na Forum.

Pozdrowionka.

Bobas

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cze?ć Panowie,

proponowany termin spotkania opisałem na Forum pomorskim.

!w00t