Bobas Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Cze?ć Panowie, spotkałem się dzi? w Chojnicach z Upiorem. Pogoda była prawdziwie wiosenna. Mam pytanko : czy kto? miałby ochotę, np. w jak?? niedzielę marca spotkać się na naszych maszynach i rozpocz?c sezon motocyklowy 2008 ? Warunkiem jest oczywi?cie fajna pogoda. Możemy omówić kilka spraw i umówić się wstępnie na wyjazd na Burgmanię. Możemy spotkać się, np. w |wieciu n/ Wisł?. Wszyscy będ? mieli wówczas podobny odcinek do pokonania. Jak będziecie chętni to możemy też zaprosić chłopaków z woj. pomorskiego. Druga opcja to spotkanie w sobotę z noclegiem do niedzieli !scooter Co o tym my?licie? Pozdrawiam. Bobas
Pleban Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Jak będziecie chętni to możemy też zaprosić chłopaków z woj. pomorskiego.Druga opcja to spotkanie w sobotę z noclegiem do niedzieli Chłopaki z pomorskiego zawsze s? chętni na tego typu spotkania. Zwłaszcza z noclegiem. Zatem do zobaczenia.
Abach Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zastanawiam się, czemu na wstępie przekre?liłe? 3miasto i Twoje województwo pomorskie, pisz?c w kujawsko-pomorskim !scooter Czym sobie na to zasłużyli?my? !scooter Jeżeli chodzi o jaki? sympatyczny wypadzik, przypuszczam, że grupa 3miasto tylko czeka na tak? chwilę. Niestety wszystko jest podporz?dkowane pogodzie. Jak trafi się piękny weekend w marcu, wycieczka murowana !scooter Technicznie z noclegiem to już gorzej, bo trudno przewidzieć w tym okresie pogodę i wcze?niej zarezerwować miejsca. Ale w miarę mozliwo?ci można liczyć na parę 3miejskich maszyn !scooter
Bobas Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Abach, nie gniewaj się, że tak się stało. Wiem, że jestem z woj. pomorskiego i z nim sie tez utożsamiam. Zdziwiłem sie jednak jak zobaczyłem, że u naszych s?siadów z Kujaw nic się nie dzieje. Pomy?lałem, że w całym regionie nie ma maximaniaków. Jak widać jest kilka osób, które chętnie uaktywni? z nami swoje zamiłowanie. Ja dałem temu tylko tzw. kopa. Jestem jednocze?nie (je?li mogę ) z ekip? trójmiejsk? i chciałbym jak najczę?ciej się z Wami widywać. Czekam z niecierpliwo?ci? na pierwsze ciepłe dni i może wtedy wypijemy kawkę gdzie? na kaszubskim parkingu. A co do spotkania sobota- niedziela to mogę załatwić domki w Rudzkim Mo?cie na trasie Tuchola- Bydgoszcz. Możemy zrobić ognicho z kiełbaskami i kropl? czego? mocniejszego. Na parkingu może być ochroniarz, który popilnuje nasze maszyny. Pozdrawiam. Bobas !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2008 Bobas - tylko daj cynk kiedy , a na pewno się stawię , szczegóły do omówienia. chłopaki z pomorskiego - Bobas zdradził , woli kujawsko-pomorskie !piwko
Mareczek Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 A co do spotkania sobota- niedziela to mogę załatwić domki w Rudzkim Mo?cie na trasie Tuchola- Bydgoszcz. Możemy zrobić ognicho z kiełbaskami i kropl? czego? mocniejszego. Na parkingu może być ochroniarz, który popilnuje nasze maszyny. Bobas- bardzo się cieszę ze jeste? zainteresowany zorganizowaniem spotkania. My jako s3m, i Burgmania/odział 3miasto możemy Ciebie zaskoczyć ilo?ci? skuterów które mog? zjawić się Chojnicach. !piwko Bardzo bym prosił o podania ilo?ci miejsc noclegowych w domkach o których mowa. ( co by?my nie musieli spać piętrowo).
Bobas Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Domków jest w tym o?rodku sporo. Muszę tylko wcze?niej zaklepać miejsca. Na miejscu jest też sklep spożywczy i restauracja. Pozdrawiam. Bobas
upiór Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 No i na reszcie co? się rozkręci. 3miasto na naszych skromnych ziemiach zawsze było mile widziane. Bo bliżej nam nad morze niż do stolicy. Oczywi?cie podstaw? naszego spotkania, będzie pogoda , Oby słonko było wysoko a reszta sama przyjdzie. !piwko PS. Bobas napisz na PW jak się nazywała ta pasta.
Mareczek Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Na ?rodowym spotkaniu przedyskutujemy , temat wyjazdu do Chojnic i pobytu w o?rodka Rudzkim Mo?cie. Gdyby nawet zima w marcu nas i drogowców zaskoczyła to na pewno w marcu przyjad? „zwiadowcy” do Ciebie. Może zorganizujemy w majowy Weekend spot (spotkanie )Burgmani. !piwko !scooter !scooter !scooter PS proszę o podanie nr. Tel. na PM
Tomekgdz Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam ja z Grudzi?dza dojadę na 100% !happybth podaj termin
Bobas Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak ustalimy termin to zaraz wrzucam go na Forum. Pozdrowionka. Bobas
Bobas Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 Cze?ć Panowie, proponowany termin spotkania opisałem na Forum pomorskim. !w00t
Rekomendowane odpowiedzi