Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nowy konkurent dla X-ADV

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

To dopiero projekt, ale ....  konkurencja na rynku, to dla nas klientów dobra rzecz 😉  95 KM - chyba trochę przesada w skuterze, ale to moje zdanie. Bardziej interesująca jest ta automatyczna skrzynia biegów. Widzę że Chińczycy idą w tym kierunku.  Np. Rieju Coaster 407  to wprawdzie nie skuter, ale podaję jako przykład automatu.

• Użytkownicy
Opublikowano

Nie do końca projekt, podobno ma wejść na rynek już za rok. Ciekawe jak zmieszczą silnik, bo ten jest spory. Według mnie bardziej hybryda niż skuter, ale o ile wejdzie na polski rynek a cena będzie rozsądna, a rozmiar odpowiedni dla mnie to będę miał myślenice. QJ to firma mająca dugą historię na rynku chińskim i liczę na cenę lekko dumpingowy na rynek europejski. Czas pokaże....

• Sympatycy
Opublikowano
4 godziny temu, EndriuBis napisał(a):

95 KM - chyba trochę przesada w skuterze

To jest bardzo odpowiednia moc.... blisko mojej "złotej" mocy 😁 byłbym bardzo ukontentowany.

Godzinę temu, zicoo62 napisał(a):

podobno ma wejść na rynek już za rok

Zwroty "klucze".. mają koncept ...i co dalej??? Co do cen, na szał bym nie liczył, ale jak to Zenek Martyniuk mówi......." no zobaczymy ...czas pokaże"

Opublikowano

Ciekawa propozycja, z przodu wygląda dość masywnie. Jestem ciekaw ile będzie ważył oraz jaki będzie wysoki.