Elvis Opublikowano Wtorek o 02:00 Opublikowano Wtorek o 02:00 2/3 roku poszły w .... .... do historii przeszły 😜 .... .... a frekwencja u nas bije rekordy .. .. .. w zeszłym miesiącu były aż trzy odpowiedzi 😮 ... no więc co, nie przedłużam ... miesiąc wrzesień uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ... ✋
Klubowicze bilety Opublikowano Wtorek o 05:10 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 05:10 Mirek będzie dobrze nowym miesiącu, zobacz moją stopkę 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Wtorek o 13:41 Użytkownicy+ Opublikowano Wtorek o 13:41 11 godzin temu, Elvis napisał(a): w zeszłym miesiącu były aż trzy odpowiedzi 😮 no to w ramach "Dnia dobroci dla zwierząt" 😀, a wiadomo że taki dzień jest co dzień 🙂 robię wpis, aby coś się działo z Zachodniopomorskim 😀 Podziękujecie przy jakiejś okazji. 😜 8 godzin temu, bilety napisał(a): ...zobacz moją stopkę.. ?? 🤔 stopka nr 44 ? 🤣 a tak serio. Czyżby coś tam się zmieniło ?
JER2Y Opublikowano Wtorek o 14:45 Opublikowano Wtorek o 14:45 12 godzin temu, Elvis napisał(a): IMHO, bardzo ładna dojazdówka 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Wtorek o 14:56 Użytkownicy+ Opublikowano Wtorek o 14:56 23 minuty temu, JER2Y napisał(a): IMHO, bardzo ładna dojazdówka 😀 raczej "pełno wymiarowa", tylko ...... rozmiar taki 😉 ale kto tam co lubi 🤣
Użytkownicy ComoDo Opublikowano Wtorek o 18:29 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 18:29 16 godzin temu, Elvis napisał(a): 2/3 roku poszły w .... .... do historii przeszły 😜 .... .... a frekwencja u nas bije rekordy .. .. .. w zeszłym miesiącu były aż trzy odpowiedzi 😮 ... no więc co, nie przedłużam ... miesiąc wrzesień uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ... ✋ Nie myślałem że skuter z tyłu może mieć tyle uroku. 1
Rekomendowane odpowiedzi