JER2Y Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Bardzo proszę o dopisanie od czwartku: JER2Y, Basia i Kamil (lat 5)
Klubowicze Marzena Opublikowano 15 Września Klubowicze Opublikowano 15 Września Lista zaktualizowana. 😘 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Lista po aktualizacji wpłat.😘 1
Sympatycy Ziuta Opublikowano 21 Września Sympatycy Opublikowano 21 Września Niestety z żalem, ale w tym roku nie damy rady przyjechać . Poprosimy o wykreślenie z listy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Września Klubowicze Opublikowano 22 Września Zdyn twoje życzenie zostało spełnione. Ziuta rozumiem mam podobną sytuację.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września Sympatycy Opublikowano 22 Września Dziękuję przyjaciółeczko 😘
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Września Klubowicze Opublikowano 24 Września Aktualizacja wpłat zrobiona.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 25 Września Klubowicze Opublikowano 25 Września Proszę o wpisanie na listę od czwartku. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Września Klubowicze Opublikowano 25 Września Morwa37 zapisałam pod numerem 11.
Baśka Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Hej Proszę o dopisanie Baśka i Paweł Od piątku 👋 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 26 Września Klubowicze Opublikowano 26 Września Baśka,Paweł zapisani.
Milimetr Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nawet nie wiecie jak się cieszę z naszego przyjazdu na Mierzeję. Piszę z naszego, bo jak zawsze przyjadę z moją Iwonką. Mam nadzieję, że pogoda będzie, aby móc na plaży pobawić się w ciuciubabkę. Powiem Wam przednia zabawa. Marzenko, jakby co, to już zapłaciłem i nie przejmuj się, że 10 zł więcej aniżeli miało być. Według mnie jest ok i niech tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich wraz z moją Iwonką. 2
Klubowicze Marzena Opublikowano 28 Września Klubowicze Opublikowano 28 Września Tomku zapłacone zaznaczone hihi.🥰
Klubowicze Marzena Opublikowano 29 Września Klubowicze Opublikowano 29 Września Lista po aktualizacji wpłat.
kowal Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Marzeno , przelew zrobiony , tylko od piątku jednak. Chciałem od czwartku, ale niestety. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Września Klubowicze Opublikowano 30 Września 10 godzin temu, kowal napisał(a): Marzeno , przelew zrobiony , tylko od piątku jednak. Chciałem od czwartku, ale niestety. Odhaczone. Do zobaczenia.
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 30 Września Użytkownicy Opublikowano 30 Września Proszę o zapisanie od piątku 👍
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Września Klubowicze Opublikowano 30 Września 9 minut temu, Kacpersky napisał(a): Proszę o zapisanie od piątku 👍 Zapisany pod numerem 12.
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Września Klubowicze Opublikowano 30 Września Cześć. Marzenko, rzutem na taśmę, dopisz 2 osoby: Jack, Bogusia. Od piątku. Kasa leci.
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Września Klubowicze Opublikowano 30 Września 23 minuty temu, Jack napisał(a): Cześć. Marzenko, rzutem na taśmę, dopisz 2 osoby: Jack, Bogusia. Od piątku. Kasa leci. Zapisani pod numerami 26 i 27.
Rekomendowane odpowiedzi