Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września 1 minutę temu, AREQ napisał(a): Czyli ? Jak to do mnie, to powinienem być...
Klubowicze AREQ Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Nie no chciałbym wiedzieć co z jutrem bo temat jakoś sie rozmywa Przenosimy na inny termin czy jak ???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Września Użytkownicy Opublikowano 16 Września Niestety z pogodą, czy bez jednak jutra nie ogarnę 🤧😷 Rozłożyło mnie🤒
Klubowicze frodka2 Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Panowie! Męska decyzja! No już!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Napisałem OK to znaczy że będę A jak ogniska nie będzie to zwiedzę Muzeum Naparstka , wypije herbatę , pogadam z kustoszem muzeum i wrócę do domu 🤣 1
tommac Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Jutro jest ognisko. Zapraszamy Wszystkich. 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Godzinę temu, Nazir napisał(a): Rozłożyło mnie🤒 .....rozłożymy to Ciebie....niebawem....🤪 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września No i git! Widzimy się jutro! 🥰
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Propozycja. Tomek- daj jakiś znak, karton, flagę, balonik cy cuś, na wjeździe z ulicy do Was. Gps zawsze coś poknoci i nie ten wjazd pokazuje, a ja jak ten gps....poknocony.
tommac Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Szkoda, że na tę okazję nie mam flagi Burgmanii
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Ja mam flagę Mogę przywieźć 1
tommac Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 28 minut temu, arturo-bb napisał(a): Mogę przywieźć To jak możesz, to przywieź. To się ją powiesi przy wjeździe jako znak rozpoznawczy
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września Zamiast flagi postawmy Artura na wlocie 🙃. Postaram się dojechać.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Września Klubowicze Opublikowano 16 Września 27 minut temu, Migu napisał(a): Zamiast flagi postawmy Artura na wlocie 🙃. Flaga duża będziesz trzymał jeden koniec a ja drugi😜 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 17 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Września Teraz😆 7
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Września Klubowicze Opublikowano 17 Września Wielkie dzięki gospodarzom i wszystkim obecnym. I pogodynka też dopisała. 👍
Klubowicze frodka2 Opublikowano 17 Września Klubowicze Opublikowano 17 Września Nietofrodki już w domku. Bardzo dziękujemy za, jak zawsze, super spędzony czas. Gospodarzom dzięki za gościnę, pozostałym, że się chciało 😉 Do następnego 😘
tommac Opublikowano 17 Września Autor Opublikowano 17 Września Dziękujemy Wszystkim obecnym, za to, że mimo nieobiecujących prognoz pogody chciało Wam się być. Bez Was ogniska by nie było. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Września Klubowicze Opublikowano 17 Września Bielsko-Biała w domu. Bardzo dziękuję wszystkim a gospodarzom w szczególności za miłe popołudnie. W takiej ferajnie czas szybko i sympatycznie leci aż żal do domu jechać. Do zaś 😜
Klubowicze AREQ Opublikowano 17 Września Klubowicze Opublikowano 17 Września WIELKIE dzięki Agnieszce i Tomkowi za super impreze przy 🔥 Ja zawsze bylo super i szkoda tylko ze tak szybko zleciało Dzieki całej reszcie za obecność i że wam się chciało Do zaś 🤘
Klubowicze ziga Opublikowano 18 Września Klubowicze Opublikowano 18 Września Dziękujemy wszystkim za spotkanie było miło i wesoło Brawo i podziękowanie dla organizatorów spotkania -do następnego razu Pozdrawiamy
Rekomendowane odpowiedzi