Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 3 Sierpnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Sierpnia Miejsce było mi nieznane, a jest całkiem blisko. Mają bardzo fajne eksponaty, niektóre marki bardzo egzotyczne i rzadko spotykane. 5
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia Świetna kolekcja. Byłem tam w zeszłym roku przy okazji JSB
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 3 Sierpnia 🤩 perełki👌. Co jest, że te stare (z duszą) pojazdy są tak ciekawe, że trudno oczy oderwać🤔
Robbi Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Tak są to piękne auta i mają swój styl i duszę 👍 43 minuty temu, Nazir napisał(a): 🤩 perełki👌. Co jest, że te stare (z duszą) pojazdy są tak ciekawe, że trudno oczy oderwać🤔
grzybek Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Piękne eksponaty, warte zobaczenia jak juz ktoś w tych kątach zawita
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 7 Sierpnia Takiego miałem , zakupiony w Ustrzykach górnych. Żeby dojechać do domu musiałem pozbyć się wszędzie zalegającej słomy 😂🤣😂 kolorek taki jasnno zielony. Sprzedałem jak do miny mnie wezwali 😩 2
mussum Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia I między tymi wszystkimi pięknymi autami nawet motocykl też tam się zmieścił 2
Rekomendowane odpowiedzi