Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heika wszystkim! To ja Flash, Andrzej z Brześcia Białoruś! Jeszcze żyjemy i dajemy czadu!!! Bardzo dawno nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy!))) czas to naprawić!.. przykro, ale fest w Brześciu uległ zmianie. Już nie ma tego duchu jak wcześniej natomiast LidaBikeFest co roku żyje i kwitnie. Was brakuje! Polaków brakuję, wszystkich brakuję!!! Białorusini nie daje rady bez was!!!))) 

Z przyjemnością chcę zaprosić klubowiczów spędzić fajny weekend na Kresach wschodnich. 

Każdy z was wróci do domu z kolorowymi wrażeniami o chęcią wrócić. Nie jestem pewien że będą tu przeglądal temat. Ale postaram się i odpowiem na wszystkie pytania. 

A propos, nie jestem zaangażowany, nie prowadzę tam biznesu. Zapraszam was jak bliskich krewnych.

• Administrator
Opublikowano

Cześć Andrzej,

Dawno się nie widzieliśmym! Miło słyszeć, że pamiętasz o nas i nie dajesz rady bez nas 😃

Podaj proszę więcej szczegółów o tej imprezie 🙌

A może wpadniesz do nas na -> Suwałki Blues Festival 2026

Ps. W piątek po śniadaniu planujemy jechać na LT do Druskininkai. Tam obiad, termalne i na wieczór wracamy do Smolnik. 

Do miłego 💪

Opublikowano

No i fajnie)) o Suwałkach wiem. Dużo ostatnio tam jeździłem na Litwę i dalej. Niestety obecnie w domu po długiej przerwie i chcem spędzić czas z rodziną.

Fest w Lidze to bardzo fajna, mocna i gościnna impreza. Ciężko opisać klimaty, ale możecie mi uwierzyć,to najlepszy fest na wschodzie od Polski. Dużo ruchu, dużo wydarzeń. Ale ostatnio brakuję jednośladów "poza naszego bagna ")))

W tam tym roku było koło 5-6tys gości. I tylko kilku z Polski. Tragedia....

https://devoidofrights.by/

Tu informacje od klubu który to prowadzi.

• Administrator
Opublikowano

Zachęcasz... Zachęcasz 😊