DORIS Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Hejka wszystkim. Spróbujmy spotkać się w szerszym gronie na pikniku. Ci co już byli wcześniej wiedzą gdzie. Gdy będziecie na miejscu, dajcie znać spróbujemy się odnaleźć. Do zobaczenia👍👋 1
grzybek Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Niestety inne plany, ur. wnuczki, a to zobowiązuje Ale życzę chłodnego spotkania w tym upale i fajnego spota
ERMI Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Właśnie rozmawiałem z Tomkiem. Osobiście wybieram się.
DORIS Opublikowano 25 Czerwca Autor Opublikowano 25 Czerwca Krzysztofie,życzę rodzinnych przyjemności👋, a z Tobą Rafale-do zobaczenia👍 2
Maro54 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Ja niestety też odpadam, praca . A wracać szybko na wariata ro nie ma sensu. Zawsze byłem ale tym razem niestety..... Przyjemności....
DORIS Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca No tak,zawsze byłeś 👍Szkoda Marku, ale praca najważniejsza... Ania pewnie już wyjechała? Do zobaczenia kiedyś, gdzieś 👋
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 27 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 27 Czerwca Tam to dopiero musi grzać . Gość na Romecie lekko się odwodnił .
DORIS Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca Odwodnił się, ale było czym uzupełnić płyny 😄 1
DORIS Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca Dziękuję Rafałowi i Tomkowi za przyjazd, pomimo skwaru i za spotkanie👍do następnego 👋
ERMI Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Dzięki za spotkanie, jak zawsze bardzo sympatyczne. Pogoda dopisała aż za bardzo było gorąco 38 stC.
Tomek 69 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Również dziękuję za spotkanie i do następnego mam nadzieję że spotkamy się w większym gronie
Tomek 69 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Gościu na Romecie zgodził się na fotkę z nami 😀
Maro54 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Przystojniacha...... Rometowy łowca serc🤣🤣🤣. Dla mnie chwilowo sezon się kończy. Mam nadzieję że nie nadługo. Doczekałem się w końcu zabiegu, a jak potem się potoczy, to zobaczymy.....
DORIS Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Tak, dołączam się do życzeń Krzyśka, obyś szybko wrócił do formy👍 i wsiadł na swoją maszynę👋 1
Tomek 69 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia żeby jeszcze zrobić sporo kilometrów motocyklem w tym sezonie
Maro54 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 11 godzin temu, Tomek 69 napisał(a): Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia żeby jeszcze zrobić sporo kilometrów motocyklem w tym sezonie Dzieki wielkie, taki mam zamiar.....jeszcze polatać w tym roku. Druga maszyna w garage zobowiązuje 🫣🫣🫣
Maro54 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 20 godzin temu, grzybek napisał(a): Druga🤔 Uchyl rąbka tajemnicy🙃 Taka tam Yamaszka TDM 850 maleństwo takie 1
Rekomendowane odpowiedzi