JER2Y Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca W dniu 15.07.2026 o 09:13, Campto napisał(a): .... wynajęcia szybkiej motorówki i polatania po mazurskich wodach. Ja i małżonka jesteśmy chętni, jakby coś.
Klubowicze Campto Opublikowano 26 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca No i fajnie.😀lista aktualna
stiopa Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca W dniu 26.06.2026 o 08:16, stiopa napisał(a): Odnotowane w kalendarzu ☀️ Być może będziemy już od wtorku ⛺ 7. Etiopia - ale się ubawiłem tym wpisem :) Będziemy jednak od czwartku.
Klubowicze JACKM Opublikowano 30 Lipca Klubowicze Opublikowano 30 Lipca Dobrze że nie Utopia😂😂 A będziesz sam czy z Etiopią? 😂
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca Tak to jest jak się pisze z włączoną autokorektą 😀. Poprawione
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Lipca Użytkownicy+ Opublikowano 30 Lipca @stiopa, nie marudź, "Etiopię"😁 też zabierz, będzie wesoło 😂- jak zwykle na Leniwcu.
Vince Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Sławku, poproszę o wpisanie na listę. Na pewno od piątku, jeszcze próbuję czy uda mi się dotrzeć w czwartek.
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia Zrobione zgodnie z życzeniem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 6 Sierpnia W dniu 4.08.2026 o 23:23, Vince napisał(a): .....jeszcze próbuję czy uda mi się dotrzeć w czwartek. Nie jedź przez "Niemce" to dotrzesz 😁 @Saper ci nie mówił ?🤪 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 6 Sierpnia To już nieaktualne, w zeszłym roku "klątwę miejscowości NIemce" przełamałem i to w obydwu kierunkach. 1
Klubowicze robson Opublikowano 8 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia Siemanko wszystkim. Czy ktoś jest chętny, żeby wziąć przyczepę na spółkę? Wolnych przyczep już nie ma, może ktoś ma wolne miejsce 🙂? Sławek, proszę o wpisanie na listę,od środy lub czwartku 🙂
czadzo Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 8 godzin temu, robson napisał(a): Wolnych przyczep już nie ma, może ktoś ma wolne miejsce 🙂? Witam Ja mam przyczepę z Kowalem więc zapraszamy do nas Przyczepa jest podobno wygodna na 4 osoby więc w trójkę będzie nam dobrze. Tak jak już pisałem będę od czwartku od wczesnych godzin przedpołudniowych bo jestem w Giżycku na żaglach.
Klubowicze robson Opublikowano 8 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia No i fajnie 👍 dzięki,za odpowiedź. Trzymaj miejsce dla mnie, w trójkę spoko 🙂 Dzięki i do zobaczenia, ja już chcę jechać w środę. Wyślij mi numer tel., ustalimy co i jak 🙂 1
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia Wpisany na listę. Przyczepy i których pisze Czadzo to Holenderki, więc 4 osoby to pełny komfort. 1
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia Przymierzamy się od czwartku, ja się uda. Pozdrawiamy. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia @Migu na pewno się da.
putek Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Proszę o dopisanie będę w czwartek ale muszę uciekać troszkę wcześniej :(
Klubowicze robson Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia Jutro melduję się w gnieździe szatana,ale jeden dzień bez szatana😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia No, to nie będziesz sam. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia Z powodu małej ilości chętnych na motorówkę musiałem odwołać rezerwację. Ewentualnie pomyślimy już na miejscu.
Adik Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia No, to nie będziesz sam.Zgadza się.My też od środy Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
Marek Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia A, namówiliście mnie, przybywam. Proszę o wpisanie na listę.
Żona Marudy Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia Decyzja zapadła w ostatniej chwili sprawy się wyklarowały pozytywnie jedziemy od piątku zabieramy brata😝 . Do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi