Robbi Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 42 minuty temu, Saper napisał(a): Pomost jest, kaczki są, sentencja o karmieniu kaczek pozostała, tylko @Tatkonieobecny. Andrzeju, zdrowia, zdrowia i zdrowia. Znana jest mi opowieść o karmieniu kaczek 😁😄 dzięki Grzegorz za przypomnienie 👍 Pozdrawiam Andrzjku Teraz, Robbi napisał(a): Znana jest mi opowieść o karmieniu kaczek 😁😄 dzięki Grzegorz za przypomnienie 👍 Pozdrawiam Andrzejku 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia Cytując klasyka "w razie czego, to smacznego" Tym razem w Baniach Mazurskich. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tatko Opublikowano 14 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Sierpnia DZIĘKUJĘ bardzo udanego wypoczynku życzę Wam bawcie się grzecznie hm albo nie niech wiedzą jak się bawi Burgmania .DZIĘKUJĘ bardzo pozdrawiam serdecznie. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 14 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Sierpnia Jeszcze kilka zbiorówek 6
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia Dzisiaj na tapecie był pałac w m. Notyst Wielki, nastawiłem się na coś innego, niż to co było na miejscu. Oczekiwałem zaniedbanego, albo zrujnowanego obiektu, a zastaliśmy odbudowaną w latach 90tych ruinę. Fragmenty oryginalnych ścian znaleźliśmy dopiero w piwnicach. Później miały być bunkry na tak zwanym lisim ogonie, ale będą musiały poczekać do "innej razy". Następnie obiadek w Tawernie Kuternoga w Giżycku, porcje zrobiły wrażenie. A jutro zostanie przegrupowanie rzutem kołowym do MSD. 4
Adik Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia I to by było na tyle A leżaki zostały Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze robson Opublikowano 16 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia Melduję się z domku.Od Brodnicy w strugach deszczu 😗. Dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas 🙂👌👍😘
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia O g.18 w LSW. Temperatura 33stC. Zatrzymaliśmy się z @Zenek na obiad w Sokołowie Podlaskim w restauracji hotelowej przy bulwarach. Oto rachunek grozy Dzięki @Zenek za wspólną drogę. I dzięki że machnąłes ręka że ja mam odbić na eske, bo się zagapilem. 3
Vince Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Ja w domu. Podziękowania dla Sławka i dla pozostałych Leniwców .Do następnego!! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia MSD osiągnięte około 17.10. Przegrupowanie zakończone, kolejny sukces można dopisać do listy. Bardzo wszystkim dziękuję, i do zobaczenia "kolejną razą". Urobek z Leniwca poniżej. 1
Adik Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia I ja z Kinga i futrzakami też już w domu.Dziękujemy za kolejne miłe spotkanie.Do następnego razu Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 17 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Sierpnia Leniwiec zaliczony, trochę ponad 400km pcx-em. Puszką z przyczepą 1260km (nuda). Spotkanie super, pogoda dopisała, pozdrowienia dla uczestników. Parę zdjęć. Piątek- Mamerki i piramida w Rapie. Na koniec zaliczone kartacze. Sobota- mosty w Stańczykach. Po zwiedzaniu rybki w Kruklankach wystrój lokalu, (ryby pyszne). 4
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia Dopiero wróciłem do domu. Z Leniwca wracałem w pięknych oparach niebieskiego dymu bo padła pompa wody. Ale temat ogarnięty. Dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas. I do zobaczenia na kolejnym leniuchowaniu.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 17 godzin temu, Campto napisał(a): (...) padła pompa wody. Ale temat ogarnięty. (...) Już uszczelnione?
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia Czeka na umówioną już naprawę.
Rekomendowane odpowiedzi