Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 22 godziny temu Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 godziny temu Mieliśmy zaplanowany wyjazd na Rumunię z Kasią i Markiem, ale coś im się posypało I niestety nie mogli jechać ( szkoda 😟 ), pozdrawiamy. Szybka zmiana planów kierunek Grecja, tym razem nie mamy pełnych dwóch tygodni (dlatego nie zjedziemy za daleko tyko góra GR), bo w piątek musimy być na imprezie w Zakopanem. Dzień 1. Ruszamy zaczęliśmy od 20 stopni na Słowacji było już 30 a na Węgrzech 38 i tak zostało do wieczora (dla tego już po 650km nie dałem rady dalej jechać) o 21-ej jak poszliśmy po napoje to termomer pokazywał jeszcze 37 stopni (szok). Dzień 2. W nocy popadało temp. tylko 25 °C no to podgonimy kilometry chcę zajechać do Grecji w dwa dni. Chcieć można a pogoda swoje, po dwóch godzinach było znowu 37 a na chwilę termomer pokazywał nawet 39 stopni. Podaliśmy się 40 km przed granicą Grecji, znaleźliśmy niezłą dużą kwaterę co w dniu następnym się przydało. 6
Klubowicze ziga Opublikowano 22 godziny temu Klubowicze Opublikowano 22 godziny temu Powodzenia i wytrzymałości z temperaturami oraz miłego zwiedzania życzymy wam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 godzin temu Klubowicze Opublikowano 21 godzin temu Łomżing/plażing z zimnym piwkiem lub winkiem to jest 👌 Odpoczywajcie , zwiedzajcie i podzielcie się zdjęciami i opisami. Szerokiej i bezpiecznej drogi
Klubowicze frodka2 Opublikowano 21 godzin temu Klubowicze Opublikowano 21 godzin temu A u nas niektórym za ciepło przy 31 °😅. Odpoczywajcie Kochani, czekamy na fotki by nacieszyc oczka 😉😘
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 godzin temu Administrator Opublikowano 21 godzin temu W Wawie na niedzielę zapowiadane jest 40°C 😃 Migu... Szerokości i sprawnej klimy życzę 😉 Fotki pls ☝️
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 21 godzin temu Fajne ceny w Grecji🤪 Chociaż jak Ty jedziesz 125 to mniej będzie bolało😁 Jakby co, to jestem blisko - o ile da się tak powiedzieć nie więdząc, gdzie w Grecji będziecie🤪 Ja Rumunię (Transalpinę) zaliczyłem dwa dni temu w deszczu i przy zaledwie plus 11stC. Ale... ..ale jadąc puszką to niy problem🤷♂️😜 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 godzin temu Klubowicze Opublikowano 11 godzin temu Migu, szerokiej, spokojnej, bezpiecznej drogi, pięknych widoków, ciekawych miejsc i spotkanych ludzi. Pozdrowienia dla Nawigatorki, czyli Halinki. i tak jak wszyscy czekam na foty.
tommac Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Widzę, że Grecja w modzie. Ja się wybieram puszką w ostatni weekend sierpnia
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, tommac napisał(a): Widzę, że Grecja w modzie. Ja się wybieram puszką w ostatni weekend sierpnia Odradzam - za późno. Mit polskich Januszy, królów parawaningu, odpoczywających od świtu ręczników na leżakach będzie dla tubylców zbyt świeży🤭🤣🤣
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 godziny temu Klubowicze Opublikowano 4 godziny temu Przyczepności i miłego. Może po drodze spotkacie 2 burki 650 - Szakala i taboreta. Dziś wracają z objazdówki z Grecji. Wg ich relacji pogoda super i ....🥵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 godziny temu Użytkownicy+ Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, kenobi napisał(a): ...Może po drodze spotkacie 2 burki 650 - Szakala i taboreta. ... Taa.... no i gdzie ta relacja ? 🤔 Migu to przynajmniej czasem coś napisze 😃
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 godziny temu Klubowicze Opublikowano 2 godziny temu Koledzy ci nie są mocno związani z Burgmanią. Sympatycy - wolni strzelcy (klienci "servisu")...pomalutku wkręcają się.
Rekomendowane odpowiedzi