RobB. Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 To zapraszam na kolejny linkhttp://www.kidcar.pl/bieszczady2008/lotnisko.wmv Zybex SZACUN , aktorzy marni, ale nastrój, muzyka i widoki PIRSO KLASA !!! Co prawda jeszcze bardziej mi żal, że przeszło mi kole nosa Ale my?lę, ze Pilot żartuje i "spotkamy się tam za rok", choć jak już wpadł pod pantofel to kto wie ?! Pozdrawiam RobB.
pilot Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 Co prawda jeszcze bardziej mi żal, że przeszło mi kole nosa Ale my?lę, ze Pilot żartuje i "spotkamy się tam za rok", choć jak już wpadł pod pantofel to kto wie ?! Pozdrawiam RobB. Ciężko żartować z takich rzeczy chdz dzi? podchodzę do tego inaczej bardziej luzacko. A co do pantofla to raczej nie bo Smoczyca chodzi w klapkach lub w butach czyli pantofle odpadaj?. A z drugiej strony jak by? widział Smoczyce jak się przejmowała zlotem to by? zmienił zdanie.
RobB. Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A widziałem, widziałem - Oboje sie bardzo starali?cie i dla tego było TIP TOP Mareczku nie odbieraj nieco mniejszej frekwencji niż przewidywana, tak osobi?cie, podejdĽ do tego optymistycznie : szklanka przecież była w połowie pełna Przyjechała po prostu sama ?mietanka No może po za Orzechem Pozdrawiam RobB.
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2008 Hm....... Jak mam to rozumieć
RobB. Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Hm....... Jak mam to rozumieć Już obja?niam, choć my?lałem , że się domy?lisz => sama ?mietanka + Orzech..... samo masełko A jak my?lałe? ?! Pozdrawiam RobB.
pilot Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 A widziałem, widziałem - Oboje sie bardzo starali?cie i dla tego było TIP TOP Mareczku nie odbieraj nieco mniejszej frekwencji niż przewidywana, tak osobi?cie, podejdĽ do tego optymistycznie : szklanka przecież była w połowie pełna Przyjechała po prostu sama ?mietanka No może po za Orzechem Pozdrawiam RobB. Ja nie rozpaczam że było nas tylko połowa a nawet wyszło to na zdrowie a chwała tym co przyjechali chodz na chwile i jeszcze raz za to bardzo dziękuje że zaszczycili mnie i Smoczyce swoja obecno?cia rzecz w tym że zlot był do ostatniej chwili przygotowywany ma większ? ilo?ć osób co wiadomo wi?że się z kosztami a wiele osób nie potrafiło okre?lić się że tak naprawdę to oni nie maja zamiaru przyjeżdzać lub nie mog? a Ci co organizuj? zloty wiedza jak ważne s? takie informacje. Było mineło teraz wiem że zlotu organizować nie chce i nie bedę a jedyne z chęci? zorganizuje spotkanie na które zjawi się jak to nazwałe? "?mietanka" a gdzie i na jakiej zasadzie to się zobaczy . Pozdrawiam pilot
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2008 Mam nadzieje Marku,że sie załapie na tego rodzaju spotkanie w bieszczadach.czekam na PM w sprawie kosztów.pozdrawiam
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2008 a może czę?ciowa przyczyna całego zamieszania leży TUTAJ . ludzie to czytaj? i na pewno wyci?gaj? wnioski.
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2008 a może czę?ciowa przyczyna całego zamieszania leży TUTAJ . ludzie to czytaj? i na pewno wyci?gaj? wnioski. Przepraszam Roni ale chyba zle mnie zrozumiale?.To było pytanie do Pilota,odno?nie wypowiedzi Karoliny.pozdrawiam
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2008 tutaj znajdziecie zebrane filmiki gotowe do pobrania http://www.kidcar.pl/bieszczady2008/index.htm
Mamuśka Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 No dobra zebrałam się w sobie i wrzuciłam parę fotek: Bieszczady 2008 cz.1 Bieszczady 2008 cz.2 Miłego ogl?dania i wspominania. Pozdrawiam Mamu?ka
Jerzyk Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Witam serdecznie i ja, ...by w końcu również zameldować swój powrót do domku, a przede wszystkim podziękować MŁODEJ PARZE za zorganizowanie (kolejnej!) prze?wietnej imprezy w pełni dopieszczaj?cej przybyłych. Zapewnionych atrakcji było co niemiara – długo by wyliczać! - więc na wszystkich twarzach widzieć można było wył?cznie ‘banany’. Niezależnie od stan u pogody. Było to – tradycyjnie już – mistrzostwo organizacyjne. Wielkie brawa i serdeczne podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w realizację! Osobi?cie, po pożegnaniu wszystkich, zatoczyłem jeszcze mały kr?g ‘zahaczaj?c’ m. in. o SOKOŁA i Lublin, gdzie sprawnie zaopiekowano się skuterkiem i dopieszczono go. Również i tu wielkie dzięki! Pozdrawiam również spotkanego w Sokole Dragona, przepraszaj?c, że ‘jako? tak wyszło’, że nie pożegnałem się. Wygl?dało na to, że Dragon jakby miał w Sokole co? w rodzaju swej filii(?). P.S.: 1. Pilocie/Marku – z niepokojem dowiaduję się o pogłoskach o rzekomych chęciach, by zaprzestać kontynuacji organizowania kolejnych imprez, o podobnym charakterze. Nie rób tego! ( Smoczyco: nie pozwól na to!)– to znaczy rób /kontynuuj (kontynuujcie) dalej to, co tak ?wietnie udaje się dzięki WASZEMU i WASZYCH ‘POMOCNIKÓW’ wysiłkowi. Przekonany jestem, że tak wła?nie będzie. Przecież nie możecie stosować zbiorowej odpowiedzialno?ci . Jest to zabronione. Je?li będzie konieczne, to będziemy musieli apelować do najwyższych instancji krajowych i europejskich o anulowanie surowego wyroku, na jaki ponoć mieliby?my być skazani(!) przy braku WASZYCH imprez. 2. zatoczony przeze mnie – za sprawa kolejnej już bieszczadzkiej imprezy – kr?g doprowadził do pokonania ł?cznie około 3.000 km; Dziękuję za to co było – i proszę o ‘jeszcze’ (przekonany jestem, że wszyscy przybyli s? identycznego zdania) Na koniec życzę jeszcze Smoczycy oraz Pilotowi „...słodkiego, miłego życia!!!” Pozdrawiam również wszystkich spotkanych w Bieszczadach, z którymi dane mi było spędzić przemiłe, niezapomniane chwile.
pilot Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Pro?ba do uczestników zlotu "Bieszczady 2008" którzy nie zdażuli sie jeszcze rozliczyć za pobyt na zlocie aby dokonali wpłat na konto O?rodka Olimp. Poniżej podaje numer konta. O?rodek Wypoczynku Aktywnego 38-700 Ustrzyki Dolne ul.Strwi?żyk 28 Bank BPH :63106000760000320000799239 z dopiskiem "Burgmania" oraz swoim Nickiem
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2008 Pro?ba do uczestników zlotu "Bieszczady 2008" którzy nie zdażuli sie jeszcze rozliczyć za pobyt na zlocie aby dokonali wpłat na konto O?rodka Olimp.Poniżej podaje numer konta. O?rodek Wypoczynku Aktywnego 38-700 Ustrzyki Dolne ul.Strwi?żyk 28 Bank BPH :63106000760000320000799239 z dopiskiem "Burgmania" oraz swoim Nickiem ale heca !!!!!!
Sympatycy spinka Opublikowano 29 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2008 Brat Ty nie b?dĽ delikatny Rób listę i niech się wstydz? doro?li ludzie
Gość Dragon Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Pro?ba do uczestników zlotu "Bieszczady 2008" którzy nie zdażuli sie jeszcze rozliczyć za pobyt na zlocie aby dokonali wpłat na konto O?rodka Olimp.Poniżej podaje numer konta. O?rodek Wypoczynku Aktywnego 38-700 Ustrzyki Dolne ul.Strwi?żyk 28 Bank BPH :63106000760000320000799239 z dopiskiem "Burgmania" oraz swoim Nickiem ale heca !!!!!! Niesamowite... Uważam, że powiniene? napisać kto tak zrobił aby "przestrzec" innych na przyszło?ć...
Więcek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jednym słowem WSTYD a to i tak mało powiedziane
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2008 Pilot, wy?lij PM do zalegaj?cych z informacj?, że jak nie dostaniesz wpłaty w przeci?gu 7 dni, umieszczasz ich nazwiska na forum. Może zapomnieli.
Abach Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Takie rzeczy to się w ogóle w głowie nie mieszcz? Ręce opadaj?, taki wstyd...
Bafka Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Poniżej podaje numer konta. Poniżej podałabym nazwiska osób które nie zapłaciły !holiday bo to przesada i to tak na maxa niech się wstydz?
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2008 No to przyznaje się bez bicia, to JA Zaraz płacę Sory Pilocie, wyleciało !holiday Edit: POSZŁO
Gość Dragon Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 No to przyznaje się bez bicia, to JA !piwko Zaraz płacę Sory Pilocie, wyleciało Baty Sebastian powiniene? dostać... Wielkie baty... !holiday A potem powiniene? zostać zjeb...ny na funty szterlingi... !TAZ WstydĽ się chłopaku... Mimo to pokazałe?, że masz charakter... Samodzielne ujawnienie się do łatwych nie należało... !OKK Załatw sprawę szybko...
pilot Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 No to przyznaje się bez bicia, to JA !OKK Zaraz płacę Sory Pilocie, wyleciało Edit: POSZŁO Orzeszku nigdy w Ciebie nie w?tpiłem zawsze dla mnie byłe? i jeste? super a tu znowu pokazałe? swoj? klasę, my?lę że więcej takich ludzi mógłbym wymienić na Burgmani jak ty na których można liczyć w potrzebie a dwa umiej? przyznać się do złego chodĽ nie musz? tego robić. Jeste? cool
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2008 No proszę, młody chłopak a skleroza... Chyba przyszedł czas na ....... !OKK Zapraszam do EKG
Sympatycy spinka Opublikowano 30 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2008 !piwko Zapraszam do EKG !piwko A miałam dopisać że jest nowy geriatryk Worlan byłe? szybszy !piwko
Rekomendowane odpowiedzi