Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare zdjęć przekazanych przez Roksane.

A tu jast link.

Słowa piosenki konkursowej.

Tekst nowej wersji „ Wlaz kotek na płotek” jak? wykonali w roli głównej Orzech

oraz chórek : Worlan, Makówka, Mak, Mamu?ka.

Wlaz kotek na płotek i gada

o Dance i Marku z Krakowa

?lub wzieli wzieli w sobotę ze Smokiem

w nocy mieli ci?gle robote

Wlaz kotek na płotek nie duży

Bieszczadzkie powietrze nam służy

W Olimpie na zlocie siedzimy

A jutro na Off Road ruszymy

To jest już koniec tej piosenki

Dawajcie nagrody w te pendy

Jest fajna i zgrabna i zwarta

A Orzech jest debilem

La la la

Jest to oryginalny tekst jaki napisała wspaniała pi?tka.

Czekamy na zamieszczenie filmu z występu wspaniałej pi?tki.

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

65

• orzech

22

• Worlan

15

• krzytro

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Moje fotkiMy Webpage

• Sympatycy
Opublikowano

Pilot !kisss !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !scooter !scooter !TAZ !TAZ ;) !scooter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Pilot !kisss........  ;)  !scooter  !scooter

Nie dziwię się, że jest zły ;) , biedny Orzech !scooter

Ja, to bym się chyba ze wstydu spalił !TAZ , a po umieszczeniu filmu na forum, to bym sobie chyba w łeb strzelił. !scooter !TAZ !TAZ :

Pilot, nie wystarczyły Ci fotki Orzecha z psem :P !TAZ !TAZ , sadysta... !TAZ

Opublikowano

Grzesiu, zeby zostac "ministrem kultury" nie wystarczy polozyc sie na podlodze obok psa !scooter !scooter ...

Opublikowano
P

A Orzech jest debilem

La la la

No to teraz już WIEM, a wydawał mi się w tym akademiku jaki? podejrzany, tylko nie skumałem o Csssso chodzi ;) !TAZ

A ty Orzechu pejczami nie machaj bo? se przez tydzień na opinię zasłużył !TAZ ;) i zdjęcia to potwierdzaj? !scooter

ALEA FAJNA TA PIOSENKA !scooter

Eh, że też nie mogłem być z Wami dłużej, pewnie i Orzecha bym zniósł jako? !scooter

Ja też Wam dziękuję Pilocie i Smoczyco nawet za tę ociupinkę której lizn?łem !TAZ

NIECH SIĘ WAM SZCZĘ|CI !scooter !kisss !TAZ

Pozdrawiam

RobB. !TAZ

Nie zło?ć się Orzeszku, tak sobie piszę bo mi żal straconej okazji !TAZ

• Sympatycy
Opublikowano

Nie mam się co zło?cić.

Sam to zakończenie wymy?liłem !scooter

Cel był jeden, WYGRAĆ i to się udało !scooter a że niektórzy potraktowali to na serio....... trudno, widać ziarnko prawdy w tym jest !scooter ;) !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Grzesiu, zeby zostac "ministrem kultury" nie wystarczy polozyc sie na podlodze obok psa !scooter  !OK ...

Do ministra kultury, musi trochę "dorosn?ć" !piwko !scooter Niech już zostanie ministrem rozrywki. !scooter

• Administrator
Opublikowano

Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu !OK !scooter

Opublikowano

Mariusz dawaj daj się !OK !scooter !scooter !scooter !piwko :D:lol::lol:

Opublikowano
Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu  !OK  !scooter
... A Orzech jest debilem ...

Generalnie, staje się to wszystko bardzo ciekawe... !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Proponuję pozostać przy tym, co zostało już napisane !scooter . Nie dajmy się podpuszczać i nie wyci?gajmy na forum takich , czy innych zachowań (wypowiedzi) uczestników zlotu. !piwko !OK . DOBRA ? !scooter !scooter

Opublikowano

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim uczestnika zlotu oraz osob? które były na naszym ?lubie i uczestniczyły w tak ważnym dla mnie i Smoczycy dniu. Dziękujemy też wszystkim którzy składali nam życzenia za po?rednictwem forum.

Szczególne podziękowania dla Mamu?ki i Mirka za ?wiadkowanie i pomoc w przystrajaniu smokowozu.

Dziękuje również Qwakiemu oraz załodze serwisu LCM Sokół w osobach Januszowi, Jackowi, Marinowi ,Błażejowi ,Pawłowi oraz Lechowi za pomoc w przygotowaniu naszego Burgmana oraz Gosi (Qwakiego) za udzielenie mi schronienia podczas pobytu w Lublinie.

Podziękowania dla Jacka i Zbyszka znanych w Lublinie pod nazw? „Jacula” za przerwanie swojego urlopu i pomalowanie mojego Burgmana .

Nie mogę w tych podziękowaniach omin?ć tak ważnej dla mnie osoby Lecha który w znacznym stopniu pomógł mi w organizacji wesela i podtrzymywaniu mnie duchowo.

O dzielne podziękowania dla Jacka wła?ciciela o?rodka Olimp i jego załogi za przygotowanie przyjęcia weselnego i zlotu.

Co do Zlotu była to impreza udana chodĽ można powiedzieć że frekwencja nie do końca dopisała.

Wszyscy uczestnicy bawili się wy?mienicie czego dowodem s? ich opisy i opinie.

Ja osobi?cie podczas zlotu i w trakcie przygotowań zrobiłem około 3000 km.

Niestety nie obyło się bez szlifów które zaliczyli W?ski oraz Kicia ale na szczę?cie bez ofiar w ludziach.

Mieli?my też jedn? awarie skutera ( krzytro) który jednak dojechał do domu o własnych siłach.

Jeszcze raz wszystkim z całego serca Dziękujemy.

Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu  !scooter  !scooter

Jestem ciekaw co takiego ten nasz Orzeszek powiedział !scooter ma szczę?cie że go lubię to nie wyci?gnę z tego konsekwencji !OK

wrrrr posty ł?cze

Artix

Opublikowano

Jeszcze kilka zdjęć które zrobili?my

Fotki

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety teraz ta piosenka nie sprawia tyle rado?ci jak na zlocie w całej grupie :lol:

Opublikowano
Niestety teraz ta piosenka nie sprawia tyle rado?ci jak na zlocie w całej grupie !OKK

I tu jest cala zabawa bo Ci którzy nie słyszeli jej w orginale maj? co żałować a ty zostałe? d...lem w pozytywnym tego znaczeniu. Byłe? de best :lol: . Orzeszku nie martw się tym ja napewno tak o Tobie nie my?le dlatego już szykuje się na wyjazd do Moskwy lub do Amsterdamu.

• Klubowicze
Opublikowano

Zazdroszczę Wam strasznie całej imprezy! !OKK

Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział... :)

P.S. A Kicia bardzo poobijany?... :) bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej.. :)

• Klubowicze
Opublikowano

No i skuterek lata,uszkodzona byla membrama :)

Opublikowano

Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział... :)

P.S. A Kicia bardzo poobijany?... :) bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej.. :)

Co do przyszłego roku to na zlot już nie ma szans :( ale w Bieszczady zawsze można jechać :) .

Kicia ze szlifu wyszedł bez szwanku tylko razem z pasażerk? lekkie zadrapania bardziej ucierpiała nasza psychika. Bo jego winy nie było tylko kto? zostawił duż? plamę ropy na drodze i to przed zakrętem.

• Klubowicze
Opublikowano

Co do przyszłego roku to na zlot już nie ma szans  :) ale w Bieszczady zawsze można jechać :) .

Kicia ze szlifu wyszedł bez szwanku tylko razem z pasażerk? lekkie zadrapania bardziej ucierpiała nasza psychika. Bo jego winy nie było tylko kto? zostawił duż? plamę ropy na drodze i to przed zakrętem.

:)

No to pech! Dobrze, że tylko tak to się skończyło, faktycznie... Współczuję zdarzenia.

Pilocie - masz rację - wyjazd w Bieszczady w przyszłym sezonie zawsze można zorganizować - choćby na weekend! !OKK

Opublikowano

Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział...  :)

P.S. A Kicia bardzo poobijany?...  :)  bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej..  :)

Kicia i pasazer Kici sa cali...:))

Tylko ten Silver...Troche poobijany:|

Ops nie zauwazylem tego co pisal Pilot :|