pilot Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 Pare zdjęć przekazanych przez Roksane. A tu jast link. Słowa piosenki konkursowej. Tekst nowej wersji „ Wlaz kotek na płotek” jak? wykonali w roli głównej Orzech oraz chórek : Worlan, Makówka, Mak, Mamu?ka. Wlaz kotek na płotek i gada o Dance i Marku z Krakowa ?lub wzieli wzieli w sobotę ze Smokiem w nocy mieli ci?gle robote Wlaz kotek na płotek nie duży Bieszczadzkie powietrze nam służy W Olimpie na zlocie siedzimy A jutro na Off Road ruszymy To jest już koniec tej piosenki Dawajcie nagrody w te pendy Jest fajna i zgrabna i zwarta A Orzech jest debilem La la la Jest to oryginalny tekst jaki napisała wspaniała pi?tka. Czekamy na zamieszczenie filmu z występu wspaniałej pi?tki.
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2008 Moje fotkiMy Webpage
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2008 Pilot !kisss !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !scooter !scooter !TAZ !TAZ !scooter !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2008 Pilot !kisss........ !scooter !scooter Nie dziwię się, że jest zły , biedny Orzech !scooter Ja, to bym się chyba ze wstydu spalił !TAZ , a po umieszczeniu filmu na forum, to bym sobie chyba w łeb strzelił. !scooter !TAZ !TAZ : Pilot, nie wystarczyły Ci fotki Orzecha z psem !TAZ !TAZ , sadysta... !TAZ
dr.big Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Grzesiu, zeby zostac "ministrem kultury" nie wystarczy polozyc sie na podlodze obok psa !scooter !scooter ...
RobB. Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 PA Orzech jest debilem La la la No to teraz już WIEM, a wydawał mi się w tym akademiku jaki? podejrzany, tylko nie skumałem o Csssso chodzi !TAZ A ty Orzechu pejczami nie machaj bo? se przez tydzień na opinię zasłużył !TAZ i zdjęcia to potwierdzaj? !scooter ALEA FAJNA TA PIOSENKA !scooter Eh, że też nie mogłem być z Wami dłużej, pewnie i Orzecha bym zniósł jako? !scooter Ja też Wam dziękuję Pilocie i Smoczyco nawet za tę ociupinkę której lizn?łem !TAZ NIECH SIĘ WAM SZCZĘ|CI !scooter !kisss !TAZ Pozdrawiam RobB. !TAZ Nie zło?ć się Orzeszku, tak sobie piszę bo mi żal straconej okazji !TAZ
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2008 Nie mam się co zło?cić. Sam to zakończenie wymy?liłem !scooter Cel był jeden, WYGRAĆ i to się udało !scooter a że niektórzy potraktowali to na serio....... trudno, widać ziarnko prawdy w tym jest !scooter !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2008 Grzesiu, zeby zostac "ministrem kultury" nie wystarczy polozyc sie na podlodze obok psa !scooter !OK ... Do ministra kultury, musi trochę "dorosn?ć" !piwko !scooter Niech już zostanie ministrem rozrywki. !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2008 Administrator Opublikowano 15 Września 2008 Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu !OK !scooter
Tomekgdz Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Mariusz dawaj daj się !OK !scooter !scooter !scooter !piwko
Gość Dragon Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu !OK !scooter ... A Orzech jest debilem ... Generalnie, staje się to wszystko bardzo ciekawe... !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2008 Proponuję pozostać przy tym, co zostało już napisane !scooter . Nie dajmy się podpuszczać i nie wyci?gajmy na forum takich , czy innych zachowań (wypowiedzi) uczestników zlotu. !piwko !OK . DOBRA ? !scooter !scooter
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2008 OK!!! Orzechu! to czas ta prawdę pokazać...... jak to było w rzeczywisto?ci.... http://www.kidcar.pl/bieszczady2008/orzech+kotek.wmv
pilot Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim uczestnika zlotu oraz osob? które były na naszym ?lubie i uczestniczyły w tak ważnym dla mnie i Smoczycy dniu. Dziękujemy też wszystkim którzy składali nam życzenia za po?rednictwem forum. Szczególne podziękowania dla Mamu?ki i Mirka za ?wiadkowanie i pomoc w przystrajaniu smokowozu. Dziękuje również Qwakiemu oraz załodze serwisu LCM Sokół w osobach Januszowi, Jackowi, Marinowi ,Błażejowi ,Pawłowi oraz Lechowi za pomoc w przygotowaniu naszego Burgmana oraz Gosi (Qwakiego) za udzielenie mi schronienia podczas pobytu w Lublinie. Podziękowania dla Jacka i Zbyszka znanych w Lublinie pod nazw? „Jacula” za przerwanie swojego urlopu i pomalowanie mojego Burgmana . Nie mogę w tych podziękowaniach omin?ć tak ważnej dla mnie osoby Lecha który w znacznym stopniu pomógł mi w organizacji wesela i podtrzymywaniu mnie duchowo. O dzielne podziękowania dla Jacka wła?ciciela o?rodka Olimp i jego załogi za przygotowanie przyjęcia weselnego i zlotu. Co do Zlotu była to impreza udana chodĽ można powiedzieć że frekwencja nie do końca dopisała. Wszyscy uczestnicy bawili się wy?mienicie czego dowodem s? ich opisy i opinie. Ja osobi?cie podczas zlotu i w trakcie przygotowań zrobiłem około 3000 km. Niestety nie obyło się bez szlifów które zaliczyli W?ski oraz Kicia ale na szczę?cie bez ofiar w ludziach. Mieli?my też jedn? awarie skutera ( krzytro) który jednak dojechał do domu o własnych siłach. Jeszcze raz wszystkim z całego serca Dziękujemy. Kurcze... chyba opowiem co Orzech kazał zrobić "Młodym" zamiast "gorzko, gorzko..." na weselu !scooter !scooter Jestem ciekaw co takiego ten nasz Orzeszek powiedział !scooter ma szczę?cie że go lubię to nie wyci?gnę z tego konsekwencji !OK wrrrr posty ł?cze Artix
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2008 a jeszcze jakie? filmik ... http://www.kidcar.pl/bieszczady2008/wolosate.wmv http://www.kidcar.pl/bieszczady2008/off-road.wmv
pilot Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 Jeszcze kilka zdjęć które zrobili?my Fotki
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2008 Niestety teraz ta piosenka nie sprawia tyle rado?ci jak na zlocie w całej grupie
pilot Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Niestety teraz ta piosenka nie sprawia tyle rado?ci jak na zlocie w całej grupie !OKK I tu jest cala zabawa bo Ci którzy nie słyszeli jej w orginale maj? co żałować a ty zostałe? d...lem w pozytywnym tego znaczeniu. Byłe? de best . Orzeszku nie martw się tym ja napewno tak o Tobie nie my?le dlatego już szykuje się na wyjazd do Moskwy lub do Amsterdamu.
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2008 Zazdroszczę Wam strasznie całej imprezy! !OKK Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział... P.S. A Kicia bardzo poobijany?... bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej..
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2008 No i skuterek lata,uszkodzona byla membrama
pilot Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Zazdroszczę Wam strasznie całej imprezy! !OKK Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział... P.S. A Kicia bardzo poobijany?... bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej.. Co do przyszłego roku to na zlot już nie ma szans ale w Bieszczady zawsze można jechać . Kicia ze szlifu wyszedł bez szwanku tylko razem z pasażerk? lekkie zadrapania bardziej ucierpiała nasza psychika. Bo jego winy nie było tylko kto? zostawił duż? plamę ropy na drodze i to przed zakrętem.
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2008 Co do przyszłego roku to na zlot już nie ma szans ale w Bieszczady zawsze można jechać . Kicia ze szlifu wyszedł bez szwanku tylko razem z pasażerk? lekkie zadrapania bardziej ucierpiała nasza psychika. Bo jego winy nie było tylko kto? zostawił duż? plamę ropy na drodze i to przed zakrętem. No to pech! Dobrze, że tylko tak to się skończyło, faktycznie... Współczuję zdarzenia. Pilocie - masz rację - wyjazd w Bieszczady w przyszłym sezonie zawsze można zorganizować - choćby na weekend! !OKK
Gość Osioł Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zazdroszczę Wam strasznie całej imprezy! !OKK Znowu widać, że było super - po cichu liczę, że w przyszłym roku mi się w końcu uda wzi?ć udział... P.S. A Kicia bardzo poobijany?... bo Silver Wing na zdjęciach nie wygl?da najlepiej.. Kicia i pasazer Kici sa cali...) Tylko ten Silver...Troche poobijany:| Ops nie zauwazylem tego co pisal Pilot :|
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2008 To zapraszam na kolejny link http://www.kidcar.pl/bieszczady2008/lotnisko.wmv
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2008 To zapraszam na kolejny linkhttp://www.kidcar.pl/bieszczady2008/lotnisko.wmv Oj ZYBEX, to równo tydzień temu latali?my . Przeżyłem to jeszcze raz... Super filmik
Rekomendowane odpowiedzi