Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra to teraz ja.

Dla mnie impreza zakończyła się niespodziewanie szybko i do?ć drastycznie we wtorek w nocy. Do Wawy dotarli?my o 2:30 w nocy z wtorku na ?rodę. Przygód po drodze brak :)

Na zlocie jak to na zlocie.....nudy, nudy, nudy, kto był ten wie kto nie był ten głupi ch..... :)

Jeszcze raz dziękuję za zabawę i czekam na zdjęcia (oczywi?cie te kompromituj?ce proszę zostawić dla siebie)

PS: Moja w?troba jest nadal z Wami !YES

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

65

• orzech

22

• Worlan

15

• krzytro

13

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też melduję się w domciu. Dzięki Rozłupek za bezpieczne dowiezienie.

Niestety kamasze Orzecha skróciły i mój pobyt :)

Danusiu, Marku - był to dla mnie wielki zaszczyt, że mogłam być ?wiadkiem tak ważnego dla was wydarzenia.

Jeste?cie fantastycznymi ludĽmi i byli?cie piękn? par? młod?.

Mam nadzieję że mój podpis na waszym dowodzie miło?ci przyniesie wam szczę?cie. Życzę wam samych tak radosnych dni.

Dziękuję bardzo za choć kawałek zlotu. Jak zawsze wszystko było super! Bardzo proszę o ponowny zlot w przyszłym roku - i nawet nie chcę słyszeć NIE!

Specjalne podziękowania również za zorganizowanie ekstremalnych przeżyć w dniu wczorajszym. Ekipa z Jeepa - dzięki za to że mnie tam samej nie zostawili?cie i za słowa wsparcia w trakcie jakże emocjonuj?cej drogi. Jarku dzięki za "wskaĽnik zakrętowy" :)

Teraz to już żadna "drobna usterka" w samochodzie nie jest mi straszna !YES

Oczywi?cie nie mniejsze podziękowania dla Jacka z Olimpu - za wszystko!

Zdjęcia wrzucę w wolnej chwili.

Pozdrawiam

Mamu?ka

• Sympatycy
Opublikowano

12.00 Lesko-Bezmiechowa 16.16 Smugi (wioska k/Lublina).

Dzieki wszystkim za bieszczadzk?, wspaniał?, relaksuj?c?, ekstremaln?, urocz? itd. wspóln? zabawę.

Opublikowano

To i my meldujemy się w domku. Droga bez większych przygód ale natężenie ruchu ogromne więc jazda była dosyć trudna.

Serdeczne podziękowania dla Pilota, Smoczycy, Jacka i wszystkich uczestników za super zlot i zabawę. :P

Atrakcji zlotowych było co niemiara (po dzisiejszych lotach szybowcami jeszcze nam się ręce trzęs?) !TOMCAT

Ogólne straty to o połowę mniej centralki po pętli bieszczadzkiej (iskry szły na nami na ostrych zakrętach a takich w Bieszczadach nie brakuje) !scooter , siniaki na tyłkach po off-road, dziura w nodze po enduro ( !wchair gleba w rzece). Ale i tak było zajebi?cie. !w00t

Zdjęcia także zamie?cimy wkrótce.

Jeszcze raz wielkie podziękowania.

Szuwarek i Meduza

• Sympatycy
Opublikowano

I ja też już w domku. Dzięki dla organizatorów zlotu. Jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia dla Młodej Pary !wchair . Że moje serducho wytrzymało te wszystkie atrakcje.....to cud !w00t !scooter Pilot, dzięki że namówiłe? mnie na lot szybowcem. Było super. Kurde jakie on miał ładne budziki :P !TOMCAT . Fotki zamieszczę jak się ogarnę... Oj działo się, działo.

Dziękuję Meduzie i Szuwarkowi za wspólne turlanie do Wawki.

Opublikowano

Jeden z Jamochłonów niestety już w domu,egzaminy mam w niedziele i trzeba się uczyć :( takie życie... Było SUPER!!!!! relacja i zdjęcia póĽniej napiszę , teraz trzeba i?ć spać !w00t :D !scooter !TOMCAT !wchair

Pozdrowienia dla Pilota i Smoczycy i mojego rodzeństwa-Jamochłonów oraz dla obecnych i juz nieobecnych na zlocie. Już tęsknie :(

Opublikowano
To i my meldujemy się w domku. Droga bez większych przygód ale natężenie ruchu ogromne więc jazda była dosyć trudna.

Serdeczne podziękowania dla Pilota, Smoczycy, Jacka i wszystkich uczestników za super zlot i zabawę. :D

Atrakcji zlotowych było co niemiara (po dzisiejszych lotach szybowcami jeszcze nam się ręce trzęs?) !TOMCAT

Ogólne straty to o połowę mniej centralki po pętli bieszczadzkiej (iskry szły na nami na ostrych zakrętach a takich w Bieszczadach nie brakuje) !scooter , siniaki na tyłkach po off-road, dziura w nodze po enduro ( !wchair gleba w rzece). Ale i tak było zajebi?cie. !w00t

Zdjęcia także zamie?cimy wkrótce.

Jeszcze raz wielkie podziękowania.

Szuwarek i Meduza

Oj jak Wam zazdroszczę wrażeń, no ale trudno może Pilot jeszcze to powtórzy?!

Szuwarku widać, że nie czytałe? o Tmaxie to by? wiedział, że aby nie zniszczyć centralki

to trzeba wyj?ć gumowy odbój, wtedy jest spokój :(

Skontaktuj się ze mn?, jak uszkodziłe? centralkę, mam now? z modelu 2003, prawdopodobnie będzie pasowała do Twojego ?!

Pozdrawiam Was i Wszzystkich Bieszczadników

RobB. :(

U Kuby (Drogowca) już nieco lepiej, wczoraj juz nawet się u?miechał i nieco żartował, a najważniejsze, że w końcu usn?ł na dłużej !YES :(

Opublikowano

Szuwarku widać, że nie czytałe? o Tmaxie to by? wiedział, że aby nie zniszczyć centralki

to trzeba wyj?ć gumowy odbój, wtedy jest spokój !wchair

Skontaktuj się ze mn?, jak uszkodziłe? centralkę, mam now? z modelu 2003, prawdopodobnie będzie pasowała do Twojego ?!

RobB.  !TOMCAT

Tak miałem zrobić, skrócić lub zdj?ć gumowy odbój.

Narazie skrócę o połowę i przetestuje.

Centralka lekko podszlifowana i dobrze jej tak !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra, ojciec kazali zamie?cić jakie? fotki :DB) !TOMCAT ,

sie robi :

Orzech i pies mu ....

B01.JPG

pies i Orzech z wywieszonym ozorem...

B02.JPG

druga miło?ć Szuwarka

B03.JPG

Mareczek wydaje żarełko

B05.JPG

Mareczek od kuchni

B04.JPG

Burgi już nie mógł na to wszystko patrzeć

B06.JPG

mina roku

B07.JPG

a Pilot zapewniał, że to zlot skuterowy

B08.JPG

a tak wygl?da go?ciu, który przejechał Smartem 400 km za skuterami i dali mu motocykl w łapki

B09.jpg

c.d.n. !scooter

już jest...!wchair !w00t !YES Bieszczady 2008 :D

Opublikowano

to trzeba wyj?ć gumowy odbój, wtedy jest spokój !w00t

RobB.  !TOMCAT

Tak miałem zrobić, skrócić lub zdj?ć gumowy odbój.

Narazie skrócę o połowę i przetestuje.

Centralka lekko podszlifowana i dobrze jej tak !scooter

Szkoda niszczyć odboju, uwierz po prostu go wywal całkiem, a jako opór zastosuj ta?mę izolacyjna. Nawiniesz kilka warstw i z głowy !YES

Pozdrawiam

RobB. !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Witam wszystkich.Z zawrotna predkoscia 60 km/h ,juz po 13 godzinach jazdy w ulewnym deszczu a potem we mgle ograniczajaca widocznosc do 5 metrow szczesliwie wrocilem do domu.Jeszcze raz wielkie podziekowania dla Pilota i Smoczycy.Bylo zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kilka fotek z dnia pierwszego i drugiego pobytu w Bieszczadach.

Bieszczady cz. 1

• Klubowicze
Opublikowano

i ja dotarłem do domu. Szkoda że nie zostałem do końca ale"odkurzacz" wymagał wizyty w hamowni w Piasecznie.

Chciałbym Wam - Danko i Marku podziękować za wspaniał? imprezę w której mogłem uczestniczyć, zafundowali?cie niesamowit? porcję wrażeń które na długo pozostan? wspaniałym przeżyciem.

Dziękuje również wszystkim uczestnikom za wspaniał? atmosferę - my?lę że niebawem się spotkamy gdzie? w Polsce.

A osobne pozdrowienia dla naszego Arnoldzika!

Opublikowano

Po przejechaniu ok. 950km w 10 godzin melduje sie w domku. W duuuuzym skrocie: Podziekowania dla Wszystkich za "caloksztalt" !scooter . Swietnie bylo :lol: .

"zagraniczny" !scooter

Edit: Dodatkowo ta droga chcialem sie "usprawiedliwic", wyjezdzalem ok. godz. 8:20 i nie chcialem Was budzic ;) . Mam nadzieje ze Marek (ktory nie dal sie przechytrzyc ;) ) Was wszystkich w moim imieniu pozdrowil ;) .

• Administrator
Opublikowano
Po przejechaniu ok. 950km w 10 godzin melduje sie w domku.

A idĽ Ty! Ucz się opanowania od Krzytro!

Witam wszystkich.Z zawrotna predkoscia 60 km/h ,juz po 13 godzinach jazdy w ulewnym deszczu a potem we mgle ograniczajaca widocznosc do 5 metrow szczesliwie wrocilem do domu

Siła spokoju... :lol:

Opublikowano

Jako organizator Zlotu Bieszczady 2008 wyjeżdżam z Ustrzyk i ostatni zlot organizowany przez Smoczycę i mnie uważam za zamknięty.

PS. Resztę relacji i wrażeń napiszę po powrocie do domu.

Opublikowano
(...)ostatni zlot organizowany przez Smoczycę i mnie uważam za zamknięty(...)

:lol:

Opublikowano
Jako organizator Zlotu Bieszczady 2008 wyjeżdżam z Ustrzyk i ostatni zlot organizowany przez Smoczycę i mnie uważam za zamknięty.

PS. Resztę relacji i wrażeń napiszę po powrocie do domu.

Marek.

Ciesze sie, ze to napisales... Ci ktorzy Cie znaj? maj?

100% pewno?ć, że kolejny zlot Bieszczady 2009 będzie jeszcze lepszy, jeszcze fajniejszy itd...

Zadowolony jestem, ze już teraz zadeklarowales się co do organizacji następnego zlotu.

Aha, info dla innych:

Pilot w zdaniu "...ostatni zlot..." zapomniał dopisać słowa "w tym roku"...

Opublikowano

Wczoraj o godz. 19.00 dotarli?my do domu. Z Ustrzyk wyjechali?my po ?niadaniu. Droga była dla nas łaskawa. Cały czas zanosiło się na deszcz. Kilka razy spadło parę kropel, ale cały dystans pokonali?my na suchym asfalcie. Po drodze 4 tankowania i jedna przerwa na obiad w Płońsku. Generalnie jechało się bardzo przyjemnie. Smerfetka jak zwykle narzekała na zimno, ale w jej wypadku to normalka !scooter

W sumie od wyjazdu z domu do powrotu przejechali?my 2206 km. W tym kilkadziesi?t zrobił Zagraniczny w ramach współpracy polsko-niemieckiej !scooter

Sam zlot był prawdziwym ekstremalnym wydarzeniem. Każdy mógł spróbować się w sportach ekstremalnych, z których większo?ć widział jedynie w telewizji :lol: Off-Road, żaglówki, szybowce, ?cianka wspinaczkowa, enduro czy paintball to naprawdę super zabawa i dziękuję, że miałem możliwo?ć spróbowania tych wszystkich atrakcji. Danusiu, Marku i Jacku, jeszcze raz wielkie dzięki za super organizację.

A TU znajdziecie kilka zdjęć z mojego aparatu. Starałem się do każdego zdjęcia dodać komentarz.

Marku nie wygłupiaj się, te 45 osób, które nie odpowiedziały na Twoje zaproszenie i w ogóle się nie odezwały, następnym razem po prostu nie zapraszaj. Nie będziesz musiał się stresować. A skupisz się na dobrej zabawie. Bo ta była naprawdę przednia.

Opublikowano

Tak wiec...Jamochłony (Osioł, Kicia, Johny i jak to nazwał Abach, jego Koleżanka, Kluska i jej kolega), Pilot, Smoczyca i Babcia melduja sie w domu...wrocilismy okolo godziny 17:30.

Dzieki Wam wszystkim za wspanialy zlot...Miejmy nadzieje ze Pilot i Smoczyca zorganizuja jeszcze taki zlot...Oby...

Zdjecia doda Pilot !scooter

Pozdrawiam Osioł

Opublikowano

Marysia & Mareczek dotarli?my do domu dzisiaj ok. godz. 20:00, cali i zdrowi. Zrobili?my... bardzo dużo kilometrów !scooter Dokładnie nie wiemy ile.

Wielkie podziękowania dla Organizatorów oraz Uczestników Imprezy Krakowsko – Bieszczadzkiej! !scooter

Zał?czamy parę fotek zrobionych przez Nas:

Zdjęcia

Pozdrawiam, "Krajowy" ;)

• Klubowicze
Opublikowano

My też jeste?my już w domku, dotarli?my ok. 17,30 po drodze musieli?my odebrać dzieciaki teraz dopiero jest chwilka czasu żeby się zameldować. Smoczycy i Pilotowi życzymy aby ich nowa droga życia była zawsze prosta, bez niebezpiecznych zakrętów. !scooter Co do zlotu nic dodać nic uj?ć !scooter !scooter nie wyobrażamy sobie żeby nie było kolejnego (Pilot prosimy ;) )

• Sympatycy
Opublikowano

Dotarli?my wczoraj. Jeste?my w domku, chociaż połowicznie , bo Lech wła?nie wyjechał do uzdrowiska.

Po drodze ubierali?my co się dało, bo było zimniej niż w Alpach.

Droga bez deszczu i słonka.

Jeszcze raz wielkie podziękowania za wspaniał? zabawę i nowe doznania.

A Młodej Parze niech się szczę?ci co dzień. !scooter !scooter

Trzymajcie się zdrowo bracie i bratowo ;)

• Klubowicze
Opublikowano

oj... Leszek zaniemógł?