Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Foto Konkurs - Skuter Czerwca 2026 - GŁOSOWANIE

Foto Konkurs - Skuter Czerwca 2026 - GŁOSOWANIE  

13 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 06/30/26 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Serdecznie zapraszam do głosowania na skuter miesiąca czerwca 2026r. - czyli na zdjęcie, które chcecie oglądać w czerwcu 2027r.☝️😁

Ankieta zostanie zamknięta automatycznie dnia 30.06.2026r. (tj. we wtorek 27go tygodnia br., znak zodiaku Rak, Święto Wojsk Aeromobilnych, Święto Centrum Zarządzania Kryzysowego MON, Święto Marynarki Wojennej, Międzynarodowy Dzień Planetoid, ostatni dzień na złożenie wniosku o wypłatę świadczenia 800plus z wyrównaniem😁 , Dzień Motyla Kapustnika i co najważniejsze ostatni dzień roku szkolnego i akademickiego🧑‍🎓) o godz. 23:59

Dla przypomnienia:

Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.
Wątek jest zakładany 16-tego dnia miesiąca z ankietą (opcja - publiczna) po zamknięciu wątku - KANDYDATURY (15-tego dnia miesiąca)

Szczegóły wątku i głosowania

1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca

2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie

3. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny

4. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN.

Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. Swój plik z foto należy przechowywać do czasu edycji klubowego kalendarza.

Propozycje na skuter czerwca 2026 w kolejności składanych propozycji:

1. Czarnulka od PIN

Czarna.jpg

2. Pierwszy skuter Urbiego

Przód L HJ.JPG

3. Passo dello Stelvio DaniLa

6f9691a3e6c5bcc3775960e43f6c2e82.jpg

4. Spotkanie na szlaku rajdu arturasa

20260613_131346.jpg

5. Kaj ta laweta? frodki2                                 (podgląd na to jak może wyglądać ta fota po obróbce zamieścił nasz retuszer i profesjonalny operator obrazu @Patryk w Kandydaturach)

20260523_202230.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to cyk. Przynajmniej w tym miesiącu nie muszę się zastanawiać 😀

• Sympatycy
Opublikowano

No i głos poleeeciał :)

Opublikowano

Głos oddany

• Klubowicze
Opublikowano

No to cyk 

• Klubowicze
Opublikowano

I pyk. Ciężki wybór był....

• Klubowicze
Opublikowano

Mam dwa typy, ale!!!

Oba zdjęcia podobają mi się gdyż mogłyby urozmaicić kalendarz swoim innym spojrzeniem na temat,

ale oba zdjęcia nie spełniają wymogów regulaminu konkursowego.

Pierwsze zdjęcie nie spełnia punktu pierwszego regulaminu, drugie natomiast jak już próbowałem zasugerować można było trochę zmienić, ale pewnie brakło czasu bo przyszedł czas zamknięcia tematu "Kandydatury".   

W związku z tym powstrzymam się z głosowaniem z nadzieją rozwiązania problemu i wyjaśnienia, bo może jestem w błędzie.

Dla przypomnienia

image.thumb.png.747987e6008b39b2848537149018342e.png

• Użytkownicy
Opublikowano

@Patryk nie idźmy tą drogą, bo dla paru głosowań trzeba by zrobić reasumpcję, bo głosowania miały być jawne☝️

🤭🤣🤣 

Już kiedyś podnosiłem głos w sprawie formatu to dostałem info, że to zabawa a nie konkurs międzynarodowy - zatem bawmy się i głosujmy. Swoją drogą takie zdjęcia jak DaniLa - w ruchu - ale jednak z kierownikiem choć bez jego twarzy, bardzo mi się podobają lecz ktoś inny pisał regulamin i tylko administracja może nakazać, czy zdjęcia odrzucić, czy poddać pod głosowanie. Jak ktoś zamieści EjAja to liczę, że to dopiero będzie za daleko od zasad😉

• Klubowicze
Opublikowano

Edytowane EjAjem już były 🤷‍♂️ takie czasy.

• Użytkownicy
Opublikowano

Może się czepię, ale żeby zabawa była zabawą, to uczestnicy konkursu muszą czuć, że mają równe szanse. Jeśli zgłoszone zdjęcie nie było robione przez zgłaszającą osobę - choćby ze statywu - to nie spełnia warunku regulaminu: "własnoręcznie zrobione".

To rodzi pytanie: czy zdjęcia nie robił np. profesjonalny fotograf?

Dla dobrej zabawy i w miarę utrzymania poziomu niekomercyjnego proszę - jeśli zaszła taka okoliczność - o zmianę zdjęcia na ...własnoręcznie zrobione.

Wraz z administratorem powinniśmy dać radę je podmienić wraz z nowym głosowaniem.