Sympatycy orzeł Opublikowano 1 godzinę temu Sympatycy Opublikowano 1 godzinę temu Powiem krótko. Dziękuję. fajnie było ale za szybko się zakończyło.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 godzinę temu Sympatycy Opublikowano 1 godzinę temu Bardzo chciałem podziękować Mariuszowi i Artikxowi za przyjęcie mnie i zorganizowanie mi miejscówki na zlocie. Wszystkim innym za to że byliście, za wspólne gadki szmatki i śmiech ze łzami w oczach. Dla wszystkich wielkie FENKS. Do następnego mordeczki :)
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 godzinę temu Sympatycy Opublikowano 1 godzinę temu Tak na chłodno. Perła Artix to był sztos .Jak dla mnie w tej scenerii bez dyskusyjne nr1 😍 Reeeeewelacja 4 minuty temu, zdun13m napisał(a): Wszystkim innym za to że byliście, za wspólne gadki szmatki i śmiech ze łzami w oczach. Dla wszystkich wielkie FENKS. Do następnego mordeczki :) Zdun ja do teraz płacze z dowcipów ty jesteś 🤪🤣👍👌
Sympatycy robert1973 Opublikowano 35 minut temu Sympatycy Opublikowano 35 minut temu Moni82 & robert1973 dziękujemy Organizatorom i wszystkim Uczestnikom za wspólne spotkanie, pogaduchy i śmiechy. Akumulatory pozytywnej energii naładowane 100%. Do następnego Zlotu... albo i prędzej😁
Rekomendowane odpowiedzi