Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Powiem krótko.

Dziękuję. fajnie było ale za szybko się zakończyło. 

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo chciałem podziękować Mariuszowi i Artikxowi za przyjęcie mnie i zorganizowanie mi miejscówki na zlocie. Wszystkim innym za to że byliście, za wspólne gadki szmatki i śmiech ze łzami w oczach. Dla wszystkich wielkie FENKS. Do następnego mordeczki :)   

• Sympatycy
Opublikowano

Tak na chłodno. Perła Artix to był sztos .Jak dla mnie w tej scenerii bez dyskusyjne nr1 😍

Reeeeewelacja 

Screenshot_20260614_212335_Chrome.jpg

4 minuty temu, zdun13m napisał(a):

Wszystkim innym za to że byliście, za wspólne gadki szmatki i śmiech ze łzami w oczach. Dla wszystkich wielkie FENKS. Do następnego mordeczki :)   

Zdun ja do teraz płacze z dowcipów ty jesteś 🤪🤣👍👌

• Sympatycy
Opublikowano

Moni82 & robert1973 dziękujemy Organizatorom i wszystkim Uczestnikom za wspólne spotkanie, pogaduchy i śmiechy. Akumulatory pozytywnej energii naładowane 100%. Do następnego Zlotu... albo i prędzej😁

• Klubowicze
Opublikowano

Serdecznie dziękuję Organizatorom kolejnego wspaniałego naszego Zlotu za zorganizowanie spotkania, za wszystkie atrakcje, opiekę oraz zamówioną pogodę 👍. A wszystkim Uczestnikom za miłą atmosferę i wesołą zabawę. Nawet pogoda w ostatnim dniu, na powrocie do domu nie popsuła dobrych wrażeń.

Pozostają miłe wspomnienia w oczekiwaniu na kolejne spotkania i zloty.

Dziękuję 😄👍

• Klubowicze
Opublikowano

To i ode mnie dwa słowa. Było zajebiaszczo. Dziękuję wszystkim za wszystko. Za pogaduchy, za jazdę , za dowcipy ,za muzykę , za zabawę , za rajd i za wiele innych nie wymienionych. Już się nie mogę doczekać Podchala . Tam to można pośmigać . Jeszcze raz dziękuję i do następnego

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie dzięki dla Organizatorów i Uczestników Naszego corocznego Zlotu, było super.

• Klubowicze
Opublikowano

No cóż, dorzucę parę słów 😉, jak zwykle było niesamowicie, organizacja dopięta na ostatni guzik, towarzystwo wyśmienite, zabawa przednia i intensywna 😅. Akumulatory naładowane pozytywną energią, spotkania i rozmowy bezcenne. Wspaniale spędzony czas i tylko żal że tak krótko 🥰

• Sympatycy
Opublikowano
22 godziny temu, Jordan napisał(a):

My również szczęśliwie wróciliśmy do domu około godziny 18:00.

Jak co roku wracam z tego spotkania z wieloma pozytywnymi wspomnieniami. Cieszy mnie fakt, że mimo upływu lat wciąż mamy w sobie tyle zapału, energii i chęci do wspólnej zabawy, a tematyczne kostiumy wywołują uśmiechy i budują wyjątkową atmosferę zlotów.

Serdeczne podziękowania należą się organizatorom za trud włożony w przygotowanie kolejnego udanego spotkania, a także wszystkim uczestnikom, którym chciało się przyjechać, poświęcić swój czas i stworzyć tę niezapomnianą atmosferę.

To właśnie ludzie są największą wartością tych zlotów.

Jak zawsze okazało się, że wszystko, co dobre, mija zdecydowanie za szybko. Nawet w mniejszym zlotowym gronie zabrakło czasu, aby spokojnie porozmawiać ze wszystkimi. Dziękuję tym, z którymi miałem okazję zamienić „kilka” słów, pośmiać się i powspominać. Tych, do których tym razem nie udało mi się dotrzeć, proszę o forgiveness – mam nadzieję nadrobić to przy kolejnej okazji.

Podczas powrotu do domu wspominaliśmy z Karoliną ośrodek z roku 2013 i porównywałem go z tym, co możemy zobaczyć dziś. To niesamowite, jak wiele się zmieniło przez te lata. Mimo że odwiedzamy to miejsce już „kolejny” raz, zawsze jedziemy tam również po to, by zobaczyć nowe metamorfozy i zmiany, które zaszły od poprzednich spotkań.

Od 2007 roku przewinęły się przez nasze zloty setki osób i niezliczona liczba wspólnych chwil. Wiele z tych spotkań na zawsze pozostanie w pamięci. Szczególnie miło było zobaczyć zarówno tych, którzy tworzyli początki naszych spotkań, jak i tych, którzy dołączyli później, złapali burgmanowego bakcyla i dziś są stałą częścią naszej zlotowej rodziny.

Wracając do domu, wspominałem również osoby, których z różnych powodów nie ma już dziś wśród nas. Nie będę wymieniał nikogo, aby kogoś nie pominąć, ale przez te wszystkie lata było ich naprawdę bardzo wiele. Każda z tych osób pozostawiła po sobie wspomnienia i cząstkę historii naszych spotkań.

Oby udało nam się spotkać ponownie na kolejnym zlocie. Zdrowie jest oczywiście najważniejsze, ale mam nadzieję, że los będzie nam sprzyjał i jeszcze nieraz będziemy mogli wspólnie tworzyć kolejne piękne wspomnienia.

Może właśnie dlatego te wspomnienia mają dla mnie taką wartość. Mimo że od 2012 roku jestem osobą z niepełnosprawnością, nadal możemy spotkać się chociaż raz w roku, porozmawiać, pośmiać się i powspominać dawne czasy. To przypomina mi, jak wiele znaczą ludzie, których poznałem przez te wszystkie lata.

Do zobaczenia na następnych spotkaniach!

image.thumb.png.3a1dcca3114fa8dbab865012af6cd817.png  

Jordan nic dodać nic ująć. Mordeczko do następnego 

• Klubowicze
Opublikowano

Nam również udało się szczęśliwie dotrzeć do domu. Serdeczne podziękowania za organizację Zlotu , dla wszystkich którym się chciało. Atmosfera jak zwykle super, pogaduchy i dowcipy ze łzami w oczach nie do powtórzenia. Baterie naładowane, no i do następnej imprezy.

20260613_230018.jpg

Opublikowano

I to sie chwali, piękny zagraniczny, dlugodystansowy wypad. Bezpiecznego wypoczynku i powrotu 

• Użytkownicy+
Opublikowano
5 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a):

... Pogoda dopisuje...

no, i nawet są jakieś skutery 😄 tylko ....

Co ten gość bez brody tam robi ? 🤔 🙃

Opublikowano

I to mi się podoba, o to chodzi. Rajd 1 klasa. Wyżerka top one. Zlot na 💯💯💯💯💯💯💯💯

• Klubowicze
Opublikowano

Co tu pisać? Jak zwykle było zajefajnie, wszystko dopięte na ostatni guzik! Towarzystwo fantastyczne, dziękujemy ❤️