Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 9 Czerwca Pytanie ? Maxi Skuterowy Klub Polska (kamizelka na plecach), a jadę Kawasaki 1100 czy to się nie gryzie ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Czerwca Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca Nic a nic... często śmigam na Moto w kamizelce z Burgmanii, już parę ładnych lat, plecy całe , nie pobili😜, jest Ok
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Czerwca Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca Gryźć się nie gryzie ale klęczeć na grochu trzeba będzie.😜
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Czerwca Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca Ja też zawsze jeżdżę w kamizelce burgmanii i nie widzę w tym problemu
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 Czerwca Autor Użytkownicy Opublikowano 10 Czerwca Dzięki, jestem troszkę spokojniejszy 🖖
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 11 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 11 Czerwca Myślę że lepiej być bardziej widocznym bo te paski fluo widać z daleka. A czy się gryzie odp już jest wyżej. Pozdrawiam
Marek62 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ja śmigam BMW 1200 i zawsze w kamizelce , co niektórzy podśmiewali się ze mnie ale to ich problem z bezpieczeństwem, wiem że widać mnie z daleka i czuję się bezpieczniej wiedząc że inni mnie widzą
Rekomendowane odpowiedzi