Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Maja Klubowicze Opublikowano 27 Maja Panowie - tak trzymać. Relacja 👍🤩 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 27 Maja No rzesz kurna 😵 pięknie tam jest. Aż mnie skręca że mnie tam nie ma. 😀 @GrzechoCnik czyżby knedliki się już przejadły ? 😜 @Vince jak byś miał plan na ponowne podejście do tematu - daj znać. 🙂
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 28 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja Zwinięci, okulbaczeni, w drogę do Roznova. 3
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Maja Klubowicze Opublikowano 28 Maja Widoki niesamowite, a Wasze mordki sympatyczne 🤩
tommac Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Pogoda siadła, widoki siadły, towarzystwo super. Czego więcej chcieć od życia. 1
falco Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Dobrze jest przypomnieć sobie znajome widoki. P.S. Zdecydował się w końcu, skoczył...? 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 28 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja Roznov osiągnięty, domy stoją, można się integrować. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 28 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja Dziś tylko jedna Lipa była po drodze sama Lipa bez dodatków, ale że w Czechach to i tak czeska lipa. Nie zwiedzaliśmy nic po drodze. Tylko, jak to Polacy zrobiliśmy wjazd do Hradec Kralowe. Kilka fotek i dalej w drogę. Zrobiliśmy 410km. Na obiad w rożnowkim browarze tradycyjne peczene koleno. Saper był srodze zawiedziony bo żeberek nie ma w tym roku w menu. Na wjeździe na kamping obecne tu dzieciaki z zielonej szkoły ustawily się w rządek i kazdy z nas przybił im jadąc wszystkim piątki. A na końcu jeszcze wychowawczyni. Wieczorem zimno jak cholera. Że też Valaski muszą mieć zawsze dla nas takie chłodne przywitanie. Ale ma być cieplej. 8
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 29 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja Auto Moto Oldtimer Muzeum. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 29 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja Muzeum samochodów osobowych Tatra Nie dał rady 500g żeberkom. Sorki jednak żeberka BBQ były w menu. A rynek w Rożnowie jeszcze pusty. Dzisiejsza wycieczka do Koprzywnicy niecałe 50km. Są też inni nasi w licznej grupie skuterowej. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 29 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja Inne kluby 3
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 29 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja Koncert w toku, kapela daje radę. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 29 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Maja Grają chłopaki ostro. Nawet dedykowali utwór gościom z Polski: "Jak statki na niebie" DeMono - zaśpiewali po polsku. Na koncercie pogadaliśmy chwile z Vespiarzami ze Ślaska a i Krakowiacy też na swoich Vespach dotarli. 7
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 30 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja No to jesteśmy na rynku. 5
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 30 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja My też 7
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 30 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja Jest też kolejna CZta, i to z przyczepką PAV40, piękna. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 30 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja Ja dziś szczęśliwie wylądowałem w Świdniku. 530km z czego 2/3 w deszczu. Dziekuję kolegom za wspólne wojaże a Państwu za uwagę i lajki. Dozoba. 4
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 30 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Maja Kolejny wieczór i inna grupa daje koncert, też fajnie grają. A idąc sobie deptakiem, patrzę i co widzę? Taki obrazek. 👍 Rozbrykali się. Są już braki kondycyjne. 7
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 31 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Maja Domy zwinięte, teraz kulbaczenie i przegrupowwnie rzutem kołowym do MSD. Na koniec takie spostrzeżenie, ja to jednak mamlas jestem, namiot, materac, śpiwór, stół, stołek i inne klamoty, a tuż obok prawdziwi twardziele, chłopak z dziewczyną - folia, karimatka, śpiwór i niebo. SZACUN 👏👍 9
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 31 Maja Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Maja MSD osiągnięte około 16-tej, obydwaj z Robertem bez przygód i co najważniejsze suchym kołem dotarliśmy do miejsca przeznaczenia, czyli przegrupowanie rzutem kołowym zostało zakończone pełnym sukcesem. Dziękuję i do zaś. Urobek z wycieczki. 6
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 31 Maja Sympatycy Opublikowano 31 Maja W dniu 30.05.2026 o 12:27, arturo-bb napisał(a): My też Trzech Wspaniałych i Subaru 🤣 Fajnie się było spotkać pogadać w ekipie jak i również z grupą podkarpacką Robbi ,Saper. Jakieś 500km wpadło bo z Arturem to zawsze na okrętkę ,a z domu mam 95km🤣 Lwg do nastepnego 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robbi Opublikowano 31 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Maja 3 godziny temu, Saper napisał(a): MSD osiągnięte około 16-tej, obydwaj z Robertem bez przygód i co najważniejsze suchym kołem dotarliśmy do miejsca przeznaczenia, czyli przegrupowanie rzutem kołowym zostało zakończone pełnym sukcesem. Dziękuję i do zaś. Urobek z wycieczki. Panowie dzięki za super 👍 🛵 wyjazd i przejechane kilometry, za wspaniałe wycieczki no i ogólnie było super🙂 Pozdrawiam 4
Rekomendowane odpowiedzi