granat110 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Witam, kupiłem nówkę z salonu i po 500km sprawdziłem ilość płynu chłodzącego , jest na min. ( kupując nie sprawdzałem ile było) teraz jeszcze przed pierwszym przeglądem chce dolać do maxa. Instrukcja mówi że płyn to Pro honda, w salonie powiedzieli że ma kolor niebieski , a u mnie jest zielony i co teraz mam zrobić. Co prawda jeszcze nie kupiłem nowej butelki i nie widziałem jaki jest kolor , ale jeśli salon mówi prawdę co do koloru to nie rozumię czemu ja mam zielony. Na YouTube sprawdzałem jak mechanicy robią wymiany i tam też leci z układu zielony płyn. Nie wiem o co tu chodzi. I nie wiem co zrobić jak kupię oryginał i będzie koloru niebieskiego.
Klubowicze ziga Opublikowano 14 godzin temu Klubowicze Opublikowano 14 godzin temu Zajeć do hondy kupując u nich weś rachunek imienny to załatwia sprawę wrazie czego oraz pokaż różnice co oni na to -może w odwrotnej kolejności
kiniu Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W mojen forzie 125 nówce z salonu był płyn zielony.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi