Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Maja Użytkownicy Opublikowano 11 Maja Zicoo62 i ja czyli Rafa 303 czwartek wyruszamy na zlot czy ktoś jeszcze z małopolski i okolic ??? (wspólnie)
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Maja Autor Użytkownicy Opublikowano 12 Maja Może za wcześnie na ten temat ale nie wszyscy czytają forum tak systematycznie 😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Maja Klubowicze Opublikowano 12 Maja Ja przeczytałem wczoraj. Ale raczej nam mało po drodze . Chociaż nigdy nie mów nigdy 😉
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Maja Autor Użytkownicy Opublikowano 12 Maja 11 minut temu, arturo-bb napisał(a): Ja przeczytałem wczoraj. Ale raczej nam mało po drodze . Chociaż nigdy nie mów nigdy 😉 Ty masz swoją ekipę (zazdroszczę), ja myślę o małpopolsce
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Maja Klubowicze Opublikowano 12 Maja Najważniejsze być "samowystarczalnym" Jak nie nudzisz się sam ze sobą , masz pomysły gdzie jechać i co zobaczyć to brak ekipy jest pewną "uciążliwością" ale i tak dasz rady. Gorzej mają ci co sami "nic" a nie ma z kim i są w czarnej d...
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 8 Czerwca Autor Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca Wróciłem z małych wakacji i czekam z kim polecimy na zlot (start czwartek), Zicco to wiadomo a reszta ???. Pogoda raczej nie bardzo miła ale zobaczymy, czekam na info ..
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca Rafa, ja zaczynam od Tarnowa, skuter z serwisu w czwartek odbieram z rana (ale nie samego),
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Czerwca Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Czerwca 7 godzin temu, zicoo62 napisał(a): Rafa, ja zaczynam od Tarnowa, skuter z serwisu w czwartek odbieram z rana (ale nie samego), Pogoda ma być kiepska z rana (deszcz), potem ma się poprawić - będziemy w kontakcie tel. Czas wyjazdu jest mi obojętny !
Rekomendowane odpowiedzi