kowal Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Arturze, temat koszulek jakoś mi umknął ? Czy zostają tylko te ogólne do kupienia na FSB ?
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Czerwca Autor Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca @kowal Hey, nasze koszulki w tym roku nie są przewidziane.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca W terminie naszego Bluesa zapowiada się fajne lato. Pomyślcie powoli o wpłatach. Muszę konkretne deklaracje przekazać "Gościńcowi" do 29 czerwca.
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Czerwca Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca Część Arturas. Plany mi się zmieniły i proszę o wykreślenie mojej osoby z listy uczestników SBB 2026. Jednocześnie życzę wszystkim uczestnikom spotkania wspaniałego pobytu.
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Czerwca Autor Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca Lista zaktualizowana.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Czerwca Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca Poszło Wysłane przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Sobota o 10:09 Administrator Opublikowano Sobota o 10:09 Poszło... I już powinno być ekspresem na miejscu. PS. Pogoda na nasz podlaski weekend zapowiada się idealna 👌
Klubowicze El Diablo Opublikowano Sobota o 23:40 Klubowicze Opublikowano Sobota o 23:40 przelew wysłany 💰
Sympatycy orzeł Opublikowano Niedziela o 06:35 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 06:35 Sorry,ale w tym roku odpadam.😫
czadzo Opublikowano Poniedziałek o 06:34 Opublikowano Poniedziałek o 06:34 Przelew leci Coś nas mało chętnych w tym roku ☹️ Na szczęście ci którzy mieli być są na liście. Do zobaczenia na miejscu. 1
Klubowicze arturas Opublikowano Poniedziałek o 06:48 Autor Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 06:48 W tym roku rzeczywiście będzie jakby kameralnie, rodzinnie. Miejsca jeszcze są. Jak ktoś stęskniony za klimatyzacją można przyjechać autem, aczkolwiek pogoda zapowiada sie na fajną jazdę na 2oo. Dzisiaj do końca dnia zamykam listę, aby gościniec nie był zblokowany ze swoimi rezerwacjami. Po terminie "zamkniecia" mam "okienko kontaktowe" na dod. rezerwację u wlascicieli więc proszę ew. pisac o chęci przyjazdu - trzymam rękę na pulsie.
Klubowicze arturas Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Autor Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Lista zaktualizowana! Uśmiecham się specjalnie do @Bomber @krzytro @Ewik @Wrzonio Dzisiaj muszę potwierdzić naszą KAMERALNĄ grupę w "Gościńcu"
Administrator Bomber Opublikowano Poniedziałek o 18:37 Administrator Opublikowano Poniedziałek o 18:37 Kasa poszła. Sorry za opóźnienie. 1
Rekomendowane odpowiedzi