grzybek Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia W sobotę, 18.04 ma być miodzio pogoda, więc wybieram się na motocyklowy wypad do Wielkopolski - na zaproszenie Szuszlofa. Punkt docelowy to Kamionki, dość blisko Kórnika. Wyjazd z Bydgoszczy Fordonu 10.40, a trasa wiedzie przez Inowrocław ( stacja BP Latkowo o godz. 12.00 zbieram chętnych od strony Torunia i Aleksandrowa Kujawskiego- skąd przybędzie zacny kolega Robson), Strzelno, Trzemeszno (czas na lekkki dinner), Gniezno (podtankowanie)- Kamionki boisko Orlik na godz.15 , a następnie powrót na godzinę ok. 19-20. Pętla ok. 400-450km.- w zależności od miejsca powrotu. Na miejscu planowana parada ok. 45km- w tym, m.in. przez Kórnik. Będzie okazja spotkać kilkoro naszych z Wielkopolski, z którymi od Burgmanii ,,covidowej" w Ślesinie w 2021r nie miałem kontaktu. PS Tomek- czekam na poranny telefon od Ciebie potwierdzający
grzybek Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia Bardzo dziękuję Robsonowi i Tomkowi69 za wspólne polatanko- mi wypadło 370km w pięknej letniej pogodzie. Wielkie dzięki dla Szuszlofa- za zaproszenie i organizację impry.👏 Ucieszyłem się spotkaniem i pogadankami z: Jerzy, Przemas1965, Zybex, Kaktus, Dziadzia, Kris i innymi , nieznanymi mi z ksywki. Jerzy i Przemas1965- mam na uwadze ten smaczny ,,karczek"- w głowie już mi się rodzi mi się pomysł na zorganizowanie wspólnego wypadu z zaliczeniem w finale obiadowej smakowitości Tylko trochę cierpliwości😜No i sezon na dobre rozpoczęty😜👌 1
Tomek 69 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Również dziękuję @grzybek i @robson za wspólną jazdę . Fajne było się znowu spotkać i pogadać oraz poznać kolegów którzy nas zaprosili. Mi również wyszło 370 km ale razem z paradą w której wziąłem udziałpogoda także nam dopisała .
Klubowicze robson Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia Dzięki chlopaki za wspólny wypad. 400km pykło,do następnego 🙂
JER2Y Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Dzięki za odwiedziny w Wielkopolsce, miło było pogawędzić o starych dobrych czasach. 19 godzin temu, grzybek napisał(a): Jerzy i Przemas1965- mam na uwadze ten smaczny ,,karczek" bardzo mnie to cieszy .... 🤩 1
Rekomendowane odpowiedzi