Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 10 godzin temu Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 godzin temu Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 Miejsce spotkania to samo od lat tutaj: Miejsce na ognisko - Leśnictwo Czajkowa. adres: Czajkowa , powiat mielecki. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Tradycyjnie na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza samodzielnie usmażyć lub upiec, ewentualnie poczęstować innych. Również tradycyjnie zapewniamy kawę, herbatę i żar pod rusztem. Mam nadzieję że podobnie jak w latach wcześniejszych uda się wynegocjować dostęp do łazienki i ubikacji. Wszelkie aktualizacje będą pojawiać się w tym wątku. Szczególnie ważna będzie dobra i bezdeszczowa pogoda. Proszę obserwować temat. 😉 3
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 godzin temu Klubowicze Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 😭 Komu się zwolnił temu się zwolnił. 😡 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 6 godzin temu Sympatycy Opublikowano 6 godzin temu Artur nie rozpaczaj. Zamiast nad morze, przyjedź do lasu. Będzie dobrze.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 godzin temu Klubowicze Opublikowano 6 godzin temu Już patrzyłem . Nie da rady , za daleko . A kurrrrrna tydzień później w niedzielę będę w okolicy Mielca jakieś 40 km od Czajkowej.😩
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 5 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 I to mi się podoba 🛵
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 3 godziny temu Użytkownicy Opublikowano 3 godziny temu Niestety u mnie odpada . Tym razem wypada mi dniówka w pracy.
Rekomendowane odpowiedzi