grzybek Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jestem po ustaleniach z jednym z administratorów, że na naszym forum będzie wyodrebniony nowy dział motocyklowy, poświęcony wyłącznie motocyklom. Tyle z nas porzuciło skutery lub obok posiada motocykl klasyczny, że to dobre wieści...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 godzin temu Sympatycy Opublikowano 8 godzin temu I fajnie więc... pokażmy co mamy w garażach 😁 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 godzin temu Klubowicze Opublikowano 6 godzin temu Przecież już taki wątek jest https://www.forum.burgmania.net/topic/20931-stajnia-alternatywnych-rozwiązań/?do=getNewComment 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 godzin temu Klubowicze Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, grzybek napisał(a): Jestem po ustaleniach z jednym z administratorów, że na naszym forum będzie wyodrebniony nowy dział motocyklowy, poświęcony wyłącznie motocyklom. Tyle z nas porzuciło skutery lub obok posiada motocykl klasyczny, że to dobre wieści... Napisz z którym z @ADMINISTRACJA, chętnie to z nim przedyskutujemy wspólne. @grzybek kupiłeś motocyklowego "litra", nie masz już maxiskutera i na dedykowanym forum tworzysz dedykowane wątki, aby móc się nim flexować. Jesteś bardzo aktywnym forumowiczem i to doceniam, widać, że masz serce rozdarte i chętnie jeździł byś na maxi, ale zrozum - dedykowany motocyklom wątek już jest i na nim pozostańmy. 1 godzinę temu, krzytro napisał(a): Przecież już taki wątek jest https://www.forum.burgmania.net/topic/20931-stajnia-alternatywnych-rozwiązań/?do=getNewComment Oczywiście @krzytro 101% się zgadzam. Wątek do zamknięcia.
grzybek Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Haczyk złapał i to grubą rybę 😁. Teraz prima aprilisowy temat do zamknięcia. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 godziny temu Użytkownicy+ Opublikowano 4 godziny temu Kurcze a ja też się dałem nabrać 🤣 3 godziny temu, robert1973 napisał(a): I fajnie więc... pokażmy co mamy w garażach 😁 Ja np. mam taki 😁
Klubowicze Piootr Opublikowano 55 minut temu Klubowicze Opublikowano 55 minut temu 3 godziny temu, grzybek napisał(a): Haczyk złapał i to grubą rybę 😁. Teraz prima aprilisowy temat do zamknięcia. Jakoś musiałeś wyjść z tego. Rozumiem jak najbardziej, a co do grubej ryby to 🙈 opuszczę kurtynę milczenia. Coś cie gryzie jednak
Rekomendowane odpowiedzi