grzybek Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Jestem po ustaleniach z jednym z administratorów, że na naszym forum będzie wyodrebniony nowy dział motocyklowy, poświęcony wyłącznie motocyklom. Tyle z nas porzuciło skutery lub obok posiada motocykl klasyczny, że to dobre wieści...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia I fajnie więc... pokażmy co mamy w garażach 😁 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia Przecież już taki wątek jest https://www.forum.burgmania.net/topic/20931-stajnia-alternatywnych-rozwiązań/?do=getNewComment 2
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 4 godziny temu, grzybek napisał(a): Jestem po ustaleniach z jednym z administratorów, że na naszym forum będzie wyodrebniony nowy dział motocyklowy, poświęcony wyłącznie motocyklom. Tyle z nas porzuciło skutery lub obok posiada motocykl klasyczny, że to dobre wieści... Napisz z którym z @ADMINISTRACJA, chętnie to z nim przedyskutujemy wspólne. @grzybek kupiłeś motocyklowego "litra", nie masz już maxiskutera i na dedykowanym forum tworzysz dedykowane wątki, aby móc się nim flexować. Jesteś bardzo aktywnym forumowiczem i to doceniam, widać, że masz serce rozdarte i chętnie jeździł byś na maxi, ale zrozum - dedykowany motocyklom wątek już jest i na nim pozostańmy. 1 godzinę temu, krzytro napisał(a): Przecież już taki wątek jest https://www.forum.burgmania.net/topic/20931-stajnia-alternatywnych-rozwiązań/?do=getNewComment Oczywiście @krzytro 101% się zgadzam. Wątek do zamknięcia. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybek Opublikowano 1 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Kwietnia Haczyk złapał i to grubą rybę 😁. Teraz prima aprilisowy temat do zamknięcia. 4
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 1 Kwietnia Kurcze a ja też się dałem nabrać 🤣 3 godziny temu, robert1973 napisał(a): I fajnie więc... pokażmy co mamy w garażach 😁 Ja np. mam taki 😁
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 3 godziny temu, grzybek napisał(a): Haczyk złapał i to grubą rybę 😁. Teraz prima aprilisowy temat do zamknięcia. Jakoś musiałeś wyjść z tego. Rozumiem jak najbardziej, a co do grubej ryby to 🙈 opuszczę kurtynę milczenia. Coś cie gryzie jednak
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybek Opublikowano 2 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia 18 godzin temu, Piootr napisał(a): Jakoś musiałeś wyjść Faktycznie :,,jakoś" a nie ,,jakość" twojej wypowiedzi jest znamienna.Wyszło jak wyszło. Jak zawsze- z ,,osobistymi wycieczkami''....Insynuacjami, itp.... Wesołego Alleluja... i do przodu 🐰🐇 PS Dzięki wszystkim. Miałem wczoraj bekę...🤣 3
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia Nie ma to jak się ktoś odpali 😉 . 1
grzybek Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 27 minut temu, ComoDo napisał(a): Nie ma to jak się ktoś odpali 😉 . Celna puenta👌
andrzejleo_az Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Dobrze, że mamy w społeczności grono osób, których racja jest "najmojsza". Dzięki temu człowiek nie pyta o byleco i nie wrzuca nowych pomysłów. A na forum jest ordnung. 😇
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia Taaa, 😲 porządek dobra rzecz, ale czasami warto mieć trochę dystansu do samego siebie 😉 Prima aprilis za nami. Następny za rok. 😊 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybek Opublikowano 2 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia I trzeba będzie uważać,żeby nie odpłynąć! 😀 A trochę luzu i śmiechu w Prima Aprilis nie zaszkodzi, nawet dedykowanemu forum. 😀 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. falco Opublikowano 2 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia I... (o czym już mówiłem) później nie płakać, że ludziom odechciewa się brać udział w czymkolwiek... 4
falco Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia I na koniec (ode mnie) cytat Mistrza, który idealnie opisuje śmieszną i jednocześnie smutną sytuację... "Bo poczucie humoru zaczyna się wtedy, gdy człowiek zaczyna śmiać się sam z siebie, a Polak w takich sytuacjach od razu się obraża." S.Bareja. 1
Yazin Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Mojsze ma zawsze rację i ostatnie słowo, trzeba to zaakceptować i żyć dalej 😁 Spokojnych świąt dla wszystkich! 1
Ury Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 23 godziny temu, EndriuBis napisał(a): To jest to, złoty a skromny :)
Klubowicze Patryk Opublikowano Wtorek o 19:35 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 19:35 W dniu 1.04.2026 o 15:10, grzybek napisał(a): Jestem po ustaleniach z jednym z administratorów, że na naszym forum będzie wyodrebniony nowy dział motocyklowy, poświęcony wyłącznie motocyklom. Tyle z nas porzuciło skutery lub obok posiada motocykl klasyczny, że to dobre wieści... Żart się udał na całego 😄👍 Więcej dystansu i 😃🍻😁 2
Rekomendowane odpowiedzi