Elvis Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia No więc nowy miesiąc, kwiecień ... a zatem czas na oficjalne otwarcie co właśnie czynię ... uwaga ... orkiestra tusz ... ... nowy miesiąc uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ... ✋
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia Mirosławie, a jak tam Twój Buruś? Latasz jeszcze nim, masz jeszcze?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia Ale chude nogi się trafiły w tym miesiącu... Ważne, że od 8-mego zapowiadają powrót ciepła! Będzie można latać 🤩 1
Rzelu Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Zdrowych i wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego! oraz smacznego sernika. Niemcy znowu mnie oszukali! - dzisiaj miało być 17 stopni!
cris76 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Prawie połowa kwietnia i dalej piździ.... Niby latam ale to ciągłe ubieranie kolejnych warstw trochę mnie już zniechęca.
Elvis Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia Rzuć to Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
grzybek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Ja szykuję się w sobotę na wypad do Kamionki k. Kórnika. na 15.00. Jest tam szansa na spotkanie parę osób z Grupy Wielkopolskiej 😜. Jestem na etapie uzgodnień.
ERMI Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Jak mi wyjdzie z boku to co mi dzisiaj rano wlazło to byłbym chętny nawet. 1
ERMI Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Niestety nie wylazło a wlazło jeszcze pod łopatkę więc tym razem odpuszczam wyjazd. Sympatycznej jazdy! 1
Rekomendowane odpowiedzi