Skocz do zawarto艣ci
Forum Burgmania

Nowy rozdzia艂 naszej historii: Oficjalna Grupa Klubu na Facebooku! 馃浀馃挩

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na facebook .I jestem聽 te偶 nai forum burgmani Przegl膮dam tu i tam聽 . Jak dla mnie fajny pomys艂 aby to ratowa膰 przyci膮gna膰 innych i pokaza膰 si臋 starym . Przegl膮dam patrz臋. Fajnie jak by ten pomys艂 da艂 co艣 nowego w naszej ca艂o艣ci jako grupy Burgmanii.聽

Bo tak og贸lnie to ju偶 艣rednio to wszystko widze .Ale zlociki wsp贸lne pogaduchy itd nie odpuszczam .Jak nie na spotkaniach burgmani to i tak zawsze gdzie艣 si臋聽 leci , ju偶 teraz z聽 przyjaci贸艂mi z聽 burgmani .

LWG Panie I Panowie聽

• Klubowicze
Opublikowano

Dziwi艂em si臋, 偶e nie by艂o naszego profilu na FB. Osobi艣cie nie mam nic przeciwko, aby艣my byli r贸wnie偶 tam. Mo偶e przyjd膮 nowi, m艂odsi, mo偶e "o偶ywi膮" nasz膮 nieco ju偶 "zasta艂膮" spo艂eczno艣膰. Nie ma przymusu - kto nie ma ochoty zostaje tylko tu na forum.

Ostatnio przez kilka tygodni obserwowa艂em stworzon膮 na Facebook "konkurencyjn膮" grup臋 skupiaj膮c膮 posiadaczy i fan贸w maxi skuter贸w i ze zdumieniem odnotowa艂em niemal 6 tysi臋cy os贸b, kt贸re do艂膮czy艂y do tej grupy. Specjalnie nie podaj臋 nazwy, bo nie o to chodzi. Z moich obserwacji - totalna amatorka i 偶ywio艂. Na razie skupiaj膮 si臋 na sprzeda偶y gad偶et贸w z logotypem, ale pr贸buj膮 si臋 spotyka膰 w realu.

@arturas聽jeszcze raz dzi臋kuj臋 za prac臋 jak膮 w艂o偶y艂e艣 w utworzenie i prowadzenie Burgmanii na Facebook. Wiem co to znaczy, bo prowadz臋 tam biznesowo dwa profile, swoje i swojej firmy.

Opublikowano

Tak z autopsji - w WLKP by艂o od dawien dawna lokalne forum. Potem pojawi艂 si臋 WhatsApp i trzeba by艂o pisa膰 i tu i tu aby przekaz dociera艂 do wszystkich. Forum po jakim艣 czasie pad艂o bo WhatsApp by艂 komunikacyjnie szybszy chocia偶 panowa艂 tam jeden wielki bajzel, po kilku dniach nieobecno艣ci i setkach nieprzeczytanych wpis贸w odechciewa艂o si臋 tam zagl膮da膰. Po jakim艣 czasie pad艂 i WhatsApp.聽

• Klubowicze
Opublikowano
8 minut temu, JER2Y napisa艂(a):

po kilku dniach nieobecno艣ci i setkach nieprzeczytanych wpis贸w odechciewa艂o si臋 tam zagl膮da膰.聽

Tak mia艂em z mordoksi膮偶k膮 . Po dw贸ch dniach by艂y same te same podane dalej tre艣ci i zanim dokopa艂em si臋 do pierwszej nieprzeczytanej wiadomo艣ci zniech臋ci艂em si臋 . Potem by艂a awaria i ju偶 nawet nie pr贸buj臋 po raz drugi.

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Sympatycy
Opublikowano
W dniu 3.04.2026 o 18:27, JER2Y napisa艂(a):

Tak z autopsji - w WLKP by艂o od dawien dawna lokalne forum. Potem pojawi艂 si臋 WhatsApp i trzeba by艂o pisa膰 i tu i tu aby przekaz dociera艂 do wszystkich. Forum po jakim艣 czasie pad艂o bo WhatsApp by艂 komunikacyjnie szybszy chocia偶 panowa艂 tam jeden wielki bajzel, po kilku dniach nieobecno艣ci i setkach nieprzeczytanych wpis贸w odechciewa艂o si臋 tam zagl膮da膰. Po jakim艣 czasie pad艂 i WhatsApp.聽

Czy PES ca艂kiem "pad艂o"???

Opublikowano

To i z rynku bydgoskiego analogiczna informacja,偶e pad艂a lub jest w zastoju facebookowa ,,Maxiskuterowa Bydgoszcz"

• U偶ytkownicy
Opublikowano

Nie jestem na fb, ale moja Ma艂gorzata tak, zawsze co艣 podgl膮dn臋. Dla mnie ''matk膮'' jest forum. Nie w temacie ale poznika艂y loga (znaczki, jakie forumowicz wojew贸dztwo reprezentowa艂), jakie艣 zmiany ?????????????

• U偶ytkownicy
Opublikowano

Hej聽

Ja z zapytaniem. Wys艂a艂em dwie pro艣by o przyj臋cie do grupy na FB i nic??

• Klubowicze
Opublikowano
10 godzin temu, Kacpersky napisa艂(a):

Hej聽

Ja z zapytaniem. Wys艂a艂em dwie pro艣by o przyj臋cie do grupy na FB i nic??

I jak uda艂o Ci sie w ko艅cu?

• U偶ytkownicy
Opublikowano

Nie uda艂o si臋.

Wys艂a艂em pro艣b臋 o przyj臋cie do grupy i聽 nic,ale spoko do naszej聽 Burgmanii te偶 mia艂em kilka podej艣膰 馃

• Klubowicze
Opublikowano

Je艣li spotkamy sie na ognisku, to pomog臋

• U偶ytkownicy
Opublikowano
58 minut temu, arturas napisa艂(a):

Je艣li spotkamy sie na ognisku, to pomog臋

Okej plan jest jecha膰 tylko musz臋 burgmana z艂o偶y膰 a jak nie to przyjad臋 czyms w innym 馃挭

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...