Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 19 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Marca OZS/ORS 2026 Moi mili jak wiadomo pogoda na końcówce poprzedniego sezonu zrobiła nam przykrego psikusa i nie udało się spotkać na naszym corocznym ognisku. Ustaliliśmy że czas pomyśleć o tym już teraz . Ponieważ pogoda jest nieprzewidywalna padła propozycja że pierwszy wolny termin to 29.03.2026 i na dzisiaj celujemy w tą datę ale decyzję podejmujemy wspólnie i jeśli coś będzie nie tak to rozważamy kolejne terminy które będziemy podawać w tym wątku. Tak więc Ci co są zainteresowani muszą cały czas czytać wątek aby być na bieżąco . Tradycyjnie wspólnie organizujemy na Biwaku leśnym im. sierż. G. Załogi w Hutkach Kankach. https://maps.app.goo.gl/FxcLoknRSw9SpF3A9 Wiem że niektórzy nie kończą sezonu więc i jakoś nie mają co otwierać 😉 ale jest to raczej takie "symboliczne" aby się spotkać i pogadać ( no i może jeszcze gdzieś pojechać ) Jak zawsze na ORS i OZS spotykamy się na McDonalds przy ul. Roździeńskiego 210 w Katowicach https://maps.app.goo.gl/tHFeQfYevMomJjs57 W związku zapytaniami o nową ustawę o zgromadzeniach informuję że : NIE SPOTYKAMY SIĘ ABY OGLĄDAĆ/PREZENTOWAĆ MOTOCYKLE CZY SKUTERY.ANI PODZIWIAĆ MODYFIKACJE NASZYCH POJAZDÓW . NIE ŚCIGAMY SIĘ ANI NIE UPRAWIAMY STUNTU CZY DRIFTU. CELEM JEST WYMIANA WSPOMNIEŃ ,OMÓWIENIE PLANÓW NA TEN SEZON ORAZ CO NAJWAŻNIEJSZE DEGUSTACJA KIEŁBAS I WYPIEKÓW DOMOWYCH. Ca za tym idzie proponuję aby w McDonaldzie nie stać przy motocyklach/skuterach tylko przy stolikach ( nie dajemy pretekstu do niepotrzebnych upierdliwości ) Spotykamy się o 10:30 aby po serdecznych powitaniach ruszyć ok godz. 11:00 w kierunku Hutek-Kanek. Każdy zabiera ulubione mięsne lub wegetariańskie przysmaki na ognisko (kiełbasę, marchewka, pieczywo ……). Mile widziane są też samodzielnie przygotowane wypieki do ogólnej degustacji. Ponieważ będzie to PODWÓJNE ognisko to zabieramy PODWÓJNE rarytasy co byśmy "pęcli" z rozpusty 🤣 4
Klubowicze frodka2 Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca Zakonotowano! 😂😂😂 Zaczynamy robić zakupy😉😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca 29.03 - niestety dniówka, więc odpadam(y). 😭 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca Kurde trzeba nowe i mocne patyki pospawać! 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Marca Użytkownicy Opublikowano 19 Marca 🫡będziem czytać - a na ten czas się zapiszemy✍️
GadekW Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Mamy falstart. Już były ciepłe weekendy. Ale temat obserwujemy.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Marca Sympatycy Opublikowano 20 Marca Zapisane .Kraj miodem płynący 🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca Nie wiem jak wasze prognozy ale moja na dzisiaj podaje Z @nietoperz ustaliliśmy że takie Minimum minimorum to temperatura +12C i SŁOŃCE bo wtedy jest już akceptowalnie. A ma być jak wyżej. Generalnie w przeciwieństwie do jesieni gdzie z każdym weekendem mogło być już tylko zimniej teraz raczej idziemy w kierunku ciepełka. Osobiście jestem za tym aby czekać na lepszą pogodę . Wolę nawet w Maju w słonku i z przyjemnością niż na siłę byle się odbyło. Co wy na to ? Czekamy ? 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 25 minut temu, arturo-bb napisał(a): A ma być jak wyżej. Generalnie w przeciwieństwie do jesieni gdzie z każdym weekendem mogło być już tylko zimniej teraz raczej idziemy w kierunku ciepełka. Osobiście jestem za tym aby czekać na lepszą pogodę . Wolę nawet w Maju w słonku i z przyjemnością niż na siłę byle się odbyło. Co wy na to ? Czekamy ? Mam podobne prognozy i zdanie😉. Poczekajmy na lepszą pogodę z myślą o tych, co chętnie przyjeżdżają na nasze ORS z innych regionów. 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Jestem za poczekaniem na ładniejszą pogodę 1
Użytkownicy Tony Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca Popieram. Moja pogodynka pokazuje jeszcze gorszą pogodę. 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Popieram. Jak zimno to ludziska szybko uciekają do domu. A może i mi grafik lepiej "cylnie". 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca No to czaimy się dalej. Najszybciej po świętach 12.04 lub 26.04 ( bo 19.04 jest Rozpoczęcie Sezonu w Krynicy Morskiej)
Klubowicze nietoperz Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Niestety prognoza jaka jest każdy widzi i nie ma co na siłę organizować ogniska ! Może w innym terminie będzie ciepłej i nas więcej! Arturowe terminy jak dla nas są oki ! Obserwujemy prognozy i czekamy !
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca @tommac ty planuj zagraniczne wojaże już Po ognisku a nie PRZED i wtedy wszystko spasi 🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca 10 godzin temu, arturo-bb napisał(a): No to czaimy się dalej. Najszybciej po świętach 12.04 lub 26.04 ( bo 19.04 jest Rozpoczęcie Sezonu w Krynicy Morskiej) Pierwszy termin zajęty, drugi na razie ok.
Colargol Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Zaczekajmy na ciepełko , jak ja mam jechać skoro misie jeszcze dosypiają zimę .😴🐻
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca a tymczasem usiądźmy przy ognisku aby się ogrzać 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca Od razu mi cieplej Zbyszku 😜
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca Również jestem za cieplejszym terminem
Rekomendowane odpowiedzi