Skocz do zawartości
Forum Burgmania

OGNISKO OZS/ORS czyli 2w1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja jestem za tym aby Wasze ogniska... były... bliżej... 😎

• Klubowicze
Opublikowano

@falcoAle bliżej czego ?

Tatr ? Alp ? Czy morza ? 😜

Ps

Próbowałam rozszyfrować skąd jesteś ale poległem ☹️

• Sympatycy
Opublikowano

Czekamy aż zimno odpuści, bo znów zło zaatakowało i zimnem zawiało :/ , oby jak najprędzej.

Opublikowano

arturo-bb - bliżej... mnie, oczywiście! ;) Niestety nie mam obecnie opcji, by 1 dnia lecieć kilkaset km w te i nazad, dlatego (tylko) podglądam Wasze spotkania w plenerze.

Parę razy proponowałem ogniska na lokalnym w naszej okolicy ale nie było żadnego odzewu, więc palę ogniska z innymi.

P.S. Ja, ja jestem z... prowincji. ;)

• Sympatycy
Opublikowano
5 minut temu, falco napisał(a):

P.S. Ja, ja jestem z... prowincji. ;)

Faktycznie prowincja... ale tak nawiasem mówiąc... na Nasze ogniska też przyjeżdżają GOŚCIE z tej "prowincji", a i czasami my zajrzymy na "prowincję" :)

• Klubowicze
Opublikowano
11 godzin temu, falco napisał(a):

arturo-bb - bliżej... mnie, oczywiście! ;) Niestety nie mam obecnie opcji, by 1 dnia lecieć kilkaset km w te i nazad

Eeeeeeeeeeeee to nie koniec świata. Szybką trasa to 3 godzinki w jedną stronę . Sam kilka razy leciałem na podkarpackie ognisko 5 godzin w jedną stronę i potem 5 z powrotem . Dla mnie ognisko to i tak CAŁY dzień.

Jak będzie pogoda to wpadaj. Jak pisał  @robert1973 z Wa-wy parę osób czasem wpada czyli się da 😉

Opublikowano

Oczywiście, że się da, taki wyjazd, to nie jest żaden wyczyn ale nie zawsze chcieć to móc...

Tak jak napisałem wyżej, w moim przypadku taki wyjazd jest niestety niemożliwy...

• Użytkownicy
Opublikowano

Właśnie wróciłem z pracy i powyższa wiadomość mnie ucieszyła (o przesunięciu terminu), może być 12-ty. Do zobaczenia !