Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bmar26.thumb.jpg.10745c409c6c5d098d6ec6d2af202b42.jpg

Nie da się inaczej by dzisiejszego dnia nie obudzić się w nowym miesiącu 😉 ... tak też się stało ... gdy większa większość spała😴, bo są oczywiście tacy co czuwają🧐, przyszedł marzec ... i jak to każdy nowy, niezależnie od tego czy przychodzi pierwszy czy kolejny raz, naobiecywał że ... że będzie ciepło🏝️, że będzie słonecznie🌞, że .... .... ale spokojnie, jak będzie, zobaczymy sami ... Tymczasem, by nie męczyć zniecierpliwionych którzy od samego rana smarują paski w napędach, informuję, że ... ... że miesiąc marzec uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzież tam ... LwG ...

Opublikowano

Wiosna, nareszcie.Witaj 😀

Opublikowano
2 godziny temu, Elvis napisał(a):

bmar26.thumb.jpg.10745c409c6c5d098d6ec6d2af202b42.jpg

Nie da się inaczej by dzisiejszego dnia nie obudzić się w nowym miesiącu 😉 ... tak też się stało ... gdy większa większość spała😴, bo są oczywiście tacy co czuwają🧐, przyszedł marzec ... i jak to każdy nowy, niezależnie od tego czy przychodzi pierwszy czy kolejny raz, naobiecywał że ... że będzie ciepło🏝️, że będzie słonecznie🌞, że .... .... ale spokojnie, jak będzie, zobaczymy sami ... Tymczasem, by nie męczyć zniecierpliwionych którzy od samego rana smarują paski w napędach, informuję, że ... ... że miesiąc marzec uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzież tam ... LwG ...

Opublikowano

mniam,mniam....

• Sympatycy
Opublikowano

Kiedy słońce świeci, naprawdę jest przyjemnie w Zachodniopomorskim... Polataliśmy z Dareckim, ale już przy zachodzie, czuć było polarne powietrze. Jeszcze zima panuje...

WhatsApp Image 2026-03-07 at 17.11.50.jpeg

IMG20260307171006.jpg

Opublikowano

No tak, po zachodzie słońca czuć od razu zimowe powietrze a w lesie zmarzniete dróżki. Nie ma co jeszcze zbytnio ufać naszym oponom- brak możliwości dogrzania gum. No i jeszcze nie posprzątane z piasku szosy...Ale z 500km już w tydzień natłukłem 😀 

Opublikowano

No tak, po zachodzie słońca czuć ......... zmarzniete drążki...... 

No drążek to raczej powinieneś mieć dogrzany

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Już zmodyfikowana literówka😃

Opublikowano

Mój Maksio przybrał na ten sezon wiosenne barwy. Ponieważ został rozebrany do dużego serwisu zimą, postanowiłem dać mu nowe szaty. Poza tym, rozpoczęliśmy sezon.

IMG_20260311_093230.jpg

Opublikowano

Łe, nóweczka👍. Teraz tylko spinać nim agrafki. :scooter:Super odcień z delikatnym złotym dekorem.

Opublikowano

Złoty dekor budzi kontrowersje... sam nie jestem przekonany ale nie chce mi się jeszcze zrzucać z felg opon i tarcz żeby je prysnąć. Cóż musi na razie zostać. Natomiast, dojdzie kilka szczegółów w czarnym macie ze strukturą, bo niestety ten model czyli 2010 nie jest zbytnio urodziwy a przedni reflektor jest tragiczny. Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14, ma niezłego wk..wa na pysku. Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015.

Opublikowano

........ Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14 ..... Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015.

... mówiąc krótko .... s k ł a d a k ....

• Sympatycy
Opublikowano
13 godzin temu, cris76 napisał(a):

Mój Maksio przybrał na ten sezon wiosenne barwy. Ponieważ został rozebrany do dużego serwisu zimą, postanowiłem dać mu nowe szaty. Poza tym, rozpoczęliśmy sezon.

IMG_20260311_093230.jpg

Gratulacje, bardzo ciekawy kolor 

12 godzin temu, cris76 napisał(a):

Złoty dekor budzi kontrowersje... sam nie jestem przekonany ale nie chce mi się jeszcze zrzucać z felg opon i tarcz żeby je prysnąć. Cóż musi na razie zostać. Natomiast, dojdzie kilka szczegółów w czarnym macie ze strukturą, bo niestety ten model czyli 2010 nie jest zbytnio urodziwy a przedni reflektor jest tragiczny. Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14, ma niezłego wk..wa na pysku. Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015.

Poważny tuning, a nawet rzekłbym, solidna modyfikacja T-Max’a. Jestem pod wrażeniem Twoich poczynań 👌

Opublikowano
13 godzin temu, Elvis napisał(a):

... mówiąc krótko .... s k ł a d a k .... emoji16.png

Ojej. Naprawdę? Robię ze swoim sprzętem co mi się podoba a Maks ma u mnie dożywocie.

Opublikowano

Wybiera się ktoś do Gryfic na otwarcie sezonu?

Opublikowano

Więcej info.

Opublikowano
Ojej. Naprawdę? Robię ze swoim sprzętem co mi się podoba a Maks ma u mnie dożywocie.
Spokojnie, po co ten nerw, żartowałem ... trochę ...

Opublikowano

Otwarcie sezonu motocyklowego w Gryficach... kopiuj i wklej 

Opublikowano

Bez komentarza... 

Mam imprezę w Koszałkowie. Jak ktoś potrzebuje więcej info, wiecie co macie robić...