Elvis Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Nie da się inaczej by dzisiejszego dnia nie obudzić się w nowym miesiącu 😉 ... tak też się stało ... gdy większa większość spała😴, bo są oczywiście tacy co czuwają🧐, przyszedł marzec ... i jak to każdy nowy, niezależnie od tego czy przychodzi pierwszy czy kolejny raz, naobiecywał że ... że będzie ciepło🏝️, że będzie słonecznie🌞, że .... .... ale spokojnie, jak będzie, zobaczymy sami ... Tymczasem, by nie męczyć zniecierpliwionych którzy od samego rana smarują paski w napędach, informuję, że ... ... że miesiąc marzec uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzież tam ... LwG ... ✋
kunisz Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, Elvis napisał(a): Nie da się inaczej by dzisiejszego dnia nie obudzić się w nowym miesiącu 😉 ... tak też się stało ... gdy większa większość spała😴, bo są oczywiście tacy co czuwają🧐, przyszedł marzec ... i jak to każdy nowy, niezależnie od tego czy przychodzi pierwszy czy kolejny raz, naobiecywał że ... że będzie ciepło🏝️, że będzie słonecznie🌞, że .... .... ale spokojnie, jak będzie, zobaczymy sami ... Tymczasem, by nie męczyć zniecierpliwionych którzy od samego rana smarują paski w napędach, informuję, że ... ... że miesiąc marzec uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzież tam ... LwG ... ✋
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 7 Marca Sympatycy Opublikowano 7 Marca Kiedy słońce świeci, naprawdę jest przyjemnie w Zachodniopomorskim... Polataliśmy z Dareckim, ale już przy zachodzie, czuć było polarne powietrze. Jeszcze zima panuje...
grzybek Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca No tak, po zachodzie słońca czuć od razu zimowe powietrze a w lesie zmarzniete dróżki. Nie ma co jeszcze zbytnio ufać naszym oponom- brak możliwości dogrzania gum. No i jeszcze nie posprzątane z piasku szosy...Ale z 500km już w tydzień natłukłem 😀 1
Elvis Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca No tak, po zachodzie słońca czuć ......... zmarzniete drążki...... No drążek to raczej powinieneś mieć dogrzany Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
cris76 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Mój Maksio przybrał na ten sezon wiosenne barwy. Ponieważ został rozebrany do dużego serwisu zimą, postanowiłem dać mu nowe szaty. Poza tym, rozpoczęliśmy sezon. 1
grzybek Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Łe, nóweczka👍. Teraz tylko spinać nim agrafki. Super odcień z delikatnym złotym dekorem.
cris76 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Złoty dekor budzi kontrowersje... sam nie jestem przekonany ale nie chce mi się jeszcze zrzucać z felg opon i tarcz żeby je prysnąć. Cóż musi na razie zostać. Natomiast, dojdzie kilka szczegółów w czarnym macie ze strukturą, bo niestety ten model czyli 2010 nie jest zbytnio urodziwy a przedni reflektor jest tragiczny. Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14, ma niezłego wk..wa na pysku. Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015. 2
Elvis Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca ........ Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14 ..... Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015.... mówiąc krótko .... s k ł a d a k .... Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Marca Sympatycy Opublikowano 16 Marca 13 godzin temu, cris76 napisał(a): Mój Maksio przybrał na ten sezon wiosenne barwy. Ponieważ został rozebrany do dużego serwisu zimą, postanowiłem dać mu nowe szaty. Poza tym, rozpoczęliśmy sezon. Gratulacje, bardzo ciekawy kolor 12 godzin temu, cris76 napisał(a): Złoty dekor budzi kontrowersje... sam nie jestem przekonany ale nie chce mi się jeszcze zrzucać z felg opon i tarcz żeby je prysnąć. Cóż musi na razie zostać. Natomiast, dojdzie kilka szczegółów w czarnym macie ze strukturą, bo niestety ten model czyli 2010 nie jest zbytnio urodziwy a przedni reflektor jest tragiczny. Pracuję nad wszczepieniem czachy i reflektorów z rocznika 2012-14, ma niezłego wk..wa na pysku. Zresztą z oryginału 2010 została czacha, rama, liczniki i parę drobiazgów, reszta to przeszczep z rocznika 2015. Poważny tuning, a nawet rzekłbym, solidna modyfikacja T-Max’a. Jestem pod wrażeniem Twoich poczynań 👌
cris76 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 13 godzin temu, Elvis napisał(a): ... mówiąc krótko .... s k ł a d a k .... Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka Ojej. Naprawdę? Robię ze swoim sprzętem co mi się podoba a Maks ma u mnie dożywocie.
Elvis Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca Ojej. Naprawdę? Robię ze swoim sprzętem co mi się podoba a Maks ma u mnie dożywocie.Spokojnie, po co ten nerw, żartowałem ... trochę ... Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
wd40 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Otwarcie sezonu motocyklowego w Gryficach... kopiuj i wklej
cris76 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Bez komentarza... Mam imprezę w Koszałkowie. Jak ktoś potrzebuje więcej info, wiecie co macie robić...
Rekomendowane odpowiedzi