Administrator Artix Opublikowano 5 Marca Administrator Opublikowano 5 Marca Dzień dobry, Wszystkie wpłaty zostały odnotowane na liście \ Miłego dnia
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca To ja jeszcze proszę o zmianę wariantu na 1 (tak jak wcześniej pisałem i jak opłaciłem)Poz. 31 na liście
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 5 Marca Użytkownicy Opublikowano 5 Marca Witam Proszę o zapisanie mnie od czwartku,reszta bez zmian. Kacpersky nr 75
kacperduch Opublikowano Niedziela o 19:23 Opublikowano Niedziela o 19:23 Poprosimy o wpis wariant 1:Justa (damska M)Kacperduch (męska L)Wysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Poniedziałek o 11:23 Autor Administrator Opublikowano Poniedziałek o 11:23 Lista po aktualizacji uczestników zlotu. 1
Administrator Artix Opublikowano Wtorek o 15:35 Administrator Opublikowano Wtorek o 15:35 Bry, Lista wpłat po aktualizacji
hoss-3 Opublikowano Wtorek o 18:08 Opublikowano Wtorek o 18:08 Proszę o dopisanie do szanownego grona burgmaniaków wariant nr 1 koszulka męska XL
Rekomendowane odpowiedzi