Klubowicze ziga Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Proszę o dopisanie mnie do uczestnictwa w zlocie ziga wariant 1 koszulka XXXL
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Zgłaszam swój udział w Zlocie Burgmania 2026. Proszę o dopisanie do listy zlotowej - Patryk wariant 1 koszulka męska L
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Stycznia Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 7.kenobi 8.Lolik Wpłata poleciała. ....i nie tylko....🤪
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Jak to mówią w Środowiskach... lepiej późno niż później. Oto i ja - Dadzia z samiuśkiej Szkieletczyzny (znów mnie zrobiliście i nie najeżdżę się zbytnio) zgłaszam chęć, potrzebę oraz prośbę o wpisanie mnie na listę uczestników czerwcowego wydarzenia. Dadzia POLICE, wariant 1, koszulka damska XL. Jako, że jestem już prawie na samiuśkim końcu to bardzo bym chciała mieć wymarzony nr 100 na który poczekam cierpliwie :* 1
Administrator Artix Opublikowano 14 Stycznia Administrator Opublikowano 14 Stycznia Księgowość zanotowała wszystkie wpłaty i dziękuje :)
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Stycznia Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia W dniu 9.01.2026 o 22:46, Dadzia POLICE napisał(a): Jako, że jestem już prawie na samiuśkim końcu to bardzo bym chciała mieć wymarzony nr 100 na który poczekam cierpliwie :* No jakoś pomożemy.... Poproszę o zapis. Roni, koszulka 3XL, piątek Ania, koszulka damska XL, piątek 2
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 15 Stycznia Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia W dniu 14.01.2026 o 17:40, Roni napisał(a): No jakoś pomożemy.... Pomogliśta! Całusy :*
Colargol Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Witam. Wpłacone 499 zł w dniu 16.01.2026 ,nr 32
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Stycznia Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia Witam Weronika koszulka M czw Sabinka koszulka M. czw Ania77 koszulka M. czw Karton. czw krys70 koszulka 2XL. czw Mordek
Sympatycy krys70 Opublikowano 18 Stycznia Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia Korekta Koszulki: Weronika damska M Sabinka damska M Ania77 damska M krys70 męska 2xl Mordek od czwartku
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Stycznia Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia Koszulki: Karton M xl Mordek Mi xl
GPS Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Witam Krótkie pytanie. Czy z pięknych parad jak to było parę lat temu już na zawsze zrezygnowano. Były piękne. Pozdrawiam GPS
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 19 Stycznia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Stycznia W zeszłym roku była na 120 km 4
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 20 Stycznia 88. Basia.../męska XL (czw) , 89. EndriuBis.../męska XXL (czw) - przelew własnie zlecony. Jak mróz trochę odpuści to dojdzie ☺️
Klubowicze AREQ Opublikowano 20 Stycznia Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia Witam Proszę o dopisanie ArEQ. męska XXL Czwartek
Józef Pająk Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Witam, proszę o wpis na listę uczestników, koszulka XL, wariant 1.
Vince Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nr 35, przelew poszedłDzięki i pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 59 minut temu Administrator Opublikowano 59 minut temu Dzień dobry, Lista po aktualizacji wpłat. Wybaczcie ferie zimowe na Mazowszu. no ale do Burgmanii już nie będzie urlopu.
Rekomendowane odpowiedzi