Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacekd Opublikowano 6 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Listopada 13 godzin temu, sk-victor napisał(a): To stabilnie stoi na plastiku, można dociągnąć większym momentem i na regulacjach są ząbki więc po skręceniu stabilne. O oprócz tego jakoś to wygląda bo tamte blaszki po prostu szpeciły. A gdzie to mocowanie kupiłeś? Tutaj jakby kogoś interesował silnik od środka ☺️☺️... Za wiele nie zrozumiałem, bo facet za szybko mówi 🤣🤣🤣🤣🤣.... 3
sk-victor Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada W dniu 7.11.2025 o 00:53, Jacekd napisał(a): A gdzie to mocowanie kupiłeś https://moto-discovery.com/eshop/tr/adjustable-brackets-for-seat-s-backrest-compatible-with-yamaha-t-max-sym-gts-maxsym-zontes-g368-kymco-ak550-voge-sr4-max-grey.html 1
musik24 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Witam,takie ciekawostki odnośnie Zontesa (nie chciałem zakładać nowego wątku myśle że autor nie bedzie miał nic przeciwko)Pozdrawiam.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Listopada Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Listopada 7 godzin temu, musik24 napisał(a): myśle że autor nie bedzie miał nic przeciwko @musik24 - dobrze myślisz☝️😁 Patrząc na ten filmik przypominają mi się te recenzje w których ludzie opisując kolejne modele chińskich sprzętów mówią, że oni (Chińczycy) jak mało kto wsłuchują się w opinie swoich klientów i starają się poprawiać każdy następny model. Co do nowego mocniejszego Zonka, to myślę, że przy konkurencyjnej cenie ma szansę zdobyć dużą część rynku ADV. Ciekaw jestem jego parametrów. 1
musik24 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Autor filmu podaje przy tym zółtym zontesie że "500" mają mieć 52KM , 56 Nm i dwa cylindry, z przodu zawieszenie typowo motocyklowe a z tyłu coś na wzór tego z Hondy FJS (tylny wachacz montowany do silnika).
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Listopada Klubowicze Opublikowano 10 Listopada Autor filmu podaje przy tym zółtym zontesie że "500" mają mieć 52KM , 56 Nm i dwa cylindr jestem ciekaw jeszcze ile miejsca pod siedzeniem (kanapą) bo nie zauważyłem tego na różnych filmikach w necie oraz sprzęgło przeniesienia napędu czy jak w silwer suche lub mokre jak t max a to ma znaczenie w górach ruszanie z miejsca pod obciążeniem np dwie osoby plus bagaże
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Listopada Autor Użytkownicy Opublikowano 10 Listopada To co podawał wygląda dobrze. Ciekawi mnie też jego masa - czy nie za bardzo wzrośnie🤔
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Listopada Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 500cm3 2 cyl - zaczyna się robić "ciekawie", jeszcze jak dobrze wycenią to można mieć zagwozdkę
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Listopada Autor Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada Taką mam prośbę, jakby ktoś znalazł gdzieś do kupienia dedykowany do 368g chlapacz (przedłużenie przedniego błotnika) lub osłonę chłodnicy (np. z amelinium☝️😁) to proszę o info. Jak dotychczas nie natknąłem się na takie gadgety a z perspektywy czasu widzę, że bardzo by mi się takowe przydały. Albo zabiję błotem albo uszkodzę mechanicznie ( np. gałęziami lub strumieniem z myjki) tę chłodnicę albo zdążę coś kupić/dorobić. Szkoda sprzętu🥴 Bajerów od zatrzęsienia a takich przydatnych rzeczy jakoś brak.
Rekomendowane odpowiedzi