ComoDo Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Tak mi się właśnie wydaje że był na ECO ustawiony skoro podobnie do ADV odczucia z dynamiki a koników jak by nie patrzeć więcej.
Tomek 69 Opublikowano Poniedziałek o 17:50 Opublikowano Poniedziałek o 17:50 Nie wiem jak w skuterze ale zontes 703 ma blokadę mocy która po dotarciu automatycznie się odblokowuje bodajże po przejechaniu 1000km
Użytkownicy Nazir Opublikowano Poniedziałek o 18:38 Autor Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 18:38 9 godzin temu, Tomek 69 napisał(a): Nie wiem jak w skuterze ale zontes 703 ma blokadę mocy która po dotarciu automatycznie się odblokowuje bodajże po przejechaniu 1000km Jeśli to prawda to fajnie to brzmi ☝️😃
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano Poniedziałek o 19:00 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 19:00 1 godzinę temu, Nazir napisał(a): Narazie chcę przepisowo docierać go do 1500km Godzinę temu, Tomek 69 napisał(a): Nie wiem jak w skuterze ale zontes 703 ma blokadę mocy która po dotarciu automatycznie się odblokowuje bodajże po przejechaniu 1000km Dla tego właśnie uważam że wszystkie TESTY i PORÓWNANIA powinno robić się nie na nówkach tylko takich już z przebiegiem kilku tysięcy km. Tak samo było z wszystkimi opisami ADV 350 ( że zawias twardy , światła słabe , nawet czytałem że słabo widać wyświetlacz w dzień - a wystarczyło go rozjaśnić😉 ) Motocykl/skuter trzeba dotrzeć , wszystko musi się ułożyć , zostać wyregulowane itp. i wtedy ok , porównujemy. 5
Rekomendowane odpowiedzi