Rączy Emeryt Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Cześć Zastanawiam się czy by nie zmienić mojego x-maxa 125 na coś mocniejszego tak 250-400cm3. Biorę pod uwagę Silver Winga 400 ze względu na dobre opinię o tym skuterze... Pytanka mam w zasadzie trzy jeśli można: 1. Jaki przebieg tego skuter to już dużo i nie należy się interesować? Czy egzemplarze z 50-60tys.km na liczniku zrobią drugie tyle? 2. Czy jak widzę podobne na oko egzemplarze jeden powiedzmy z 30.tys.km i drugi trochę starszy ale z 20tys.km ale starszy o kilka lat to kierować się wiekiem, przebiegiem, czo ogólnym wrażeniem? 3. Jeśli są dwa egz. z podobnym przebiegiem, podobnie wyglądające - jeden starsza wersja, drugi nowsza to warto brać nowszą z jakiegoś względu poza tym, że jest trochę nowszy? Patrząc na mojego x-maxa widzę, że wiek raczej nie ma wielkiego znaczenia, liczy się czy nie zajechany. Hondy nie znam, może jest coś co powinienem wiedzieć? Z góry dzięki :)
Bob Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Przebiegi dla tego silnika nie sa zadnym problemem,50-70tys,jesli jest to orginalny przebieg i byl serwisowany to jest bezawaryjny.Jesli SilverMiałem obydwie wersje i -400 to masz dwie wersje,sw-t400 i silverwing-400,musisz sam zobaczyc ktora "buda"Ci bardziej pasuje.Miałem obydwie wersje i na SilverWingu było więcej miejsca,takie odnosiłem wrażenie.
Rączy Emeryt Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca A właśnie - nie napisałem - mam 190cm wzrostu. Sugerujesz, że starsza buda jest obszerniejsza?
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 6 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 6 Czerwca Mam swt400 od roku, teoretycznie przebieg około 55 tys, ale ile ma to nikt nie wie. Przesiadłem się z majesty 400 , inna bajka, motor dwucylindrowy. Właśnie jestem na etapie zmiany i swt szuka nowego właściciela.
Rekomendowane odpowiedzi