Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to może i ja cos dodam, co prawda mam mały staż, mało się odzywam ale....

Nie bardzo wiem do czego pijecie. Zaczęło sie od ogłoszenia "kupię". Co jest w tym złego że kto? chce co? kupić ?? to ma być działalno?ć zarobkowa ?? Jak czego? potrzebuje nietypowego to pierwsze co robię to przeszukuje "branżowe" fora i je?li nie znajde to zakładam w?tek. CO jest w tym złego że potrzebuję jakiego? czego? !happybth i szukam tego na forum ?? My?lałem że forum służy ku temu, ale hmm może się mylę, je?li tak to przepraszam

Co do sprzedaży skolei, to rzeczywi?cie jest to zdecydowanie irytuj?ce że s? ludzie (często handlarze z alledrogo.pl) rejestruj?cy sie po to aby co? nam wcisn?ć. Takich przynajmniej ja omijam wielkim łukiem, przecież to widać gołym okiem i nie trzeba być niewiadomo kim aby się zorientować z kim mamy doczynienia. Ale niestety zdarza się że i od starszego użytkownika też kupimy shit. Tutaj nic nie zwalnia od my?lenia i żadna weryfikacja i kolorowe znaczki nic nie zmieni?. Że tak powiem u nas na forum "mazdowym" w dziale giełdy dziennie zakładanych jest kiakna?cie, nawet kilkadziesi?t nowych ogłoszeń i tylko praca moderatorów pozwala utrzymać tam ład i porz?dek, nikt nikogo nie weryfikuje (chyba że to ewidentny spamer więc banujemy) i jest ok. A mimo to było kilka sporych zadym (w?tki ci?gneły sie przez kilkana?cie stron) gdzie klubowicz klubowiczowi sprzedał autko, czę?ci i kupuj?cemu to nie odpowiadało.

Tak było i będzie i nic na to nie poradzimy, a zamykanie sie na ?wiat to chyba nie jest najlepszy pomysł. My w gronie administratorów długo debatowali?my nad działem giełdy jak zrobić j? bezpieczn? i nie doszli?my do żadnych ciekawych wniosków, poza ZDROWYM ROZSˇDKIEM KUPUJˇCYCH.

ufff ale naklepałem, moje wszystkie posty w sumie jeszcze nie miały tyle literek co ten !happybth !happybth

Opublikowano
Ja sprzedam PETy po 25 centow za sztuke !OK
Tak na marginesie sprzedam puszki po piwie, cena jaka oczekuje to 6 zl za kilogram. :lol:

posty z ogłoszeniami przenoszę do kosza

jako niezwi?zane z tematem skuterowym.

przynajmniej nie bezpo?rednio.

Raq

:lol::lol::lol::lol::lol:

Opublikowano
posty z ogłoszeniami przenoszę do kosza

jako niezwi?zane z tematem skuterowym.

przynajmniej nie bezpo?rednio.

Raq

:lol:  B)  :P  B)  B)

Raq, doskonale nadajesz sie na moderatora ;)B) B)

W razie rekrutacji, na mój glos możesz liczyć !OK B)

Opublikowano
Witam wszystkich.

Zwracam się z pro?b? do administratorów naszej strony o weryfikację nowych użytkowników którzy rejestruj? się tylko  po to aby dać ogłoszenie  jak w jakiej? brukowej gazecie.

Powiem tyle że co poniektórzy znaleĽli sobie możliwo?ć dania ogłoszenia za darmo. !placz1  .

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...t=0entry73638

Co wy na to?????

ech, klient, chce cos kupić, nic w tym złego.

A co do klientów "aledrogowiczów -jednopostowych" ( :lol: ) loguj?cych się na forum Burgmanii i daj?cych tylko ogłoszenie sprzedaży (nawet bez przywitania na forum), hmm ..je?li to przeszkadza ogółowi klubowiczom to chyba można wprowadzić jakie? automatyczne ograniczenia w dodawaniu postów w ogłoszeniach sprzedaży po zdobyciu np. ...dwóch tych magicznych "błękitnych cegiełek". Można też rozdzielić ogłoszenia na kupno i sprzedaż. Bo je?li kto? chce co? kupić do swojego skutera, ...to czemu nie, może własnie akurat kto? z forum mu pomoże...

Tylko, żeby to nie zniechęcało niepotrzebnie przyszłych klubowiczów/użytkowników*.

hmm, ...jak widać lista oczekuj?cych jest spora, ...kiedys chyba tak nie było ...no, zależy jeszcze kto tam oczekuje, np. ...cichociemni !sciana ???

Opublikowano
..je?li to przeszkadza ogółowi klubowiczom to chyba można wprowadzić jakie? automatyczne ograniczenia w dodawaniu postów.....

A nie jest teraz tak??

Opublikowano
Raq, doskonale nadajesz sie na moderatora !sciana ;):P

W razie rekrutacji, na mój glos możesz liczyć  !placz1 ;)

Abach - Ty zgrywusie :o:(

U?miałem się szczerze dzięki Tobie z rana :o:P:P:lol:

Opublikowano
Raq, doskonale nadajesz sie na moderatora !sciana :P :P

W razie rekrutacji, na mój glos możesz liczyć  !placz1 :(

Abach - Ty zgrywusie :P:P

U?miałem się szczerze dzięki Tobie z rana :):P:P:lol:

Przestańcie obaj natychmiast... Przecież to jak koniec ?wiata...

:P:(:(;);):o:o:o

Opublikowano
Przestańcie obaj natychmiast... Przecież to jak koniec ?wiata...

:P  :lol:  ;)  :o  :P  :(  :P  :(

dobra dobra - przecież wszyscy wiemy, że sam dybiesz na t? "posadę" :o:P:o

:P:P:P:(

PS.

z drugiej strony kto? to robić pewnie czasem powinien :):(;)