Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Cze?ć Panowie, czy gdzie? w naszym regionie s? kursy, na których można poznać różne tajniki jazdy na motorze? Sam osobi?cie zrobiłem na swoim na Piaggio 1000 km, a jest to mój pierwszy 2 oo pojazd. Nie ma więc co ukrywać, że jestem zielony w tych sprawach. My?lę, że taki kurs może przydać się nawet do?wiadczonym motocyklistom. Byłem na takim kursie, ale na 4 oo. |wietna sprawa. Okazuje się, że wiele rzeczy robimy na czuja nie znaj?c ich teoretycznej strony. Poł?czenie praktyki z teori? daje znakomite rezultaty, a przy okazji zwiększa nasze bezpieczeństwo.
Gość E--ndriu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja ci mogę polecić co najwyżej ksi?żkę któr? jak kupisz na pewno nie będziesz żałował wydanych pieniędzy „Motocyklista Doskonały” David L. Hough. Mi j? polecił inny Burgmaniak z okolic Kalisza którego poznałem na przegl?dzie w Sokole zachwalał ta ksi?żkę i nie trwało długo jak j? nabyłem kosztuje nie duże 52zł za nadgięty róg udało mi się j? kupić za 42 zł w Empiku więc albo szukaj w Empiku albo kup na allegro, po przeczytaniu zobaczysz sam że wiele rzeczy stosujesz podczas jazdy nie wiedz?ć o tym , gdy już t? wiedzę będziesz posiadał zawsze możesz niektóre rzeczy wykorzystać na swoj? korzy?ć:- ) . Co do szkoły to możesz oblepić X9 naklejkami Suzuki i wpa?ć na tak? naukę jazdy Suzuki to był żart . Jak to czyta ta osoba która poleciła mi t? ksi?żkę to dziękuje bardzo ksi?żka jest warta kupna i czytania w zimowe wieczory !!!
Rekomendowane odpowiedzi