Skocz do zawarto艣ci
Forum Burgmania

Yamaha X-Max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yamaha XMax

Bez zapowiedzi Yamaha wyda艂a konkurenta dla Sportcity i ca艂ej reszty miejskich 250...hmm i zdaje mi sie ze wbi艂a gola do w艂asnej bramki...bo przecie偶 ma w stajni vercity 300 :( Z reszt? Xmax wygl?da jak przerobiona Vercity :(

...And pozdro for All...

Opublikowano

No taki smieszne cos a'la Tmax, tylko projektant byl chyba po dragach i tak naprawde to nie przejechal skutem nawet 50km... Ze ludziom za to jeszcze placa kupe kasy :( ... Chociaz musze przyznac pewna poprawe w stosunku do Vercity, ktora, tak na marginesie sprzedaje sie chyba gorzej od nowego Tmaxa :( . Czyli po prostu wcale :( .

Edit: Wlasnie z ciekawosci spojrzalem na strone Yamahy Deutschland: Verc(s?)ity zniknela z programu... cos sie ta Yamaha strasznie miota. No ale na ulicach Berlina, do tej pory nie widzialem zadnego nowego Tmaxa, nie mowiac juz o Versity.

Edit2: Uwaga OT :( : Znowu mialem spotkanie z moim "sasiadem" na Tmaxie. Jechalem sobie Burgiem, macham klientowi(ktory mieszka 50 metrow dalej), a on sie na mnie patrzy jak na wariata... Za kazdym razem daje sie nabrac, a pozniej obiecuje sobie ze to ostatni raz :( .

• Administrator
Opublikowano

A juz mialem pisac newsa na stronie :(

Jak dla mnie linie nawiazuja do T- maxa (kanapa i tylna czesc nadwozia) a calosc to taka troche ladniejsza Versity 300.

Co dalej czas pokaze. Osobiscie nie wroze specjalnej rewelacji w sprzedazy tego modelu ale moge sie mylic.

Opublikowano

silnik wyglada jakby od Majesty , tlumik,wieksze kola ino plus pseudo tmaxowa stylizacja przodu.Jedyny plus to ze kierunki z przodu podniesli.

Opublikowano

News na stronce nie zaszkodzi, bo i tak mniej ludzi zagl?da na forum ni偶 na strone :( No chyba ze jest inaczej( nie mam wgl?du w statystyki) A wracaj?c do tematu to ju偶 chyba bardziej mi sie podoba Malaguti Password 250...ten sam silniki i 6cio pack mozna przewie?膰 :(:( Nie wydaje sie wam ze jest jaki? wielki albo ludzie na zdj s? kar艂ami :(

Malaguti Password

...And Pozdro for All...

Go艣膰 SZPAK
Opublikowano

Witam

Cholera wie , mo偶e i cos w tym jest - vercity300 wypada z rynku , YP 250 zast臋puje 400 , a w to miejsce wskakuje XMax 250 . Tylko czy ludzie to kupi? ???

Bywa tak , 偶e ma艂o ciekawe pomys艂y odnosz? sukces , a wydawa艂oby sie hiciory przechodza bez zainteresowania - czas poka偶e jak to b臋dzie w przypadku XMaxa .

Tak czy tak czekamy oczywi?cie na test Burgmani :(

Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

Czas pokaze czy bedzie sie dobrze sprzedawac. Na pewno miejsc dla 250 tek jest troche bo nie jest to zbytnio oblegana pojemnosc, a nie kazdy ma parcie na pojemnosci typu 400, 500, czy 650. Napewno jest to dobre rozwiazanie dla osob ktore chca miec 1-szy maxi skuter. Pozdrawiam

Go艣膰 Svempas
Opublikowano

Jak na m贸j gust to no nowy T-Max jest pokrak?. Co? styli?ci pr贸bowali stworzy膰 ale im nie wysz艂o. :blink:

Opublikowano
Jak na m贸j gust to no nowy T-Max jest pokrak?. Co? styli?ci pr贸bowali stworzy膰 ale im nie wysz艂o. :blink:

Chyba chodzi Ci o X Maxa ;) ? Bo nowy T Max jest bardzo podobny do starego. Z odleglosci 50-70 metrow, ciezko jest poznac ktory jest ktory...

Go艣膰 Svempas
Opublikowano

Sory zap臋dzi艂em si臋 z nazw?, chodzi艂o mi o X MAXa a nie T MAXa :blink:

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...