Bobas Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Od czasu do czasu wchodzę na forum regionalne i widzę, że w kujawsko- pomorskim nie ma żadnych skuteromaniaków. Gdzie jeste?cie ???!!!
Administrator Artix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 23 Stycznia 2008 No jest Ermi ale faktycznie piernikowo i okolice raczej nie obrodzilo w skutery
Klubowicze robson Opublikowano 23 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2008 kilku by się pewnie znalazło , pisałem parę razy na ogólnym forum , chciałem skrzykn?ć kolegów , ale widać nikomu chyba nie zależy ( nie będę wymieniał kto , może sie domy?li (?) ), ale chyba Artix dobrze prawisz - nie obrodziło u nas w maniaków
Gość examiner Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Posiadam maxi dopiero od kilkunastu dni. Jestem otwarty na spotkania ... oczywi?cie jak zrobi się troskę cieplej ,
ERMI Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 to Chojnice to jeszczekuj-pom? To prawda nasz region to bida z nędz? gdzie 1200pln to szczyt marzeń - maxiskuterów w liczbie 3szt. chyba przesadziłem kol z kowalewa przestał się odzywać. Wstyd normalnie.ale co zrobić. Zlot można robić. i spoty 1 do roku w Ryni
Gość Raq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ERMI - a może poszukaj przez lunetkę może jednak jaki? uda Ci się kogo? dojrzeć tylko palca nie trzymaj na spu?cie
dr.big Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ERMI - a może poszukaj przez lunetkę może jednak jaki? uda Ci się kogo? dojrzeć tylko palca nie trzymaj na spu?cie Pozwole sobie na maly OT: Dobre.
pidzam Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Torun,Wloclawek,Aleksandrow troszke ich rozrzucilo po wojewodztwie. W2004 w Chmielnie byl Artur z Torunia na cytrynowej Heli potem Go wiecej nie widzialem.
ERMI Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 hehehe oj chłopaki chyba kupie konia to przynajmniej będę mógł pojechać na zlot rekonstrukcji historycznych. A jak kto fiknie to peletk? po kasku a optyka nielicha nielicha dzięki za pomoc w wyborze...
Bobas Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 Cze?ć Panowie, trochę się nas znalazło. Może w marcu jakie? spotkanko? Chojnice leż? na granicy kuj-pomor i pomorskiego. Do Gdańska 130 km, do Torunia 130 km. Wszędzie cholera na codzienne znajomo?ci za daleko. To w końcu Bory Tucholskie, a kto widział skitery w lesie
Tomekgdz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witaj w Grudzi?dzu jest pare Max skuterów w tym i moje cacko
Bobas Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 U mnie jeden kole? miał maxi przez kilka miesięcy, ale jezdził takim trupem, że się zraził i go sprzedał. Jak się zrobi cieplej to mogę zorganizować gdzie? jaki?, np. nocleg i możemy skoczyć na mał? wyprawkę turystyczno- krajoznawcz?. Co o tym my?licie?
Mareczek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak się zrobi cieplej to mogę zorganizować gdzie? jaki?, np. nocleg i możemy skoczyć na mał? wyprawkę turystyczno- krajoznawcz?. Brawo Bobas wyj?łe? to mi z ust, może w maju jak zrobi się cieplej, kilku nastu członków Burgmani o/3 miasto odwiedzi Ciebie i Twoje miasto. !yeah !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter Aby do wiosny. !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 25 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2008 no to można powiedzieć , że wstępnie jeste?my umówieni jak tylko się trochę ociepli panowie - może by tak kiedy? na sumę do Plebana ?
Bobas Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 No to jest już super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy do wiosny. Co? mnie w ko?ciach łamie, a to oznacza, że wiosna przyjdzie szybciutko w tym roku. Już się nie mogę doczekać. Nawet w maju spotkanko można poł?czyć ze spływem kajakowym po Brdzie. Lubicie dobr? zabawę na kajakach? Trzeba się zastanowić czy stawiamy bardziej na wiosła, czy na nasze 2 oo. Co o tym my?licie?
ERMI Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pidzamku - był Artur - obecnie jeĽdzi gutkiem i Waldek - slad zagin?ł. spotkanie jak najbardziej sumpatyczne - wiosla tez fajne. w grudzi?dzu będa zawody czarnoprochowe heehehe
pidzam Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Bylem z 4-y lata temu w miejscowosci p.t.Sokole-Kuznica nad Zalewem Koronowskim (sqtami z rodzinka,relacja jest na s3m,mozna obejrzec zdjecia),klimat przepiekny,wlasciciele osrodka b.mili i otwarci na wszelkie propozycje.W cenie pobytu(nie wygorowanym)kajaki,lodki wedki ,grille itp. Jesli ktos z Kujawsko-pom bylby zaintereowany organizacja spotkania chetnie bym pojechal. Kujawiaki i Krzyzaki do dziela!
upiór Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 witam wszystkich. siedze w domu, patze w okno a pogoda była dzi? słoneczna. szkoda tylko że to jeszcze nie wiosna, ale ona przyjdzie, prawda ? pozdrowienie dla bobasa.
Andrysz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Okazuje sie, że troche nas jest. W roku ubiegłym nie dysponowałem wolnym czasem ale mam nadzieję, że w bież?cym będzie lepiej i jaki? zlot zaliczę.
Bobas Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Cze?ć Panowie, spotkałem się dzi? w Chojnicach z Upiorem. Pogoda była prawdziwie wiosenna. Mam pytanko : czy kto? miałby ochotę, np. w jak?? niedzielę marca spotkać się na naszych maszynach i rozpocz?c sezon motocyklowy 2008 ? Warunkiem jest oczywi?cie fajna pogoda. Możemy omówić kilka spraw i umówić się wstępnie na wyjazd na Burgmanię. Możemy spotkać się, np. w |wieciu n/ Wisł?. Wszyscy będ? mieli wówczas podobny odcinek do pokonania. Jak będziecie chętni to możemy też zaprosić chłopaków z woj. pomorskiego. Druga opcja to spotkanie w sobotę z noclegiem do niedzieli Co o tym my?licie? Pozdrawiam. Bobas
ERMI Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 ja niestety niedzielę mam zajęte z racji innego hobby (hehe raq i bigu) więc nie dam raczej rady - chyba, że konno -jak ułan. Edit: Bobas nie konie choć też konno jeżdzę. Chodzi mi o "ułanowanie" ze ?rutówk? na ramieniu. Naprawdę na razie ciężko mi planować rozrywki - obowi?zki domowe mocno angażuj?. Inni forumowicze też tego do?wiadczaj? z mojej strony za co przepraszam.
upiór Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Grudzi?dz odezwijcie się !OKK , niech kujawsko pomorskie rosnie w siłę !scooter
Rekomendowane odpowiedzi